Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prodajem/trampim/uvaljujem

Featured Replies

evo ja ti dam svoj nalog da malo budes chobanin iz borche a ja cu da budem ti. snob iz grada.

• Replies 1.2k
  • Views 169.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prodajem neke umjentnine. Pod A, ovaj zadnji crtež što sam uradio. Ova moja dilerka nešto mrljavi pa sam rešio da sam poguram (uvek moram sve sam, nema druge). Dimenzija je 60x35cm, kombinovana tehnik

• Otvorili smo nov prostor za crtanje s decom u Resavskoj 6, odma na uglu s Bulevarom. Možete nas zapratiti na Fejsbuku (Osmatračnica), ili na Instagramu (novaosmatracnica). Neću da kažem da sam otvorio

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

fali ti ono rođaka ima kraći prst pa nije nikad okidala do kraja

Posted Images

menjam nešto za 1 kišobran. ali da mi se isporuči odmah smile.gif

kisobran za nevinost, ako nije kasno (za oboje)... :D

kisobran za nevinost, ako nije kasno (za oboje)... biggrin.gif
i tebi trebao kišobran, je li?

aha :)

aha smile.gif
pokloniću ti ja svoj, imam ih tri. smile.gif

kupio sam sebi na dar, jedan mali zuti kisobran... ;)

Ovu pamet za one godine.To,i ove godine za onu pamet.

• 2 weeks later...
409020_2886749893939_1415934096_3015561_523432672_n.jpgTrussardi Inside Delight woman (original u celofanu, ovo je jpg sa neta) 100ml - 3000 dinara.Šaljem kurirskom službom, plaćanje po preuzimanju.064 579 00 22

hm, gde li se denuo topic za desperately seeking :( bice zaista kinky, ali ako neko ima (ili mislite da poznajete nekog ko bi mogao da ima) staru kameru bauer macro royal 10e (i pretpostavljam i 8 i 6e, i jos poneki model) koje imaju singl frejm opciju i snimanje na 56 frejma rado bih pazario (fali mi kriticni poklopac na jednoj, za dve baterije a mehanizam je pipav, hoce da ga pokrene samo pod odredjenim uglom, tj bez poklopca skoro nikako)vako nesto? Bauer-10E-1.jpgili da trazim po buvljacima i limundima dok mi oci ne ispadnu :( znam da ima neka majstorska radnjica sa super osam kamericama u bgu ali ne znam tacno gde...zahvalan, p.

Edited by palfoot

Nov žemski bicikl od zaove tj. zaovin :)Model Passat Lady, sa 6 brzina, podesivim zenskim sedistem i grip shift menjacima. Star dve godine (od toga vecinu vremena proveo u stanu) slabo koriscen, prakticno nov, gume u odlicnom stanju.Nov-zenski-bicikl-na-prodaju-povoljno_slika_XL_1232303.jpg
Je l' jedini ja ovde primećujem da su sveće i svećnjak na TA pećki postavljene tako da formiraju tuki, sa sve crvenim glavićem na vrhu? :unsure:

Sto je babi milo to joj se i snilo.

jes vala, ja sam se skoncentriso na ove grip shift menjace, jer mi to lici na neku prevaru...

Je l' jedini ja ovde primećujem da su sveće i svećnjak na TA pećki postavljene tako da formiraju tuki, sa sve crvenim glavićem na vrhu? :unsure:
zelena kockasta muda, kako to ne primetiti

Edited by Matilda Ivancic

kupujem plasticne MEBLO lampe i lustere iz 70-tih, ako nekom skuplja prasinu neka se javi. zidne, stone i podnostojece, stagod....ovaj radslika11254328656.jpgMEBLO-nocna-luc_4d738e77d351b.jpgluc-Meblo_4ed1586c9e352.jpg

Edited by gazza1