Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

ja se zipa secam ko politickog magazina u kom je dominirala goca susa :)

Posted

i milica lučič čavič

:fantom:

meni je ipak prvo sećanje na zip huanito

Posted

a bravo bravo, i mlc. jbte, sad se prisecam i gajina :D kao da je islo cetvrtkom uvece u mom secanju?!

Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Scena u kojoj Huanito dobija flašu u glavu je bila u špici političkog magazina Monitor, koji je na TVBG rađen u prvoj polovini 80-tih.
Urednik je bio Mihailo Erić, a oim po špici sa Huanitom (i ja se sjećam samo te scene sa špice) bio je karakterističan i po skečevima koje je radio Lola Đukić, a u njima su igrali Mija Aleksić, Đokica Milaković, Deba Popović, Bata Paskaljević i Vesna Čipčić, a u njima je Mija često pjevao parodije aktuelnih domaćih hitova.

2 hours ago, darling said:

ja se zipa secam ko politickog magazina u kom je dominirala goca susa :)

ZIP je išao u drugoj polovini 80-tih i uređivala ga i vodila ga je Gordana Suša, u najliberalnijim godinama RTS-a.
Na prelazu u 90-te, kad se RTBG okretao političkoj propagandi, ZIP je preuzeo Simo Gajin.

Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

i milica lučič čavič

:fantom:

Huanito se pojavljue u špici jedne druge emisije političko-magazinskog tipa - "Monitor" ...

Posted (edited)
6 minutes ago, colonelo said:

Scena u kojoj Huanito dobija flašu u glavu je bila u špici političkog magazina Monitor, koji je na TVBG rađen u prvoj polovini 80-tih.
Urednik je bio Mihailo Erić, a oim po špici sa Huanitom (i ja se sjećam samo te scene sa špice) bio je karakterističan i po skečevima koje je radio Lola Đukić, a u njima su igrali Mija Aleksić, Đokica Milaković, Deba Popović, Bata Paskaljević i Vesna Čipčić, a u njima je Mija često pjevao parodije aktuelnih domaćih hitova.

ZIP je išao u drugoj polovini 80-tih i uređivala ga i vodila ga je Gordana Suša, u najliberalnijim godinama RTS-a.
Na prelazu u 90-te, kad se RTBG okretao političkoj propagandi, ZIP je preuzeo Simo Gajin.

Ja se sjećam ovog Mijinog prepjeva.

E moj Saša, gde privreda ode naša, reci Saša...

Edited by fikret selimbašić
Posted

Ipak je urodila plodom "konstruktivna kritika" odozgo - RTS je opasno skliznuo u glorifikaciju vođe. Dnevnik je već na liniji Pinka, Olja Kovačević batalila pipave političke i društvene teme u svojoj emisiji, druži se sa Noletom i Bregom ...

Posted

3 minutes ago, fikret selimbašić said:

Ja se sjećam ovog Mijinog prepjeva.

E moj Saša, gde privreda ode naša, reci Saša...

Da, sjećam se toga.

A sjećam se još i prepjeva Džuli, Sitnije Cile sitnije, Svađalice jedna mala...

Posted

Jbt, ja se sećam te utakmice kada je Huanito dobio flašu u glavu :rolleyes:

Tada smo još uvek imali crno beli tv, marke EI NIš. Taj momenat mi je zauvek ostao u crno beloj boji.

Posted

:hail:

@colonelo  da se ne sećaš možda da li je zip sa simom gajinom bio deo monitora, kao prilog u okviru emisije?

Posted
42 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

@colonelo  da se ne sećaš možda da li je zip sa simom gajinom bio deo monitora, kao prilog u okviru emisije?

Ja sam uverena da je ZIP proizašao iz neke emisije.  Sad, da li je to bio Monitor, ne mogu sa sigurnošću da tvrdim. 

Posted

to je i meni na pameti

Posted
3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

Mislim da nije, ali ne mogu tvrditi sa sigurnošću.