Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Neko mi je jednom relao, a cini mi se i ovde na forumu pisao, ali ok, mozda pojedinacni slucajevi.

• Replies 7.3k
  • Views 701.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

3 hours ago, aram said:

Dani Italije - preporučih već negde, ali da ponovim: grilovane artičoke u ulju! 

kako jedes te articoke? dakle, one su vec grilovane i sluzis kao prilog uz ribu ili kako?

inace @Jumanji ja samo da dodam na pomenuti spisak stvari koje valja pazariti u lidlu puter, onaj u plavom pakovanjum, a slazem se sa drugarima da su odlicne te sufnudle i specle (stoji u frizideru kod putera), pecivo na ulazu (sa makom), lignje su bolje u maxiju, file lososa sam juce kupila i sutra ga pravim, tako da ne mogu da ti kazem da li je dobar :)

Edited by nezvanova

Hvala puno@nezvanova belezim sve [emoji4]

Artičoke kako mi dune, najčešće kad treba na brzaka spremiti nešto... npr. klasično s bobom, ako imam teglu boba, ako ne može i konzerva pasulja. Sa ribom najčešće iskombinujem sa par konzervi pržene haringe. Ploške krompira zapečem u rerni, sa nekoliko čenova bluka, neljuštenog, pa kad je skoro gotov prekrijem tim haringama i artičokama, pospem malo prezlom i vratim još malo u rernu... A jedem je i ko salatu, bez išta, šta ću kad volem :) 

Edited by aram

И смрзнути спанаћ у листовима а не млевени као домаћи.

То је мој фаворит из Лидла.Чиста десетка.

4 hours ago, nisam ja said:

e, da. 

uzeh juče i šufnudle i ono drugo sitnije. špacle? to nisam pogledao kako se sprema. 

palo mi na pamet šufnudle da prelijem raguom. 

Affirmative. 

IMG-20190225-164524.jpg

Hvala puno[mention=255]nezvanova[/mention] belezim sve [emoji4]
I svinjski file je uvek vrhunski, kobasice sam već pomenuo, kao i namaz od maslaca i pavlake.
Dobri su i džemperići i farmerke

@nisam ja    e jbga, zakasnila sam da ti predlozim sufnudle sa speclama :D

Edited by darling

Telepatija. Baš mislim na tebe dok kašikom otvaram konzervu kondenzovanog mleka. 

😂

jel slatko kao ja? :D

ne smem da ti napisem sta ja jedem kad pomisljam na tebe, ovaj forum je suvise konzervativan :D

Edited by darling

Logično je da je meso, 

Then again ti ne jedeš meso :-) 

Najtačnije bi bilo: čvarke :-) 

Edited by nisam ja

1 hour ago, aram said:

Sa ribom najčešće iskombinujem sa par konzervi pržene haringe. 

@darling

Di konzervativan, gle ovog šta radi. 

kukuruz, da ne kazem ono ociglednije :tongue::D

i meni lidl postade omiljena radnja, jednom nedeljno obavezno. glavna prednost brz prolazak kase koliko god da je ljudi unutra, ostalo moze bilo kako ...

на акцији 149...од четвртка

38-9.jpg

сори, превелика фотка,  :sad:  нека је мод смањи...