ducca Posted November 25, 2020 Author Posted November 25, 2020 Pretpostavljam da ne skidaju lovu odmah po unošenju podataka sa kartice? Krenuh da se registrujem al stoji iznos pa sam sad u dilemi...
radisa Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 4 minutes ago, ducca said: Pretpostavljam da ne skidaju lovu odmah po unošenju podataka sa kartice? Krenuh da se registrujem al stoji iznos pa sam sad u dilemi... koliki je iznos?
renne Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 8e srednji paket5e samo arene, sve i sr i hr i slo i cg
goofs Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Pa ako dobijas gratis 3 meseca onda ti ne skidaju nista, karticu su ti uzeli da bi naplatili 4ti mesec kad za to dodje vreme
goofs Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 btw, sad gledam na Apple Storeu, aplikacija im ima ocenu 2.1, bukvalno se ne secam kad sam video nesto da je ispod 3.5. Svi u komentarima se zale na previse reklama.
radisa Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 1 minute ago, renne said: 8e srednji paket 5e samo arene, sve i sr i hr i slo i cg 600 dinara za sve Arene, da ne moram da se zezam sa stremovima... Džabe... Sa druge u poslednje vreme streamovi rade odlično za CL, NBA je bio Ok na kraju sezone, što bi jedino i da gledam na Areni... Dilema...
renne Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 btw, sad gledam na Apple Storeu, aplikacija im ima ocenu 2.1, bukvalno se ne secam kad sam video nesto da je ispod 3.5. Svi u komentarima se zale na previse reklama.To je zbog onog početnog perioda, od pre pet, šest meseci, kad već
levi Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 čekaj meni radi strim a samo sam skinuo aplikaciju, nisam uneo ništa od podataka, br kartice.. šta sam uradio?
ducca Posted November 25, 2020 Author Posted November 25, 2020 (edited) U pravu si, može odmah da se ide na kanale i pokrene stream. Podaci o kartici nisu sad potrebni. Šljaka i cast, za sad solidna slika, bolja nego preko klika. Inače ide ispod na sajtu najava da će uskoro biti i aplikacija za smart tv. Što reče Radiša za 600 kinti rešeno pitanje Arene, može. Edited November 25, 2020 by ducca
ducca Posted November 25, 2020 Author Posted November 25, 2020 Unesi samo kod koji dobiješ na mobilni i kad udješ u app ne ideš dole na ove pakete nego gore levo u padajućem meniju biraš TV i biraš kanale. Šljaka stvarno dobro stream.
napadaj Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 31 minutes ago, goofs said: btw, sad gledam na Apple Storeu, aplikacija im ima ocenu 2.1, bukvalno se ne secam kad sam video nesto da je ispod 3.5. Svi u komentarima se zale na previse reklama. MTS TV GO ima 1.9 2
Recommended Posts