banatjanin Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 15 hours ago, morgana said: odlicna je ta kineska radnjica Jeste, idem tamo ponekad. Ovo sa biberom je bila kompulzivna kupovina. Magarac sam. 1
James Marshall Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 Meni se riža godinama sljepljivala, ona najjeftinija, onda mi pokazali fore kako da ne bude takva, i sad sam zaboravio. A u međuvremenu se doduše podigao standard (hvala Vučiću) pa sam od one od 60 dinara prešao na onu od 80-90. 2
mraki Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 (edited) To mora da je ta ista koja je sad samo poskupila. Inače uvek kupim neku skuplju i nije mi žao para za to jer kilogram traje baš dugo, svejedno po obroku ispadne skoro pa dž. Edited January 30, 2021 by mraki 1
James Marshall Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 Ma naravno Nego reko ta sranje riža može da ispadne sticky onako neželjeno, ova skuplja se fino razdvaja 1
gospa buba Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 pa ti si preuchio. ja uvek umem da upropastim rizu. umem i da raskuvam barilu ako hocu. to je kao voznja bicikla sent from bubamoto 1
JakeBlues Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Izvinjavam se ako nisam pazio na času, ali ima li negde u BG da se nadje sirovi govedji jezik da se kupi?
renne Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 o da Merkator hipermarket, od četvrtka do nedelje
pacey defender Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 (edited) On 29.1.2021. at 20:43, Skyhighatrist said: Imaš u Promenteru pravi sticky rice, 380 din/kg Reveal hidden contents Jurija Gagarina 93a, lokal 112, 1.sprat Haha, dizajn sajta i stvarni izgled prodavnice su kao onaj mim "X vs X sa aliekspresa". Na sajtu sve lepo imenovano i opisano, na rafovima ispod 15 različitih kesica nečega piše samo "salata". Na sajtu sve lepo posloženo, razvrstano, pedantno klasifikovano, u radnji sve funkcioniše po principu rkni to onamo, da ne smeta. Bio sam pre pet dana baš u toj radnji. Pazario sam ojster sos, zvezdasti anis, susamovo ulje, zeleni čaj sa jasminom. Sve izašlo 800 dinara. U specijalizovanim radnjama za prodaju začina i dodataka ishrani bi ovo koštalo verovatno preko 2000 dinara. Posle sam posetio i "stari" tržni centar odmah pored. Najjača mi je ona ulična prodaja na platou posred starog tržnog centra - posložen kineski kupus i začini, sleću golubovi a car kinez uzima neko pakovanje algi i udara u improvizovanu tezgu da ih otera. Tu se provlači kineskinja sa punom kesom iz koje vire pileće nogice. Unutra onaj haos sa provlačenjem među kutijama, sve pršti od veštačkog cveća, znate sve. Pošto sam u prethodnih godinu dana putovao najdalje do Goča, za mene je ovaj polučasovni izlet bio kao da sam otišao u Kinu i shvatio sam da nam se korona baš usrala u živote. Pokušao sam da pronađem onu radnju sa spremljenom hranom, gde je radila ona baba na ulazu, ali nisam uspeo. Edited February 2, 2021 by pacey defender 3 1
banatjanin Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 2 hours ago, pacey defender said: Pokušao sam da pronađem onu radnju sa spremljenom hranom, gde je radila ona baba na ulazu, ali nisam uspeo. staneš kod te pijace na otvorenom, okreneš se licem ka Jurija Gagrina. kreneš odatle levo, korz tezge, i ulaziš u levi deo starog TC. Udaraš pravo u stepenice kod ulaza, penješ se njima na prvi sprat. sa stepeništa ideš levo, pa prvi prolaz levo i sa desne strane nailaziš na restoran, kod Đane - ako na to misliš. baba radi i dalje. 2 1
Jumanji Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Da li je neko porucivao odavde, nesto?https://volimdomace.rs/sr
Skyhighatrist Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Dosta su skupi, i "domaće" im je malo rastegljiv pojam čini mi se... Ja već pola godine naručujem jaja, sir, kajmak, ajvar, kukuruzno i heljdino brašno, piletinu, etc. od Ženske pijace, naručivanje do petka, isporuka nedeljom, 200 kinti. 1 1
Jumanji Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Narucivala sam tamo, jako sam zadovoljna. Samo me ovde zanimaju ovi proizvodi od mesa. 1
Recommended Posts