ducca Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Od sinoc gomila pitanja redakciji tv AS i molbi da se NFL prebaci na keca, makar 22:15 termin, vecina odgovora redakcije je tipa - "razmotricemo sugestije i nadamo se da cete biti zadovoljni" tako da pretpostavljam (nadam se vise) da ce ipak biti malo vise prenosa na kecu od sledece nedelje (sreca pa je Barsa-Real u 19h).
Filipenko Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Toplo se nadam da će Arena shvatiti ludost prebacivanja sportova kao što su bejzbol, NFL, Golf, ribarenje i rafting na svoj prvi kanal, te da neće pokleći pritiscima zanemarljivo male ali zato izuzetno bučne grupe takozvanih fanova, te da će kada jednog dana ogreje domove svih nas biti pošteđena gore navedenih, što bi nama normalnima koji ćemo po svemu sudeći u osnovnim paketima imati samo Arenu 1 dalo povoda za još jače™ uživanje.
Frank Pembleton Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Od sinoc gomila pitanja redakciji tv AS i molbi da se NFL prebaci na keca, makar 22:15 termin, vecina odgovora redakcije je tipa - "razmotricemo sugestije i nadamo se da cete biti zadovoljni" tako da pretpostavljam (nadam se vise) da ce ipak biti malo vise prenosa na kecu od sledece nedelje (sreca pa je Barsa-Real u 19h).Mislim da nema sansi za to dokle god se bira ESP,ITA -bilo-koja-kladionicarima-interesantna-liga VS. NFL nema nista od prebacivanja na AS1.Da se razumemo , ja gledam samo NFL i to me interesuje ali znam kako sve to funkcionise...
Teixeira Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Da se razumemo , ja gledam samo NFL i to me interesujeshto se mene tiche, meni na tv treba samo jedan kanal espn america. jebote, koliko nerviranja oko kretenskog ikoma, neverovatno.
stevo glogovac Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 pregovara se da krene arena na sbb-u sa el klasikom ovog vikenda.bilo bi fino..
renne Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Arena 1 krenulai preko satelita, na 39E, radi preko Bulsatcom kartice.
stevo glogovac Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 krece arena na SBB sutra , prekosutra
Moća Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 A od koliko sati sutra? Sta da radimo mi iz unutrasnjosti cije kablovske preuzimaju program od SBB-a?
renne Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Možda neće baš sutra, ali do 31. definitivno.
MancMellow Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Da li znate koliko kanala ce biti inicijalno i da li ce u prvo vreme biti besplatno? Hvala
renne Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Tri kanala, svi će biti u osnovnoj ponudi izvesno vreme. Posle će Arena 1 ostati u osnovnoj, krenuće i Arena 4 kao i Arena 1 HD naknadno.
ducca Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Pa opet najgori mi iz IKOMA-a. Samo Arena 1 u osnovnoj, a druge dve ko fol cekaju da se pojave u pay paketu digitalne tv koja znam da kasni godinama i nemam pojma da li je i kada ce zaziveti...
Recommended Posts