July 17, 20159 yr Trojka gps, glonass dok je cetvorka kao kod mene gps, glonass i beidou. Zivo me zanima koliko pomazu ti dodatni sistemi. Po ono malo yt klipova deluje mi poprilicno. Edited July 17, 20159 yr by katamaran
July 17, 20159 yr Here je i na novom i na starom telefonu al na novom mnogo bolje radi. edit: evo i na starom u kuci za manje od deset sekundi. Definitivno mnogo bolje sljaka nego ranije. Jel to zavisi od softvera ili telefona? Ja sam instalirao neki besplatni navigator za android i treba mi po 5-10 minuta da pronađe signal. Telefon je LG G3 mini.
July 17, 20159 yr Do telefona LG G3 ima i glonass. Iz nekog razloga nema mini na gsm areni pa ne znam za njega http://www.gsmarena.com/lg_g3_s-6475.php U svakom slucaju probaj here mape. Isto besplatne a provereno savrsene. edit: verovatno mozes da aktiviras pomoc interneta kad trazi gps signal. Skine nesto kredita al drasticno smanji cekanje. Ja sam stipsa pa se oslanjam iskljucivo na telefon :) Edited July 17, 20159 yr by katamaran
July 17, 20159 yr Zavisi sta i koliko skidas al secam se da je i meni jako dugo trajao apdejt na starom fonu. Brzo ih je skinuo al je instalacija bas potrajala. U svakom slucaju vredi cekanja. Edited July 17, 20159 yr by katamaran
July 17, 20159 yr edit: verovatno mozes da aktiviras pomoc interneta kad trazi gps signal. Skine nesto kredita al drasticno smanji cekanje. Ja sam stipsa pa se oslanjam iskljucivo na telefon :) Zvuci glupo..verovatno i jeste..ali meni se cini da mnoo brze nadje signal kada ukljucim i ovu aplikaciju https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest
July 18, 20159 yr Da, ta aplikacija ima u sebi GPS Fix koja pomaže, tj izuzetno ubrzava kačenje. Možete i sam fix da instalirate
July 18, 20159 yr Ovaj here skida mape beskonacno, da batalim ili je to normalno? Kod mene ne, sve je prošlo uobičajenom brzinom
July 19, 20159 yr Nesto zabagovalo. Tako je meni zakucalo na apdejtu starog telefona (simbijan) pa mi je posle restarta prijavljivao da mu treba ceo apdejt. Posle samo skinuo delic koji mu je falio i proradio. Mene je kupila kad je imala tacnu adresu u nekom seocetu pored Kikinde. Edited July 19, 20159 yr by katamaran
August 29, 20159 yr Popularne Here mape dobile su novu mapu Srbije. Nadogradnja je dostupna za Android, iOS i Windows Phone uređaje. edit: za wp je 15.5 mb novih momenata. 140 mega total Edited August 29, 20159 yr by katamaran
August 30, 20159 yr Here je za izbjegavanje Štaua totalna bulja. Google Maps me uredno skine s Autobana i vrati na nj ispred gužve. (fala joj ko sestri)
August 31, 20159 yr HERE je odličan za nekog ko nema GPS navigaciju i ko nema iskustva sa ubacivanjem GPS aplikacija na mobilac. Znači PlayStore > download app > download zemlju koja ti treba i ćao.. nema da se kači na net, nema da se aka sa POI-a samo kabl za mobilac na auto da te isti dovede do željenog mesta.