Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

ja sam kupovala prosle nedelje..u velikom Univeru..dalje nisam gledala

mada mi je sve slabije...kiselicu sama kozije,imam gde da nabavim

Posted
2 hours ago, ajgor said:

Vide li neko Biserovo ovčije kiselo mleko ove sezone? Na meni uobičajenim mestima još ga nema, ranijih godina je bilo uveliko u prodaji u ovo doba.

naveliko kupujem već treću nedelju, Univer i Gomex imaju.  ove godine je bolje nego ikada (izvini, Ivy, ne kontriram, stvarno tako mislim).

puno, kremasto, masno, aromatično taman koliko treba, ukusno. baš po kući komentarišemo da boljeg kiselo - mlečnog proizvoda kod nas nema.

zelje u svim kombinacijama, od pite, preko čorbice, do sarmice + ovčije kiselo :heart: živelo proleće!

Posted

ma ok..nego sam ja pre njega danima pila/jela domace kozije kiselo pa mi je ovo sada dosta slabije u aromi i svemu u odnosu na to...i nekako mi je premasno/prejako takodje valjda u poredjenju sa domacim kozijim...

• +1 1
Posted

ih, pa domaće je sigurno bolje :) ali ko će da kiseli, nabavlja mleko...

ja ovo poredim sa drugim, sličnim. ono bugarsko iz Lidla ni prineti, dolačimo i iz MK, isto onako, bezveze, razvodnjeno, mlitavo... ona obična kisela, kravica i to, ne kupujem već godinama, meni to nejestivo.

ovi stvarno drže kvalitet, kontam da ga zato i imaju samo u sezoni nakon jagnjenja ovaca, pa do avgusta

Posted

Grcko ovcije u zemljanim onim posudicama, u Veru, meni je isto ekstra.

I ja bih najradije domace, ali...

Posted
Grcko ovcije u zemljanim onim posudicama, u Veru, meni je isto ekstra.
jeste, to je odlichno!

sent from bubamoto

Posted

ima i mlekara Maglic kravlje kiselo od 6%m.m koje nije lose

Posted
4 hours ago, banatjanin said:

naveliko kupujem već treću nedelju, Univer i Gomex imaju.  ove godine je bolje nego ikada (izvini, Ivy, ne kontriram, stvarno tako mislim).

puno, kremasto, masno, aromatično taman koliko treba, ukusno. baš po kući komentarišemo da boljeg kiselo - mlečnog proizvoda kod nas nema.

zelje u svim kombinacijama, od pite, preko čorbice, do sarmice + ovčije kiselo :heart: živelo proleće!

Hvala, Univer nisam proveravao, čudi me da ga još nema u Kruna Komercu koja je  uvek odlično snabdevena i  godinama drži najbolju cenu. Biserovo je apsolutno najbolje, sva druga koja probah nisu ni za prineti. 

Posted

jeste li poceli da kupujete tahini i koji? srpski ni makedonski nemaju istaknutu zemlju porijekla sirovine.

Posted
jeste li poceli da kupujete tahini i koji? srpski ni makedonski nemaju istaknutu zemlju porijekla sirovine.
kupili smo bilo koji i pravimo se ludi. ionako ce da traje do kraja godine.

sent from bubamoto

• Haha 1
Posted
2 minutes ago, gospa buba said:

kupili smo bilo koji i pravimo se ludi. ionako ce da traje do kraja godine.

sent from bubamoto

ja imam dosta vece apetite.

mozda ga na kraju napravim sama.

Posted

Dobar sušeni paradajz iz grčke u maxiju

doduše i cena je "dobra"

• Hvala 1
Posted
Dobar sušeni paradajz iz grčke u maxiju
doduše i cena je "dobra"
bolje i dobra cena nego ja shto sam ulupala kilo zejtina u neku domacu proizvodnju sushenog kiselog paradajza :s_w:

sent from bubamoto

Posted

Meni u Mlečnom carstvu rekli da nema više makedonski Pekorino, raskinuli ugovore ili šta već :cry:

Sad me samo nesečeni heroin vadi.

Posted

nego gde nestade čarnok, nema ga neko vreme ni u metrou

nema pekorina, nema čarnoka...

• +1 1