Jump to content

Prodajem/trampim/uvaljujem

Featured Replies

10 hours ago, Boksi said:

IMG_4956.jpeg.7ec5bb8a6a8f7f55555cd7128a994a07.jpeg

Kupujem ovakav kredenac. Ako neko ima nešto slično i želi da ga se reši veoma sam zainteresovana.

Ovaj je već bio rezervisan kad sam ga uočila. Nemam veću fotku. 

ovo se u oglasima najčešće zove vitrina, ako nisi probala tako da tražiš

ukucah "kredenac" na KP. ima svačeg, ovo mi je najsličnije

1 hour ago, đorđe geprat said:

ukucah "kredenac" na KP. ima svačeg, ovo mi je najsličnije

Hvala! Ovaj je prelep, ali tražim beli sličnih dimenzija (i cene) kao na slici. :)

Pitah na Vocapu, a možda je ovde prikladnije:

Tast i tašta imaju 4 karte viška za koncert povodom 55 (!) godina karijere Snežane Đurišić u SC, sad u nedelju 13.X u 20h. Ja inače svašta volim da odslušam uživo, ali ovo je ipak heavy duty i za mene - da nema neko neku rodbinu/staramajku/komšije/sebe ko bi se ovome obradovao? Dali bi i ispod cene, samo da im ne propadnu.

jel imaš nešto od lea martina?

• 5 weeks later...

Ne uvaljujem nista, samo malo ustede. Za sve ljubitelje Beinsporta na engleskom, programi za sport su u spojleru (plus ima tenis, formule i jos 50 kanala) sve sto treba da uradite je da nadjete vpn ili dns za filipine, kliknete na link https://connect-th.beinsports.com/en

napravite nalog. Placanja karticom ili paypalom: 2.15 evra mesecno (moze da se otkaze kad god). Uporedno moze da se gleda 4 utakmice na jednom uredjaju (na kompu upravo gledam 4 tekmi lige sampiona, podeljene na manje ekrane). Postoji i vracanje unazad, i jos ne znam sta. Slika preko vpna do filipina je za sada ok.

Spoiler

a.png

@John Coltrane 

Edited by Baldrick S.

Hvala, meni moj kinez i dalje šljaka bez problema.

1 minute ago, John Coltrane said:

Hvala, meni moj kinez i dalje šljaka bez problema.

Mrzi me da ih cimam na whatsup, rekoh da zapises ako prestane.

Od pokojne majke su mi ostale dve kutije Ozempica od 1mg, rok upotrebe 10/2026, držani u frižideru sve vreme.

Ako je neko zainteresovan za kupovinu neka mi javi u pp, prednost dijabetičari.

• 1 month later...

prodajem 2 karte za koncert Laure Pausini za 18.12.