Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, vememah said:

Vlast je u nokdaunu zbog protesta taksista.

U odnosu na druge taksiste po Srbiji vrlo očigledno su povlašćeni, da ne ulazimo u priču o tome da je prosečan beogradski taksi smrdljivi svinjac u odnosu na one iz praktično svih drugih gradova.

Uzice - Sevojno 6km taksi 200 din.

Posted (edited)
8 hours ago, nesha taxista said:

Znači i tako je skuplja skoro 50%, a ja sam upoređivao iste stvari. Dakle dođem 1. put u BG, pojma nemam gde još mogu da kupim kartu, rekoše mi samo koji broj autobusa da uzmem i lepo kod vozača platim 150 dinara. Isto u Novom Sadu za 65, s tim što u drugom slučaju za te pare mogu da se vozim od kraja Petrovaradina do Detelinare što je skoro 10 km. Ne znam da li je tolika kilometraža pokrivena u BG sa najjeftinijom kartom. 

Hoću li dakle dobiti objašnjenje zbog čega je autobuski prevoz, dakle najmasovnija kategorija mnogo skuplji u Beogradu? 

Neso za 89 dinara u Beogradu se vozis sat ipo i mozes da menjas prevoza koliko hoces.U tom vremenskom periodu.

Edited by Блок_64
Posted

6km za 200din se isplati ako drugi vozi, a ti naplatiš

Posted
6 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

kako tačno mislite da g taksisti i opozicija mogu uzdrmati?

Car go  ako je info tacan,premijerkin brat,valjda Zorana i Mitrovic pink mladji.

Posted
9 minutes ago, Braća Strugacki said:

6km za 200din se isplati ako drugi vozi, a ti naplatiš

Sto se ne isplati uglavnom ne vozi covek jednog putnika nekada dvoje ili troje sto mu uvecava provit za puta 2 ili puta tri.

Posted
2 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

od svih skupina u beogradu, a ima ih milion, najomiljeniji su mi bastacevi svedoci. 

Nisam u toku, znači da je Vesić zaista napisao knjigu s kojom smo se sprdali pre par dana?

Posted

pa to ce ceo tiraz biti rasprodat rekordno, tako mora biti!

sent from bubamoto

Posted

jao hajde legendo :D

sent from bubamoto

Posted (edited)
To je onaj lik što se predstavlja kao razne poznate ličnosti i zeza tviteraše koji ne čitaju pažljivo.

@samodejo1

Parody account jebem vas nepismene

Edited by vememah
Posted

Da, da parodija naravno.
Ima i Andrej Vucic, pa kada se udruze... haha plakanje. Bar smo duhoviti, ako nista drugo

Posted
5 minutes ago, vememah said:
To je onaj lik što se predstavlja kao razne poznate ličnosti i zeza tviteraše koji ne čitaju pažljivo.

dosta jak humor