Jump to content
IGNORED

Sirevi

Musharaf

Recommended Posts

Posted

ništa ne fali ni dobrom sjeničkom siru kad se izmrvi preko krompirića, pobiberi i ovlaš pospe ljutom tucanom paprikom.

Posted

ako je verovati mojoj zeni a ja bih tu bio oprezan ima razlike izmedju nemackog kvarka i naseg svapskog, u masnoci. po njoj, kvark je manje masan i neukusniji zapravo neutralniji i zbog toga je npr super za nemacki cizkejk. mislim super je i svapski, samo moras da pazis da kupis jako mlad koji je isto bezukusan i neslan.

veruj zeni! :)

• 3 months later...
Posted

da li neko zna koliki je procenat m.m. u urda (vurda) siru? guglam i nema podataka, samo tehnologija i sl.

meni taj sir mnogo ukusan a prodavac mi preporucio umesto odvratne elle kojoj je najslicniji po nutritivnoj vrednosti

• 2 weeks later...
Posted

Poslednjih par meseci se ne skidam sa "Pirotskog školskog"...po meni bolji od "Pecorinija".

Posted (edited)

Imaš Pirotski (taj školski) u Univeru(oko 1050 din),mada sam ga viđao i u Rodi u 62.Kada malo duže odstoji i osuši se rado ga koristim mesto parmezana

Edited by Barti66
Posted

A ko proizvodi onaj neki "Deda Stoja" pirotski kackavalj? Posto na slici isto pise mlekarska skola. Da ne bude sve autenticno a kao Zlatiborac?

Posted

Deda Stoja je odlican, kupio sam ga vec nekoliko puta, mislim da sam ga hvalio ovde.

Posted

Nemam pojma,taj nesam konzumirao.Možda škola proizvodi više modela,što bi i imalo logike.Za prvi znam pouzdano jer sam isti taj dobio direktno iz škole pre nekog vremena i vizuelno kao i ukusom su identični.Gde ima deda Stoje?

Posted

U vecim Maksijima. Doduse, nisam kupio jedno mesec dana, a tamo je odeljenje sa sirevima kao kinder-jaje, nikad ne znas sta ce te sacekati.

Posted

Čini mi se da Vero prednjači u raznolikosti ponude sireva?

Posted

A ko proizvodi onaj neki "Deda Stoja" pirotski kackavalj? Posto na slici isto pise mlekarska skola. Da ne bude sve autenticno a kao Zlatiborac?

Probao juče "Deda Stoju", mešanac,po meni lošiji od klasičnog " Pirotskog,mekši i ukusom korak iza,ima neki čudan onaj stajski šmek na trenutke,a ja to ne mogu da oprostim.