Barti66 Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 https://noizz.rs/kontra/gondola-kalemegdan-evropa-nostra/4d2dyb0
fonTelefon Posted August 1, 2019 Posted August 1, 2019 2 hours ago, Barti66 said: https://noizz.rs/kontra/gondola-kalemegdan-evropa-nostra/4d2dyb0 Sta je to za kolumnistu Politike?
Anonymous Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Ada je super, doduše u podne, prazno i ne smaraju sa muzikom. Najbliži kupač je bio na 20 metara od mene. Prijatna promena u odnosu na crnogorsko primorje.
Anonymous Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 On 31.7.2019. at 12:34, napadaj said: Kraljičin vagon? Nisam bio 4-5 godina, ne znam ni da li postoji i dalje. Sudio se sa železnicom, tužili ga da vrati vagon njima u posed. Hrana mu je bila dobra, ali lokal uglavnom sablasno pust, a konobar jako naporan. Pa kad su budale. Pre recimo deset godina je tamo bilo sjajno, ali Srbin onda mora da zastakli jako lepu baštu i da stavi 10000 stolova sa idejom da mu dođe 10000 gostiju, što se u praksi nikad neće desiti, nego će najstrašnije pući.
pacey defender Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Išao sam par puta u Kraljičin vagon dok sam živeo blizu Ade. Zgodno mesto da se osamiš a da ipak budeš uz vodu (ok, onu uvalicu). Klopa nije bila ništa posebno. MOgla bi ta uvalica da izgleda mnogo bolje. Što se tiče Ade, radnim danom je tamo i dalje lepo da se boravi. Izbegavati vikendom ko može.
eumeswil Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Divno. Quote Он је за средину августа најавио и радове на Савском тргу, који ће, поред Трга републике, бити један нови централни градски трг који постаје пешачка зона јер ће се саобраћај кретати по ободима и додао да ће радови ићи у фазама без затварања саобраћаја."Радови ће трајати до фебруара следеће године, ту ће бити постављен споменик Стефану Немањи, биће урађена два нова дрвореда са преко сто нових стабала, а то је и место где ће се у будућности сретати две метро линије. То ће бити још један трг који треба да има европска престоница", рекао је заменик градоначелника.
Блок_64 Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 On 30.7.2019. at 19:20, radisa said: Jel vi u BG imate neki socijalni eksperiment tipa koliko je moguće jebati razne grupe ljudi pre nego sto se ujedine i naprave neko sranje? Ili je samo koliko možemo jebati ljude u glavu i dobijati izbore? Bio veceras u 27-og marta.Pa oni kurcem nisu mrdnili za ovih dva meseca koliko kao nesto rade. Ko na sledecim izborima glasa za sns ili ne izadje na izbore malj u glavu nema druge.
James Marshall Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Ma da, tandrkaće nešto još neko vrijeme da se misli da rade, onda će pred neke izbore na brzinu skrpiti i eto ga.
Tihajeza Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 80% ljudi koji imaju pravo glasa u Beogradu ne dolaze do centra grada ni dvaput godišnje.
gospa buba Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 nadajmo se i da nemaju birachko pravo u centru grada shteta je jedino shto se to vishe ne reshava na tom nivou :( sent from bubamoto
El Guapo Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 (edited) Kod toplane Miljakovac,do pre 6 godina ovo se nije dešavalo! Evo i Banjice Edited August 3, 2019 by El Guapo
beta Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 meni to liči na uvertiru u privatno-javno partnerstvo u jkp bvk.
El Guapo Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: to od jutros/sinoć? Sad slikano iz busa
kud u maglu Simoviću Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 jel taj kanalizacioni sistem toliko raspadnut p svaka iole ozbiljnija kiša napravi haos ili samo nije održavan poslednjih 7 godina
Recommended Posts