Milosh76 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ova tema ima sve manje veze sa Arena sportom...Veceras u 20h FUDBAL: Španska liga - 10. kolo Barselona - Majorka a u 22h je derbi FUDBAL: Španska liga - 10. kolo Atletiko - Real Madrid Uzivajte!
Bane5 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Uzivajte!Gledam na odlicnom streamu!Hvala i zelim da pocrkaju svi kablovski operateri!
Milosh76 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Bez namere da vredjam ljude koji nemaju AS i ne mogu da gledaju prenose, cilj je bio vracanje na temu. Neki su to ukapirali, a neki dokazali svoj nivo.
Töölönlahti Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Veceras u 20h FUDBAL: Španska liga - 10. kolo Barselona - Majorka a u 22h je derbi FUDBAL: Španska liga - 10. kolo Atletiko - Real MadridBejahu odlične tekme.Elem, na IPTV-u sam, meni se na Areni 3 čuje samo veoma jak šum umesto zvuka, kad pojačam skoro na max čujem i obrise zvuka iza 100 nijansi munja i gromova (to i B92info su jedini kanali s kojima imam taj problem, mada je s infom to izraženo u znatno manjoj meri, slušljiv je...). Je l' kod vas ostalih sve normalno pa da se žalim ili je to neki generalni bug?
Jozef K. Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Bejahu odlične tekme.Elem, na IPTV-u sam, meni se na Areni 3 čuje samo veoma jak šum umesto zvuka, kad pojačam skoro na max čujem i obrise zvuka iza 100 nijansi munja i gromova (to i B92info su jedini kanali s kojima imam taj problem, mada je s infom to izraženo u znatno manjoj meri, slušljiv je...). Je l' kod vas ostalih sve normalno pa da se žalim ili je to neki generalni bug? Kod mene je nešto niži ton, pa moram da pojačam na 60 i više da bih baš imao lep ugođaj sa San Sira. inače, šumova i ostalih problema nema. Da li ima mesto stanovanja za IPTV nemam pojma.
Ledja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Krenula AS1 na IKOM-u :D Ne znam samo da li ce i ostale da ukljuce ili ce morati da se placaju
Teixeira Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Krenula AS1 na IKOM-u :D Ne znam samo da li ce i ostale da ukljuce ili ce morati da se placajuje l' na 1 ide nfl? vec mi je muka od domacih komentatora...
ducca Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Je l postoji neki smajli koji se krsti? Apelujem da se ubaci!
Teixeira Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Je l postoji neki smajli koji se krsti? Apelujem da se ubaci!ja se i ne radujem neshto. jedino shto mi je treba je espn america nazad, a poshto to necu imati u skorije vreme, dzaba mi arena i sve...
MancMellow Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Za nas na SBB-u izgleda uskoro nema nade. Opet, dok je internet najbolji value for the money ne pada mi na pamet da menjam provajdera. Ili bar dok na SBB- mogu da gledam EPL
Daddy Cool Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Krenula AS1 na IKOM-u :D Ne znam samo da li ce i ostale da ukljuce ili ce morati da se placajuIkom pokazao ko je i sta je!
Recommended Posts