Jump to content
IGNORED

ARENA TV

ducca

Recommended Posts

Posted

Meni stream secka, kako je drugima? 

Posted

Pretpostavljam da ne skidaju lovu odmah po unošenju podataka sa kartice? :unsure: Krenuh da se registrujem al stoji iznos pa sam sad u dilemi...

Posted
4 minutes ago, ducca said:

Pretpostavljam da ne skidaju lovu odmah po unošenju podataka sa kartice? :unsure: Krenuh da se registrujem al stoji iznos pa sam sad u dilemi...

koliki je iznos?

Posted

8e srednji paket
5e samo arene, sve i sr i hr i slo i cg

Posted

Pa ako dobijas gratis 3 meseca onda ti ne skidaju nista, karticu su ti uzeli da bi naplatili 4ti mesec kad za to dodje vreme

Posted

btw, sad gledam na Apple Storeu, aplikacija im ima ocenu 2.1, bukvalno se ne secam kad sam video nesto da je ispod 3.5. Svi u komentarima se zale na previse reklama.

Posted
1 minute ago, renne said:

8e srednji paket
5e samo arene, sve i sr i hr i slo i cg

600 dinara za sve Arene, da ne moram da se zezam sa stremovima... Džabe...

Sa druge u poslednje vreme streamovi rade odlično za CL, NBA je bio Ok na kraju sezone, što bi jedino i da gledam na Areni...

Dilema...

Posted
btw, sad gledam na Apple Storeu, aplikacija im ima ocenu 2.1, bukvalno se ne secam kad sam video nesto da je ispod 3.5. Svi u komentarima se zale na previse reklama.
To je zbog onog početnog perioda, od pre pet, šest meseci, kad već
Posted

čekaj meni radi strim a samo sam skinuo aplikaciju, nisam uneo ništa od podataka, br kartice..

šta sam uradio?

Posted (edited)

U pravu si, može odmah da se ide na kanale i pokrene stream. Podaci o kartici nisu sad potrebni. Šljaka i cast, za sad solidna slika, bolja nego preko klika.

Inače ide ispod na sajtu najava da će uskoro biti i aplikacija za smart tv. Što reče Radiša za 600 kinti rešeno pitanje Arene, može. 

Edited by ducca
Posted

Unesi samo kod koji dobiješ na mobilni i kad udješ u app ne ideš dole na ove pakete nego gore levo u padajućem meniju biraš TV i biraš kanale. Šljaka stvarno dobro stream.

Posted
31 minutes ago, goofs said:

MTS TV GO ima 1.9 :D

• Haha 2