Jump to content

Cool Perspic

Featured Replies

Ja se plašim ljudi koji imaju uvek čist, uredan i opskrbljen frižider.U mom stoji gomila nečega u pozadini, okovano večnim ledom. Nazirem neki pasulj u konzervi, margarin star bar 5 godina, vintage otvoreni Tomatino, nešto u smotuljku papira iz Maxija (verovatno nešto suhomesnato), i još nekoliko stvari čiji oblik odavde ne odaje šta su.Od poluživih stvari, ima otvoreno pakovanje tortilja, par načetih Famisovih pašteta, puter, deo goveđe kobaje, majonez, nešto gnjilo od povrća/voća u fiokama, načeta flaša Merloa, kesa sa belim kukuruznim brašnom, voda i... to je to.
a pivo angry.gif ili barem neki alkohol

frizider u francuskoj mi nema nekog smisla. punim ga samo kad imam goste. u frizu imam leda, rakije i votke. ponekad riblje stapice.

ja sam od ovih scary folks sto imaju uvek uredan frizider. ne gajim micelijume po njemu, bacam sve cim mu istekne rok (ako ga prethodno ne pojedemo) i tako to. jednom recju - dressed to kill (the food).redovno opskrbljivanje je vec druga stvar.

e a koliko mi tek ide na zivce to OCD bacanje svega cemu istekne rok pre prethodne provere stanja i da li je uopste nesto sto podleze kvarenju. OK meso jaja i ostalo sto je opasno, ali zacini i razne gluposti koji mogu 10 godina da stoje bez ikakve opasnosti. s obzirom da delim frizider (pored ostalog) sa osobom takvih afiniteta, ustanovio sam praksu da sa posebno bitnih namirnica ciji odlazak u kontejner ne bih tako lako prezalio, obavezno brisem expiry date.

e a koliko mi tek ide na zivce to OCD bacanje svega cemu istekne rok pre prethodne provere stanja i da li je uopste nesto sto podleze kvarenju. OK meso jaja i ostalo sto je opasno, ali zacini i razne gluposti koji mogu 10 godina da stoje bez ikakve opasnosti. s obzirom da delim frizider (pored ostalog) sa osobom takvih afiniteta, ustanovio sam praksu da sa posebno bitnih namirnica ciji odlazak u kontejner ne bih tako lako prezalio, obavezno brisem expiry date.
:o
pazi kad mi zacini nisu pali na pamet. pricam o namirnicama... ono, jogurt, puter, meso itd.medjutim, vrlo je verovatno da ni zacine ne bih cuvala 10 godina.jednostavno, svet se deli na bacace (uglavnom zene), i sakupljace (uglavnom muskarce).i jedini i drugi su uglavnom bezopasni.sem u kombinaciji. :lol:

sve lepo receno, bez izuzetaka. mi imamo emotivni odnos prema frizideru a zene prema pegli :)

mi imamo emotivni odnos prema frizideru a zene prema pegli :)
Molimm???prema pegli???PEGLI?!!!mozda pegli za kosu.

Pokusaji bogatasa Gazze da se pred kuhinjskim revolucionarnim sudom opere navodnim jedenjem pokvarenih prehrambenih artikala je provaljen i to ce mu biti uzeto kao otezavajuca okolnost. Morace da gleda dok mu proleteri pustose onaj svemirski brog u kom i macke tamnici!Drugarice Slepa i Drugarice Mei, vi ste pravi primer narodnog frizidera! Drugarica Mei je dokazala da se moze biti friziderski proleter cak i u jednoj od najrazvijenijih zemalja sveta. A ne ko neke tamo, necemo ih sad imenovati (Msmodesty!), sto su, cim su presle granicu, bacile majcino peceno pile u foliji i kupile femsi trouglasti sendvic na benzinskoj pumpi!Crni Ilija krece po kuhinjama!

tako je! bogatuni napravili zalihe ko za sudnji dan!a posle se pitamo sto su radnici i ostala sirotinja gladni!

Pokusaji bogatasa Gazze da se pred kuhinjskim revolucionarnim sudom opere navodnim jedenjem pokvarenih prehrambenih artikala je provaljen i to ce mu biti uzeto kao otezavajuca okolnost. Morace da gleda dok mu proleteri pustose onaj svemirski brog u kom i macke tamnici!
molim vas, budjavih ali ne i pokvarenih!ovaj sud ne priznajem! pucajte u moj simens frizider, ja i dalje jedem!

istorija se ponavlja, eto opet oslobodilaca frizidera i zamrzivaca <_<

Edited by Pontijak

dok se ne javi neko ko u zamrzivacu drzi svinjsku polutku (kupljenu, naravno, preko sindikata), ova revolucija ce imati salonski karakter.

Da li ste nekad videli zeleno mleko? :) I miris, i boja... Za ukus treba malo vise hrabrosti.

Da li ste nekad videli zeleno mleko? :) I miris, i boja... Za ukus treba malo vise hrabrosti.
Svaki dan: 937742_862f_625x1000.jpg