Jimmy Kowalski Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Jesu drugi javni servisi u regionu emitovali vanredni program prethodnih dana?
kud u maglu Simoviću Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 nije u pitanju da li su emitovali vanredni program ili ne, mogli su da snime 30 sekundi vremenku koja stoji pored karte i govori najosnovnije informacije i savete(za one bez mozga) kako se ponašati za vreme ovakve nepogode i to emitovati na 15-20-30 minuta dok u međuvremenu prolazi krol sa istim informacijama isto kao kada je poplavljen obrenovac, samo ovoga puta bez laži 5
Jimmy Kowalski Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Ja komentarisem histericni tvit koji je okacen koji trazi jebeni vanredni program. Ne gledam RTS, pretpostavljam da su u svim vestima govorili o oluji, tj. da im se izveztavanje nije bitno razlikovalo od drugih TV kuca. A mozda i gresim. Mozda su svi drugi emitovali vanredni program tokom trajanja oluje. Ja dok traje nevreme inace ne drzim ukljucen TV..
slepa živana Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 5 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ja komentarisem histericni tvit koji je okacen koji trazi jebeni vanredni program. Ne gledam RTS, pretpostavljam da su u svim vestima govorili o oluji, tj. da im se izveztavanje nije bitno razlikovalo od drugih TV kuca. A mozda i gresim. Mozda su svi drugi emitovali vanredni program tokom trajanja oluje. Ja dok traje nevreme inace ne drzim ukljucen TV.. bogami prekjuče u pola 22h motala sam sve hrvatske, al jaziru, rtlove, hrtove, n1 bg, n1 bh, rtsove... nigde ništa do redovnih dnevnika i vesti 1
fusion_ Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Niko nije imao vanredne emisije. RTS jeste takav sa milion mana ali ovi histerični tvitovi su još gori u fazonu samo neka se pljune bilo šta. 1
ragasto Posted July 22, 2023 Posted July 22, 2023 Za ovo ni ja ne mogu da napadnem RTS. Svejedno, na RTSu 1 bi morali da naprave neku emisiju sa normalnim gostima u kojoj će se pričati o ovim nepogodama, ludaci će vrlo brzo da zatrpaju YT kanale HAARPovima i NATOom koji nam šalje oluje. 2
Popular Post dvb-t manijak Posted July 22, 2023 Popular Post Posted July 22, 2023 6 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ja komentarisem histericni tvit koji je okacen koji trazi jebeni vanredni program. Ne gledam RTS, pretpostavljam da su u svim vestima govorili o oluji, tj. da im se izveztavanje nije bitno razlikovalo od drugih TV kuca. A mozda i gresim. Mozda su svi drugi emitovali vanredni program tokom trajanja oluje. Ja dok traje nevreme inace ne drzim ukljucen TV.. Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoalarm i kad je izdato "hitno upozorenje RHMZ" koje govori o ugroženosti imovine, života ljudi i životinja, apsolutno nema opravdanja zašto nisu pustili krol. Posebna tema je radio, koga upravo slušaju ljudi u automobilima. Promena klime je činjenica sa kojom moramo da se saživimo. To znači da mora biti uspostavljen sistem ranog upozorenja dostupan svima, a ne samo šačici posetioca onog nepreglednog sajta RHMZ. Mi smo bolesno društvo u kome je "vanredno obraćanje" predsednika povod za prekid svih tv programa postalo svakodnevna pojava, a prave vanredne situacije nisu. 16 1
Voba Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 (edited) Jao baš mi je žao što je neko izašao napolje jer ga RTS nije obavestio da je u toku nevreme... RTS jeste trubio u dnevniku o nevrememu, po meni i više nego dovoljno. Slažem se da je krol mogao da ide. Edited July 23, 2023 by Voba
kud u maglu Simoviću Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 5 hours ago, Voba said: Jao baš mi je žao što je neko izašao napolje jer ga RTS nije obavestio da je u toku nevreme... i ja bi se ironično podsmevao što je neko pokvario frizuru ili sjebao nove patike, ali su ovde u pitanju tri ljudska života od kojih je jedan deteta od desetak godina 2
Misko Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 On 22.7.2023. at 19:01, ragasto said: Za ovo ni ja ne mogu da napadnem RTS. Svejedno, na RTSu 1 bi morali da naprave neku emisiju sa normalnim gostima u kojoj će se pričati o ovim nepogodama, ludaci će vrlo brzo da zatrpaju YT kanale HAARPovima i NATOom koji nam šalje oluje. Telegraf te cita.. 1
bradilko Posted August 5, 2023 Posted August 5, 2023 kakav prizor sarenica, sarenac u odelu i kolegi ica u nekom zutom kompleticu,, na drugu stranu orkestar svi u odelima smoreni, sto pun hrane na suncu koju niko ne jede ali da sevidi obilje, devojke iz nekog kud-a u narodnim nosnjama a ispod njih penzosi u bazenu stoje i dizu ruke kao na svadbama dok zavijaju neki nepoznati pevaciiz rts produkcije. 1 6
ragasto Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Na RTS 1 upravo ide jako bedna proslava 65 godina televizije. Big band svira valjda filmsku muziku, ima crveni tepih zbog...nečega, ima oko 50 stolica za publiku i spektakl se događa u...u...u...Botaničkoj bašti.Raskošnije bi izgledalo u Erinom motelu.
foto Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 (edited) lep je jevremovac samo sto je ovde trebao bar da proseta scenograf ako ne i da se pozabavi svojim poslom. ovo je sve naopacke. kao da rade tezgu kod nekoga u dvoristu za 18. rodjendan. Edited August 23, 2023 by foto 1 1
ragasto Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Lep je Jevremovac, ali ovo su mogli da organizuju i u bifeu. 1
Recommended Posts