Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Pa za meso i kažem da je "domaće" upotrebljeno kreativno: Agropapuk i Turković su više od pola asortimana...

Aha, ok, nisam bas upucena. Hvala.

Mislim, nemam ništa protiv ni jednih ni drugih, ali obe su ozbiljne klanice sa maloprodajama i magacinima i koječime, industrija dakle, daleko je to od domaćeg, makar kako ja doživljavam taj termin...

(opet primer Ženske pijace, tamo je sve baš baš domaće)

Ali tamo nema proizvoda od mangulice, recimo :)

Imao sam za mangulicu u šteku link nekog salaša negde na granici sa HR, al' ne mogu sad da nađem, ako iskopam javim ti :)

Ja od mange kupujem u univeru i nemam zamerki

Univer ima super organizovanu dostavu

E jeste Drezgić, bravo. Mi smo tamo kupovali na licu mesta, ali su nam dali vizitku i rekli da može da se naruči, šalju/dostavljaju.

Vrhunske kobaje, toga se sećam.

3 minutes ago, renne said:

Univer ima super organizovanu dostavu

Totalno :thumbsup:

Edited by Skyhighatrist

Ala sam ubola iz prve smile.png

Sto se tice Univer online prodaje, imaju u ponudi samo slaninu i mast koliko vidim. Mada nisam bila bas detaljna, tj gledala samo preradjevine..

Sad kad salas ima preporuku, a i mnostvo proizvoda, ima i prednost.

Ako može jedno pitanje - u čemu je fora sa pomamom za mangulicom, ako je rasla na koncetratu kao i sve ostale gude?

20 hours ago, Jumanji said:

Ali tamo nema proizvoda od mangulice, recimo :)

Imas ovde, doduse cene su jace:

https://domaccini.rs/

...

Edited by Chika Spale
dupli

Ako može jedno pitanje - u čemu je fora sa pomamom za mangulicom, ako je rasla na koncetratu kao i sve ostale gude?
Moja keva je imala kod sebe neku analizu uzgoja mangulica na tu foru gde se dokazuje da taj način sjebava to meso do granice da je i gore od običnih sorti po selima...
Bilo je tu ekenomski deo gde je prirast ako se one gaje kao zaista poludivlja sorta, toliko mali da to diže cenu u nebesa.
Naravno ona je bila tehnolog, i imala je tu 1 predrasudu[emoji769] kod puštanju svinja u šumu, po pitanju raznih parazita, bakterija itd...

.... Shiit has hit the fan!

10 hours ago, Chika Spale said:

Imas ovde, doduse cene su jace:

https://domaccini.rs/

Da, uglavnom im pojake cene za to što prodaju, tj. nisam tamo našao ništa što na drugim mestima nisam uspeo da nađem jeftinije i-ili kvalitetnije. Ali ima ko voli sve na jednom mestu, neopterećen je cenama... tako da ne deluje da će da propadnu :)

IMG-20210205-131432.jpg