Mp40 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 malo više pića nego ića ali sta da se radi kad se pretežno jede van kuce.......GOspodji pomiluj!Pa, sad narocki sud mora da pretumbava listu za likvidaciju jer si uleteo na celo! Strasno. Ti zivis u Maxiju!Allegra, ja bih gledo tvoje... Mada osecam da si na strani nas nemacha? Ne zbog materijalne sitovacije vec zbog boljenja peniza...
Buck Naked Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 (edited) Što volim što se tema rascvetala!Nbg4ever takođe pije ove jogurte sa vaginalnom florom ko ja! Edited September 15, 2009 by Buck Naked
MayDay Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 evo i ja, miljenica ladnog zida, da okacim svoj frizider kad sam vec isla da kupim nesto da ima.inace, kod mene nedeljama u frizideru bivaju samo sporedne namirnice tipa senfovi, dresinzi, itd.pod poklopcem su ostaci home made cvekle (ne mogu bez nje) a u foliji je dinjica.dole u fijoci su samo paradajzi, jabuke, limuni i tako.molim da se primeti tegla ajvara sto mi je pre dve nedelje doneta iz beograda.
Buck Naked Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Tooooo!MayDay se skinula i pokazala atribute!
Pontijak Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 (edited) arhivski bosh iz 1969 koji se cuje kao traktor i njegov bogati sadrzaj s obizorom kako moze da bude prazanmnogo sam glup i ne znam zasto su ovako male fotke Edited October 14, 2009 by Pontijak
msmodesty Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 arhivski bosh iz 1969 koji se cuje kao traktor i njegov bogati sadrzaj s obizorom kako moze da bude prazanmnogo sam glup i ne znam zasto su ovako male fotkemali ti je frizider
Buck Naked Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Koja je ono cuga?Imamo istu kutiju, ovu gde ti sir stoji!I svaka čast na revitalizaciji ovog plemenitog topika.
Pontijak Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 mali ti je frizider a ja se jos cudim kako jedini ja nadjem ove bombice jogurta i mleka koje mi zauzmu mesto u frizideru :o @Buckto je neki svapski pelinkovac kome nikako da zapamtim ime jer ne znam nemacki, ukus lici na jagerov ali je jeftiniji + dobijes i casu kada kupis flasu nezgodno je sto sam ga popio za 2 dana, fuj alkoholizam u najavi, zato se i ustrucavam da drzim alkohol u kuci jer nemam mere :(hahaaa, omiljena kutija mi je ova zuta koju koristim za maslinke, ima preko 20 godina a te za sir, to dobio od drugarice koja dobila gomilu takvih kada je organizovala neke ankete za nekog pa delila svim znanim i neznanim da se otarasi zilion kutijaposto je topik oziveo ocekujmo nove poglede na nove friziderske utrobe
henrik larsson Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ja bih mogao ladno da okačim audio zapis, vintage frižider mi ovih nekoliko dana ispušta zvuke vrlo visokih frekvencija. Preksinoć sam morao da ga ugasim da bih zaspao. Moram da trčim da kupujem novi, pod hitno, dok ne poludimo svi na gajbi.
sherman Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ja bih mogao ladno da okačim audio zapis, vintage frižider mi ovih nekoliko dana ispušta zvuke vrlo visokih frekvencija. Preksinoć sam morao da ga ugasim da bih zaspao. Moram da trčim da kupujem novi, pod hitno, dok ne poludimo svi na gajbi.od tog starog napravis oscilator, nabudzis koju pedalu na njega, odneses u bigz i imate novog clana benda zaduzite ga da vam pravi uvode u pesme
henrik larsson Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 To ti nije loša ideja. Velika kutija, može svašta da stane u nju, nabudžim potove da mu menjaju frekvencije pištanja i volume, a mogu da ubacim još nešto, da ima i fuzz. I da, morao bih poseban kofer da napravim.
msmodesty Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ne pitajte kako tek ostalo mi je neko parce dimljene ribe u kutiji, kutija se otvorila i ceo frizider zasmrdelaTip - nasula sam malo mlevene kafe u ciniju i stavila ciniju otvorenu u fizider. i sad vise ne smrdi!
Joshua Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Tip - nasula sam malo mlevene kafe u ciniju i stavila ciniju otvorenu u fizider. i sad vise ne smrdi!Znači i kafa radi posao? :o Do sad za to rabila samo sodu bikarbonu, ali samo preventivno (nikad ništa nije stiglo da odleži u mom frižideru ^_^ ).
msmodesty Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Znači i kafa radi posao? :o Do sad za to rabila samo sodu bikarbonu, ali samo preventivno (nikad ništa nije stiglo da odleži u mom frižideru ^_^ ).radi kao bogjako sam ponosna na izum!:D
Recommended Posts