Lezilebovich Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Opa bato... Nova disciplina - zubarometrija ...
Pontijak Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Then again, ja sam sasvim svez kolegadiplomirala? :) auuuu ala vreme letiiii :) kako bilo, cestitam, cestitam :)
Pontijak Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 O, bože...pusti coveka, voli da bude sampion u zubometriji a i ludi kure je pa voli da se kurci ako, bar sam naucio nesto novo od njega: sto vise postova na forumu to losiji stomatolog. sto manje postova na forumu to bolji stomatolog. ko ne koristi internet - najbolji stomatolog.
harper lee Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Opa bato... Nova disciplina - zubarometrija ...Klestometrija.
Nicol Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 (edited) ...Tema je bila totalna anestezija. Ja sam definitivno PROTIV, osim u usko idnikovanim situacijama.ne znam kakvo se uopće moglo 'raspravljati' o temi opće anestezije kao elektivne anestezije u stomatologiji, kad je za takav zahvat potreban anesteziolog i sala za reanimaciju, koju na ovom prostoru ima zanemariv broj stomatoloških praksi. dakle, besmislena rasprava nikakve praktične važnosti aka laprdanje. a ako si se htio promovirat kao stomatolog na forumu, super- uključi se u odgovaranja na pitanja o kasapljenju vilica. nadmetanja tipa tko ima bržu turbinu i deblji endoskop nikoga ne zanimaju.... A moja zubarka podrzava to o bolu i skakanju na stolici. Jos mi, medjutim, nije objasnila sta to tacno znaci.sadoJa molim da mi ne daju anesteziju i posle kukam, jer me boli.mazohizam Edited November 18, 2009 by Nicol
Dina Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 diplomirala? :) auuuu ala vreme letiiii :) kako bilo, cestitam, cestitam :)pre mesecak dana (: nikada necu prezaliti sto ste me lisili spremanja ispita kod vas poslednje dve godine (: cim proradi, dodjem u birtiju da se setim lepih dana (:i hvala (: oftopik je i necemo vise (:
LudiKure Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 a ako si se htio promovirat kao stomatolog na forumu, super- uključi se u odgovaranja na pitanja o kasapljenju vilica. nadmetanja tipa tko ima bržu turbinu i deblji endoskop nikoga ne zanimaju....Prvo proĆitaj cIJelu temu, lagano od poĆetka, pa ćeš skužit™ štO je tOčno bilo pitanje, Tko je štO pisao, pa sI ponovo luksuziraj™ napisaT poslednju rečenicu.
Аврам Гојић Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Prvo proĆitaj cIJelu temu, lagano od poĆetka, pa ćeš skužit™ štO je tOčno bilo pitanje, Tko je štO pisao, pa sI ponovo luksuziraj™ napisaT poslednju rečenicu. Malo je klosharski ismevati neciji jezik.
LudiKure Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Malo je klosharski ismevati neciji jezik. Još klošarskije je nekoga napušavati bez bilo kakvog argumenta. End Of
Nicol Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Prvo proĆitaj cIJelu temu, lagano od poĆetka, pa ćeš skužit™ štO je tOčno bilo pitanje, Tko je štO pisao, pa sI ponovo luksuziraj™ napisaT poslednju rečenicu. tenks, al ima nas što razumimo i nakon što jednom pročitamo...
nenad Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Još klošarskije je nekoga napušavati bez bilo kakvog argumenta. End Ofizvini, a kako je ona to tebe napusila? ako vec zelis ovde da se predstavis kao bolji zubar od diga (ili uopste kao dobar zubar), bolje bi ti bilo da poslusas njen savet. ovakvim postovima si verovatno izazvao kod vecine forumasa reakciju tipa "jbt, nadam se da ovo nije moj zubar".pozdrav
Töölönlahti Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Zubari, gde ima da se kupi Hibideks® Dap (u bočici, za ispiranje ždrela) i zašto nema nigde a jedina zamena koju mi nude je švapska pa košta 3x više? (uzeo sam tester i nisam pametan, ne deluje mi kao da je to to, mada sam davno koristio ovo pa je moguće da više nemam osećaj za feeling)
dig_chohano Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Nema nigde, Galenika prestala da proizvodi pre skoro godinu dana, jbg.
dig_chohano Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Probaj Ozosept rastvor, tu je negde po ceni sa Hibidexom pokojnim, Pharmanova proizvodi, ima ga u većini apoteka.
Recommended Posts