December 9, 201410 yr e moj ti... burek s meso praćen jogurtom, olskul oldvej sad me boli škembe kolko sam se izpresavijao od ždranja :(
December 9, 201410 yr rendani daikon sa dresingom od humusa na ivici pokvarenosti razblazenim sa malo tople vode bukovace pirjanjene na maslinovom ulju sa mdusicom, blukom u prahu, sakom seckanog lista celara i gomasiom pola sake kuvanog prosoa crni dimljeni kineski caj verovatno cu oko 10 da grizem nogu od radnog stola.... jebo me lazni hrono/lchf pa sto nisi razbio neko jaje u te bukovace? crni gazzo
December 9, 201410 yr ne razumem, sta ce mi jos proteina na proteine, kalorije da ne pominjem? sta dobijam time? i zasto bas sada? :)
December 9, 201410 yr pa zalio si se na slabost dorucka i skoru glad... a dobijas sitost do kasno u dan.. kalorije nemaju veze sa lchf.
December 11, 201410 yr prvo doručak iz hleb&kifle a onda davanje krvi i već sam kotkuće... bljak (ne davanje krvi, nego slatki puž iz pekare).
December 11, 201410 yr vidim, tastaturu nisi oprao, već je iskusno eskiviraš u kadru saću ti pošaljem tastauru
December 11, 201410 yr saću ti pošaljem tastauru eve ti ga na, tu se vidi i benzin kojim sam skidao štroku