Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

A otkud toliki problemi? Naplaceno više, loše evidentirana akcije... 

Isključivi problem je jedna cena na polici (nije uvek akcijska), a druga (viša) na kasi. Nikad ni kod jednog trgovca nije zabeležena  greška da je niža cena na kasi, a viša na polici.

34 minutes ago, halloween said:

Posle niza gotovo svakodnevnih reklamacja na kasi u Lidlu,  poslednja je bila praćena negodovanjem žene iz reda "šta zaustavljate red kao Cigani za 10 dinara" i pre nego što  sam zaustila da evangelišem o pravima svih nas potrošača, iz drugog reda dreknule su joj dve romske žene- đubre jedno, ti si Ciganka, mi se ne svađamo, pa zastane i pogleda u mene, klimne glavom i kaže-  a gospodža je u pravu. Samo nastavi. Ljudi sa punim kolicima napuštaju red.

Sinoć u Lidlu, kasirka se izbečila u mene- vi ste mi odnekud poznati da niste iz komšiluka? Gledam je, ne poznajem (razmišljam- mora da su dobili zadatak da me omekšaju), pa kažem- a ne verovatno sam vam svima poznata zbog rasprave oko računa.

200 % si u pravu,pripretis trzisnom ako treba.Mene su onomad gledali (red iza mene) kao da sam Robin Hud licno : u Idei sam trazio da mi umanje racun za 50 % jer cena u rafu i na kasi nije bila ista, elem to pravilo su sami izmislili :fantom:

Svaka čast što umete da zapamtite cenu sa rafa. Ja obično u kupovinu idem na velikoj dvonedeljnoj bazi, nema šanse da bih na računu kući provalio razliku a kamo li u real time dok kuca na kasi.

Sent from my H3213 using Tapatalk

Svaka čast što umete da zapamtite cenu sa rafa. Ja obično u kupovinu idem na velikoj dvonedeljnoj bazi, nema šanse da bih na računu kući provalio razliku a kamo li u real time dok kuca na kasi.

Ja obično u dinar znam koliki će biti račun, dok stavljam robu na traku, računam u glavi sve, ali to je moja mentalna bolse' [emoji38]ol:

@*edited by mod

Realno si jako bogat. 

Edited by ronin

@*edited by mod
Realno si jako bogat. 
Nažalost nisam, samo sam jako loš sa brojkama :(

5 minutes ago, *edited by mod said:

Nažalost nisam, samo sam jako loš sa brojkama :(

imao sam slučaj kada mi je prodavačica otkucala 60 šljiva umesto 6. primetih tek kod kuće da je račun bio prevelik

16 minutes ago, *edited by mod said:

Ko ce da pamti, ja kao ovi klinci pravim se da visim na telefonu, a u stvari sabiram :D

Edited by SDSG

Pa to vam rekoh pre neki dan, ok kada kupim 2-3 artikla, pa znam cene sa rafova, a kako da znam vise od toga [emoji852] jos ako na kasama Lidla rade tom cuvenom svetlosnom brzinom, po vasem svedocenju ... ko ce to da povata [emoji58]

Imaš veliki displej, pa pratiš

Ma moze da ima i tv ekran ako ne znam cene sa rafova...kako zapamtis sve to...ili ides po dva artikla?

Priznaj [emoji4]

Ma moze da ima i tv ekran ako ne znam cene sa rafova...kako zapamtis sve to...ili ides po dva artikla?
Priznaj [emoji4]

Pamtim sve cene, znam u dinar u pet- šest marketa koje posećujem (plus sve cene sa jelovnika u Dž), a inače kupovina za oko 6 do 8 hiljada uvek

e, ako pratiš, uprati kad je i gde mama's na sniženju, počeli smo da ga jedemo minorno da nam poslednje dve tegle potraju do neke akcije.

33 minutes ago, renne said:
38 minutes ago, Jumanji said:
Priznaj emoji4.png

Pamtim sve cene, znam u dinar u pet- šest marketa koje posećujem (plus sve cene sa jelovnika u Dž), a inače kupovina za oko 6 do 8 hiljada uvek

dogovoreno