Caligula Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 (edited) da li mi verujes da sam onaj dan, kada si mi pruzio nevidjenu logistiku <_< , jeo burek na glavnoj autobuskoj uzas.Na glavnoj autobuskoj po pravilu ni jedna materija nema ukus. Cak i snikers sa kioska i Koka kola iz frizidera tamo su komad sundjera i sapunjava vodica. Edited March 26, 2011 by CowBoy
Parsons Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 ma znam sve, ali dosao direktno sa aerodroma i cekao bus, a ovaj toni adams me ispalio za prevoz i za neku normalnu klopu. <_< da se zna!
ToniAdams Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 (edited) ... Edited March 26, 2011 by ToniAdams
kgmr Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Tonci ispalio? To ne moze biti!i ne moze. tonci a. je ljudinetina. i nemoj da se sprdate na taj racun, nema ih puno takvih.
Venom Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Kako ću da rastrgnem jednu tepsiju sasirom uz valov jogurta kad dođem u BG. Turski burek nije ni zakurac, a marokanska verzija izaziva udruženi rad srčanog i moždanog udara simbiozom preosljenosti i megamašća.+1Pre par dana mi se bas prijelo kad sam pogledao ovaj topic. Sad navratim da bacim pogled, kad osetim prazninu u glavama...
kapetanm Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Kako se lepo i neočekivano razvio ovaj topik. I ja osećam glad kad navratim na ovu temu, evociram uspomene iz detinjstva u Bosni, ne mogu da prežalim brčanski burek
assück Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Kako se lepo i neočekivano razvio ovaj topik. I ja osećam glad kad navratim na ovu temu, evociram uspomene iz detinjstva u Bosni, ne mogu da prežalim borčanski burek
kapetanm Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Brčanski bre, iz Brčkog. Borča još nije postojala tada,a ni Šerman.
assück Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Šerman nije postojao?!?!? pa jel to uopšte moguće? ja sam mislio da se on podrazumeva
kapetanm Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Nemojte tako, iznedrila je suvo zlato, ka Cetinje Njegoša
dig_chohano Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 pa vala, bolje da nije ni postala.Jebo te šerman, gde ćeš mene i Venoma da vodiš na burek? Vidiš da pišći čestita emigracija. Za hosta ćemo da umesimo jedan rekbu sa foie gras.
ToniAdams Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 (edited) ja reko nekolko stotina strana ranije.vodim vas na okretnicu 16. mesni nenadjebiv. mada i ovaj od sinoc u ruzveltovoj nije za baciti. a-а!a mogli bi i u pohode zlom glom, do mitrovice, tu uzgajaju sigurno najbolji u univerzumu.imas i fejz stranicu kao dokaz, nek zli gli postuje.uostalom, ovih dana sam se bacio u ozbiljan naucni rad sa ciljom pronalazenja najboljeg.moze biti samo 1! Edited March 26, 2011 by ToniAdams
Recommended Posts