Jump to content

Featured Replies

Jesu drugi javni servisi u regionu emitovali vanredni program prethodnih dana?

nije u pitanju da li su emitovali vanredni program ili ne, mogli su da snime 30 sekundi vremenku koja stoji pored karte i govori najosnovnije informacije i savete(za  one bez mozga) kako se ponašati za vreme ovakve nepogode i to emitovati na 15-20-30 minuta dok u međuvremenu prolazi krol sa istim informacijama

isto kao kada je poplavljen obrenovac, samo ovoga puta bez laži

Ja komentarisem histericni tvit koji je okacen koji trazi jebeni vanredni program. Ne gledam RTS, pretpostavljam da su u svim vestima govorili o oluji, tj. da im se izveztavanje nije bitno razlikovalo od drugih TV kuca.

A mozda i gresim. Mozda su svi drugi emitovali vanredni program tokom trajanja oluje. Ja dok traje nevreme inace ne drzim ukljucen TV..

On 22. 7. 2023. at 11:19, Jimmy Kowalski said:

Ja komentarisem histericni tvit koji je okacen koji trazi jebeni vanredni program. Ne gledam RTS, pretpostavljam da su u svim vestima govorili o oluji, tj. da im se izveztavanje nije bitno razlikovalo od drugih TV kuca.

A mozda i gresim. Mozda su svi drugi emitovali vanredni program tokom trajanja oluje. Ja dok traje nevreme inace ne drzim ukljucen TV..

bogami prekjuče u pola 22h motala sam sve hrvatske, al jaziru, rtlove, hrtove, n1 bg, n1 bh, rtsove... nigde ništa do redovnih dnevnika i vesti

Niko nije imao vanredne emisije. RTS jeste takav sa milion mana ali ovi histerični tvitovi su još gori u fazonu samo neka se pljune bilo šta.

Za ovo ni ja ne mogu da napadnem RTS.

Svejedno, na RTSu 1 bi morali da naprave neku emisiju sa normalnim gostima u kojoj će se pričati o ovim nepogodama, ludaci će vrlo brzo da zatrpaju YT kanale HAARPovima i NATOom koji nam šalje oluje.

• Popular Post
  On 22. 7. 2023. at 11:19, Jimmy Kowalski said:

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti.

Kada je proglašen crveni meteoalarm i kad je izdato "hitno upozorenje RHMZ" koje govori o ugroženosti imovine, života ljudi i životinja, apsolutno nema opravdanja zašto nisu pustili krol.

Posebna tema je radio, koga upravo slušaju ljudi u automobilima. 

Promena klime je činjenica sa kojom moramo da se saživimo. To znači da mora biti uspostavljen sistem ranog upozorenja dostupan svima, a ne samo šačici posetioca onog nepreglednog sajta RHMZ.

Mi smo bolesno društvo u kome je "vanredno obraćanje" predsednika povod za prekid svih tv programa postalo svakodnevna pojava, a prave vanredne situacije nisu.

Jao baš mi je žao što je neko izašao napolje jer ga RTS nije obavestio da je u toku nevreme...

RTS jeste trubio u dnevniku o nevrememu, po meni  i više nego dovoljno.

Slažem se da je krol mogao da ide.

Edited by Voba

On 23. 7. 2023. at 18:30, Voba said:

Jao baš mi je žao što je neko izašao napolje jer ga RTS nije obavestio da je u toku nevreme...

i ja bi se ironično podsmevao što je neko pokvario frizuru ili sjebao nove patike, ali su ovde u pitanju tri ljudska života

od kojih je jedan deteta od desetak godina

:isuse:

On 22. 7. 2023. at 17:01, ragasto said:

Za ovo ni ja ne mogu da napadnem RTS.

Svejedno, na RTSu 1 bi morali da naprave neku emisiju sa normalnim gostima u kojoj će se pričati o ovim nepogodama, ludaci će vrlo brzo da zatrpaju YT kanale HAARPovima i NATOom koji nam šalje oluje.

Telegraf te cita..

501058_1-2_iff.webp

• 2 weeks later...

kakav prizor sarenica, sarenac u odelu i kolegi ica u nekom zutom kompleticu,, na drugu stranu  orkestar svi u odelima smoreni, sto pun hrane  na suncu koju niko ne jede ali da sevidi obilje, devojke iz nekog kud-a u narodnim nosnjama a ispod njih penzosi u bazenu stoje i dizu ruke kao na svadbama dok zavijaju neki nepoznati pevaciiz rts produkcije.

xI1k9kqTURBXy8wMzVkNjk2ZDdlZDk0NWU0NTIzMmJmYmUzYWU3OTkxYy5qcGVnkZMCzQSwAN4AAaEwAQ.jpeg

• 3 weeks later...

Na RTS 1 upravo ide jako bedna proslava 65 godina televizije. Big band svira valjda filmsku muziku, ima crveni tepih zbog...nečega, ima oko 50 stolica za publiku i spektakl se događa u...u...u...Botaničkoj bašti.:gospode:Raskošnije bi izgledalo u Erinom motelu. 

lep je jevremovac samo sto je ovde trebao bar da proseta scenograf ako ne i da se pozabavi svojim poslom. ovo je sve naopacke. kao da rade tezgu kod nekoga u dvoristu za 18. rodjendan.

Edited by foto

Lep je Jevremovac, ali ovo su mogli da organizuju i u bifeu.