Mil@n Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Završio BBC Frozen Planet 2. Kec mi je nešto najbolje što sam ikad gledao na temu prirode, ali ovaj je podjednako dobar. Kakav spektakl, pogotovu ako se gleda na boljem tv-u. Gledao sam jednu epizodu na tipa 2 nedelje, bilo mi žao da spucam sve u jednom danu... 1
Frank Pembleton Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Završio BBC Frozen Planet 2. Kec mi je nešto najbolje što sam ikad gledao na temu prirode, ali ovaj je podjednako dobar. Kakav spektakl, pogotovu ako se gleda na boljem tv-u. Gledao sam jednu epizodu na tipa 2 nedelje, bilo mi žao da spucam sve u jednom danu... Cenim da ti poseduješ neki takav TV?....shiit has hit the fan. 2
Mil@n Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 1 hour ago, Frank Pembleton said: Cenim da ti poseduješ neki takav TV? ....shiit has hit the fan. Ne znam jel me zezaš, al recimo da je ok.
jms_uk Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 Moglo je negde i na muziku, samo ne znam na koji topik 1
Meduzalem Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 (edited) Colton Harris Moore, "Barefoot Bandit", priča o 16-godišnjaku koji je ukrao i skršio 6 manjih aviona, provalio u desetine (ako ne i tri cifre) kuća, u potrazi za hranom i potrepštinama, sve vreme bežeći ispred lovaca na ucene, policije, čak i FBI agenata. Ljubitelj kvalitetnih četvorotočkaša. Atletski superioran i bosonog, voleo jedno kuče i spasio ga iz azila kad su mu ga oteli, preleteo celu USA i... Poglerdajte dalje. Film je snimljen na njegov zahtev. Svi prihodi su otišli na isplatu štete. Edited April 11, 2023 by Medusa_trip
Mil@n Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 Prebacimo smo koju na world war temi, ali topla preporuka za The Price Of Empire, lepu retrospektivu u dešavanjima u WW2 u 13 epizoda. Ima na kioscima.
John Coltrane Posted April 19, 2023 Posted April 19, 2023 Jel gledao neko film o Kunderi, HBO radio prošle godine?
John Coltrane Posted May 25, 2023 Posted May 25, 2023 Friško iz BBC produkcije https://www.bbc.co.uk/iplayer/episodes/p0ff7cg0/once-upon-a-time-in-northern-ireland 1
steins Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Ima li kakvih informacija kad i gde može da se pogleda "Još jedno proleće"?
roksi Posted July 12, 2023 Posted July 12, 2023 Wham! fino je uradjeno. andrew je ispao bas kul osoba. nije mi jasno samo george-ova naracija, je li mozda preuzeto iz jednog intervjua ili kako (nije valjda AI?? da li neko zna? jer zaista zvuci bez glicha, isti ton od pocetka do kraja. kao da je bas za ovu svrhu radjen/snimljen). 1 1
Moonwalker Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 @roksi U ovoj RS recenziji pise da je uzeto iz intervjua koje je dao za zivota. https://www.rollingstone.com/music/music-features/wham-documentary-review-1234785244/amp/ Spoiler Wham! follows the template of the excellent Spandau Ballet doc, Soul Boys of the Western World, where instead of on-camera interviews, the band members read the narrative voice-overs, which sound slightly scripted. In this case, the surviving member is Ridgeley, though there’s also posthumous audio commentary from George’s interviews. (The provenance is not always clear, and more video would have been a good idea.) Andrew is too polite to mention his solo album, 1990’s Son of Albert, and if he’s willing to forget, so should we all. 1
Frank Pembleton Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 Wham! fino je uradjeno. andrew je ispao bas kul osoba. nije mi jasno samo george-ova naracija, je li mozda preuzeto iz jednog intervjua ili kako (nije valjda AI?? da li neko zna? jer zaista zvuci bez glicha, isti ton od pocetka do kraja. kao da je bas za ovu svrhu radjen/snimljen). Počeli su AI za naratora da koriste sve više. Eno dokumentarac o Viltu Čembrlenu njega su uradili AI....shiit has hit the fan. 1
roksi Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 17 hours ago, Moonwalker said: @roksi U ovoj RS recenziji pise da je uzeto iz intervjua koje je dao za zivota. https://www.rollingstone.com/music/music-features/wham-documentary-review-1234785244/amp/ Hide contents Wham! follows the template of the excellent Spandau Ballet doc, Soul Boys of the Western World, where instead of on-camera interviews, the band members read the narrative voice-overs, which sound slightly scripted. In this case, the surviving member is Ridgeley, though there’s also posthumous audio commentary from George’s interviews. (The provenance is not always clear, and more video would have been a good idea.) Andrew is too polite to mention his solo album, 1990’s Son of Albert, and if he’s willing to forget, so should we all. 13 hours ago, Frank Pembleton said: Počeli su AI za naratora da koriste sve više. Eno dokumentarac o Viltu Čembrlenu njega su uradili AI ....shiit has hit the fan. uh uzas (barem dok se ne naviknemo ). zato sam i pomislila da mozda nije AI u pitanju jer uopste ne zvuci seckano, da je sastavljeno iz raznih intervjua. a eto zapravo jeste (hvala, @Moonwalker). u svakom slucaju dobro su odradili jer zvuci skroz smooth.
Recommended Posts