Papovac Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ja se plašim ljudi koji imaju uvek čist, uredan i opskrbljen frižider.U mom stoji gomila nečega u pozadini, okovano večnim ledom. Nazirem neki pasulj u konzervi, margarin star bar 5 godina, vintage otvoreni Tomatino, nešto u smotuljku papira iz Maxija (verovatno nešto suhomesnato), i još nekoliko stvari čiji oblik odavde ne odaje šta su.Od poluživih stvari, ima otvoreno pakovanje tortilja, par načetih Famisovih pašteta, puter, deo goveđe kobaje, majonez, nešto gnjilo od povrća/voća u fiokama, načeta flaša Merloa, kesa sa belim kukuruznim brašnom, voda i... to je to.a pivo ili barem neki alkohol
MayDay Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 frizider u francuskoj mi nema nekog smisla. punim ga samo kad imam goste. u frizu imam leda, rakije i votke. ponekad riblje stapice.
pt 2.0 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ja sam od ovih scary folks sto imaju uvek uredan frizider. ne gajim micelijume po njemu, bacam sve cim mu istekne rok (ako ga prethodno ne pojedemo) i tako to. jednom recju - dressed to kill (the food).redovno opskrbljivanje je vec druga stvar.
yolo Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 e a koliko mi tek ide na zivce to OCD bacanje svega cemu istekne rok pre prethodne provere stanja i da li je uopste nesto sto podleze kvarenju. OK meso jaja i ostalo sto je opasno, ali zacini i razne gluposti koji mogu 10 godina da stoje bez ikakve opasnosti. s obzirom da delim frizider (pored ostalog) sa osobom takvih afiniteta, ustanovio sam praksu da sa posebno bitnih namirnica ciji odlazak u kontejner ne bih tako lako prezalio, obavezno brisem expiry date.
msmodesty Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 e a koliko mi tek ide na zivce to OCD bacanje svega cemu istekne rok pre prethodne provere stanja i da li je uopste nesto sto podleze kvarenju. OK meso jaja i ostalo sto je opasno, ali zacini i razne gluposti koji mogu 10 godina da stoje bez ikakve opasnosti. s obzirom da delim frizider (pored ostalog) sa osobom takvih afiniteta, ustanovio sam praksu da sa posebno bitnih namirnica ciji odlazak u kontejner ne bih tako lako prezalio, obavezno brisem expiry date. :o
pt 2.0 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 e a koliko mi tek ide na zivce to OCD bacanje svega cemu istekne rok pre prethodne provere stanja i da li je uopste nesto sto podleze kvarenju. OK meso jaja i ostalo sto je opasno, ali zacini i razne gluposti koji mogu 10 godina da stoje bez ikakve opasnosti. s obzirom da delim frizider (pored ostalog) sa osobom takvih afiniteta, ustanovio sam praksu da sa posebno bitnih namirnica ciji odlazak u kontejner ne bih tako lako prezalio, obavezno brisem expiry date.pazi kad mi zacini nisu pali na pamet. pricam o namirnicama... ono, jogurt, puter, meso itd.medjutim, vrlo je verovatno da ni zacine ne bih cuvala 10 godina.jednostavno, svet se deli na bacace (uglavnom zene), i sakupljace (uglavnom muskarce).i jedini i drugi su uglavnom bezopasni.sem u kombinaciji.
yolo Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 sve lepo receno, bez izuzetaka. mi imamo emotivni odnos prema frizideru a zene prema pegli :)
vin Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 mi imamo emotivni odnos prema frizideru a zene prema pegli :)Molimm???prema pegli???PEGLI?!!!mozda pegli za kosu.
Mp40 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Pokusaji bogatasa Gazze da se pred kuhinjskim revolucionarnim sudom opere navodnim jedenjem pokvarenih prehrambenih artikala je provaljen i to ce mu biti uzeto kao otezavajuca okolnost. Morace da gleda dok mu proleteri pustose onaj svemirski brog u kom i macke tamnici!Drugarice Slepa i Drugarice Mei, vi ste pravi primer narodnog frizidera! Drugarica Mei je dokazala da se moze biti friziderski proleter cak i u jednoj od najrazvijenijih zemalja sveta. A ne ko neke tamo, necemo ih sad imenovati (Msmodesty!), sto su, cim su presle granicu, bacile majcino peceno pile u foliji i kupile femsi trouglasti sendvic na benzinskoj pumpi!Crni Ilija krece po kuhinjama!
hattori Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 tako je! bogatuni napravili zalihe ko za sudnji dan!a posle se pitamo sto su radnici i ostala sirotinja gladni!
yolo Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Pokusaji bogatasa Gazze da se pred kuhinjskim revolucionarnim sudom opere navodnim jedenjem pokvarenih prehrambenih artikala je provaljen i to ce mu biti uzeto kao otezavajuca okolnost. Morace da gleda dok mu proleteri pustose onaj svemirski brog u kom i macke tamnici!molim vas, budjavih ali ne i pokvarenih!ovaj sud ne priznajem! pucajte u moj simens frizider, ja i dalje jedem!
Pontijak Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 (edited) istorija se ponavlja, eto opet oslobodilaca frizidera i zamrzivaca <_< Edited August 28, 2009 by Pontijak
decak Kejt Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 dok se ne javi neko ko u zamrzivacu drzi svinjsku polutku (kupljenu, naravno, preko sindikata), ova revolucija ce imati salonski karakter.
Leia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Da li ste nekad videli zeleno mleko? :) I miris, i boja... Za ukus treba malo vise hrabrosti.
Razzmatazz Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Da li ste nekad videli zeleno mleko? :) I miris, i boja... Za ukus treba malo vise hrabrosti.Svaki dan:
Recommended Posts