March 26, 201114 yr da li mi verujes da sam onaj dan, kada si mi pruzio nevidjenu logistiku <_< , jeo burek na glavnoj autobuskoj uzas.Na glavnoj autobuskoj po pravilu ni jedna materija nema ukus. Cak i snikers sa kioska i Koka kola iz frizidera tamo su komad sundjera i sapunjava vodica. Edited March 26, 201114 yr by CowBoy
March 26, 201114 yr ma znam sve, ali dosao direktno sa aerodroma i cekao bus, a ovaj toni adams me ispalio za prevoz i za neku normalnu klopu. <_< da se zna!
March 26, 201114 yr Tonci ispalio? To ne moze biti!i ne moze. tonci a. je ljudinetina. i nemoj da se sprdate na taj racun, nema ih puno takvih.
March 26, 201114 yr Kako ću da rastrgnem jednu tepsiju sasirom uz valov jogurta kad dođem u BG. Turski burek nije ni zakurac, a marokanska verzija izaziva udruženi rad srčanog i moždanog udara simbiozom preosljenosti i megamašća.+1Pre par dana mi se bas prijelo kad sam pogledao ovaj topic. Sad navratim da bacim pogled, kad osetim prazninu u glavama...
March 26, 201114 yr Kako se lepo i neočekivano razvio ovaj topik. I ja osećam glad kad navratim na ovu temu, evociram uspomene iz detinjstva u Bosni, ne mogu da prežalim brčanski burek
March 26, 201114 yr Kako se lepo i neočekivano razvio ovaj topik. I ja osećam glad kad navratim na ovu temu, evociram uspomene iz detinjstva u Bosni, ne mogu da prežalim borčanski burek
March 26, 201114 yr Šerman nije postojao?!?!? pa jel to uopšte moguće? ja sam mislio da se on podrazumeva
March 26, 201114 yr pa vala, bolje da nije ni postala.Jebo te šerman, gde ćeš mene i Venoma da vodiš na burek? Vidiš da pišći čestita emigracija. Za hosta ćemo da umesimo jedan rekbu sa foie gras.
March 26, 201114 yr ja reko nekolko stotina strana ranije.vodim vas na okretnicu 16. mesni nenadjebiv. mada i ovaj od sinoc u ruzveltovoj nije za baciti. a-а!a mogli bi i u pohode zlom glom, do mitrovice, tu uzgajaju sigurno najbolji u univerzumu.imas i fejz stranicu kao dokaz, nek zli gli postuje.uostalom, ovih dana sam se bacio u ozbiljan naucni rad sa ciljom pronalazenja najboljeg.moze biti samo 1! Edited March 26, 201114 yr by ToniAdams