pixy Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Moja firma nudi obične stolice, potpuno besplatno. Nisu razvaljene, ali nisu baš ni mlade (sedam godina). Mogu da se upotrebe još uvek, ali u kancelariji nema mesta za njih jer smo nabavili nove. Izgledaju ovako - . Broj stolica - više od deset, a manje od dvadeset (znaću više ovih dana).
twisted Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Canon Pixma MP280. 2 god garancije, pruža CT computers... cena, pazi sad 3300 din.info na pp
vin Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 je l ima neko neke salvete iza sakupljackih dana kojih bi da se otarasi?potrebne su mi, nesto sma se uhvatila dekupaz tehnike, a moja mami je bacila moje jos pre nekoliko godina.pa ako neko ima i voljan je... :)
ljuttko Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 je l ima neko neke salvete iza sakupljackih dana kojih bi da se otarasi?potrebne su mi, nesto sma se uhvatila dekupaz tehnike, a moja mami je bacila moje jos pre nekoliko godina.pa ako neko ima i voljan je... :) I ti :) Ja kupujem i mogu da ti ponudim menjazu posto samo u retkim prodavnicama moze da se kupi na komad pa puknem pare za celo skupo pakovanje, najlepse sam nasla i zacudo najpovoljnije u onim Bozen prodavnicama. Hobi radnja na Bezaniji mi je predaleko. Tako sad imam jedno 5 bas lepih motiva a toliko mi ne treba. Ako si zainteresovana javi se na PP Inace, lepo moze da se odstampa sta god pozelis na pirincanom papiru, ja sam radila i neke slike pa mi je to bilo dobro resenje
vin Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 PP definitvno.i dalje stoji ono za salvete, s tim sto delim sa tobom. naravno, ako se neko ponudi da pokloni, ili, mozda, povoljno proda.
ToniAdams Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 stvarno neko skuplja salvete?ja mislio to fora iz politikinog zabavnika
vin Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 nije bila fora iz zabavnika, ja sam sakupljala, i sve drugarice su sakupljale. bolje je bilo to od ere koja je dosla posle- mirisljavi pairici ali, i tu sam bila revnosna. 'ajde, ljudiii, sigurno ima neko ko bi mene i ljutka tj. ljutku ;) mogao da usreci.
Dr Arslanagić Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Moja firma nudi obične stolice, potpuno besplatno. Nisu razvaljene, ali nisu baš ni mlade (sedam godina). Mogu da se upotrebe još uvek, ali u kancelariji nema mesta za njih jer smo nabavili nove. Izgledaju ovako - . Broj stolica - više od deset, a manje od dvadeset (znaću više ovih dana).jel ovo jos uvek aktuelno? mozda ce nam trebati sad za tribinu... pitam sutra pa ti javim?
čekmeže Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Izuzetan poklon za osmi mart, deveti mart, po nabavnoj ceni...
Recommended Posts