vememah Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 (edited) Edited November 25, 2018 by vememah
halloween Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/254/rts-3/3330423/koncert-berlinske-filharmonije-na-otvorenom-2015.html Upravo završena muzika iz crtaća Tom i Džeri.
halloween Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Film o Dejanu Nebrigiću na RTS 3. Njegova bliska prijateljica svedoči kako je jednom u javnom prevozu prokomentarisao- Ju hani, kako ovi Srbi smrde. Nikad se ne bih mogao jebati sa njima! A druga da je, kad je video Dobricu Ćosića da ide prema njima, stao i pljunuo mu ispred nogu.
nisam ja Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Nisam to zakačio, al sad ide koncert majls dejvisa u bgu. Pristojan video i odličan audio.
Timmy Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 1 hour ago, halloween said: kad je video Dobricu Ćosića da ide prema njima, stao i pljunuo mu ispred nogu.
slepa živana Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 11 hours ago, halloween said: Srbi smrde.
halloween Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Naglasila je da je to uzviknuo u javnom prevozu.
Malvo Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 (edited) Da li su na RTS2 pustili reklame pre kraja prvog poluvremena ili sam lud? Bilo je pri kraju, ali nekako je odjednom prekinuto, a pauza trajala predugo. Cak sam siguran da ni rezultat nije bio 14-11. Edited December 9, 2018 by Malvo
levi Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 jesu, carevi. sad sam premotao, pustili su reklame posle gola Francuske za 13-11, 45 sec do kraja. u sred igre, nije bio ni tajmaut
Fakundo Sava Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 Idioti,mogli barem da se izvine Ja mislio tajmout i posle par minuta shvatim da se baš odužio
stoka Posted December 10, 2018 Posted December 10, 2018 (edited) Barbara odlazi u prošlost, nova zvezda je još jedna ulična reporterka, Nataša-Nata Bošković, koja u BG programu RTS-a, povodom današnje saobraćajke, kaže da je putničko vozilo NATRČALO na sanitetsko vozilo... Za to ne treba nikakva novinarska škola, to treba roditelji ili učiteljica u drugom osnovne da te isprave i kažu ti da automobili ne trče ... Ovaj režim je odgovoran, između ostalog, i zbog toga što je negativnu selekciju, koju su započeli njihovi prethodnici, doveo do savršenstva ... Edited December 10, 2018 by stoka
pbg12345 Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 pre neki dan naletim na emisiju, otac gleda, prica o dva obicna coveka, cini mi se u nemackoj jedan hrvat iz zagreba, drugi srbin iz petrinje odgledao samo par minuta, ali pisem ovo, posto mi je utisak bio kao bubin iz ovog posta: On 21.12.2018. at 1:59, gospa buba said: gledala upravo dokumentarac, izgleda iz nekog serijala blaga kosova i metohije, prizren je u pitanju. edin karamazov u gostima, povratnichki par domacih srba, jedina srpska devojchica u gradu, dechaci iz bogoslovije, albanci koji govore srpski o arhitekturi i zanatima i hrani. neshto veoma kulturno i odmereno, sve diskretno, prizren predivan grad, mislim da je rtsova produkcija, nova. mene je lako ubediti da sve moze (opet) da bude divno. gledao neko? shta sam tachno gledala? mislim, gde me vode? sent from bubamoto dakle, nista u tom sto sam ja gledao nije bilo posebno, ali jednostavno normalna prica, bez ikakvih nacionalistickih, ratnih, politickih primesa gledao sam gomilu emisija ranije o povratnicima, izbeglicama, zivotu ljudi u gradovima koji su najvise stradali, ali tu je uvek bila primesa neceg, neka senka, ne znam kako da objasnim a ovo mi bas ostavilo utisak normalnosti, prica o coveku/ljudima pre svega i onda nakon par dana naletim na ovaj post, druga tema , ali ista televizija i cini mi se gospin utisak vrlo slican mom slucajnost ili je neko u rts resio da manje truje narod makar u tom smislu?
fikret selimbašić Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 34 minutes ago, pbg12345 said: pre neki dan naletim na emisiju, otac gleda, prica o dva obicna coveka, cini mi se u nemackoj jedan hrvat iz zagreba, drugi srbin iz petrinje Evo šta si gledao. Quote Hrvoje je iz Zagreba, navijač "Dinama", bivši dobrovoljac u ratu u Hrvatskoj. Srboljub je iz Petrinje, navijač "Zvezde", ime je dobio po legendi sa "Marakane" Srboljubu Stamenkoviću, izbeglica iz "Oluje". Sve u životu ih je razdvojilo. Skoro sve. U jednoj drugačijoj priči o Srbima i Hrvatima. O ratu i fudbalu. Suze, smeh i život u dokumentarnom filmu Miloša Milića "Srboljub i Hrvoje". Postavljeno je i na RTS kanal.
radisa Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Žuti Bujke, miri Srbe sa svima, u ovakvom trenutku... :mad:
Recommended Posts