Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

'De ima da se pazari?

Featured Replies

U zr bude sredom i subotom u univeru. Ja sam nabavljala jedno vreme redovno i kuvala bujon zbog kalcijuma, samo od kostiju u zeleni. Sad nisam neko vreme pravila, ali dobro si me podsetio. Dakle, moglo bi biti i kod vas, samo pitaj kojim danima dobijaju...

• Replies 7.3k
  • Views 701k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

Ajd uvijaću negde. Hvala svima :-) 

On 28.3.2019. at 16:43, Host said:

Ja sam u Veru kupio marinirane incune koji odgovaraju opisu. Dobro sam ih oprao, osusio, obilno posolio i ostavio preko noci da so izvuce vodu i malo ih konzervira. Sutradan sklonio visak soli i ubacio u dobro mulje. Bili su bolji od najskupljih kupovnih.

Uglavnom ih koristim kao dodatak da pojacam umami nekim jelima (npr. super idu u sporo kuvajuci bolonjez) i za puttanescu.

nadam se da ce biti dobri... stavila sam malo i kapara, a ostalo uradila po tvom uputstvu. javim kada probam, lici mi da ce biti odlicno! 

fala :)

11.jpg

50 minutes ago, Host said:

Eto, spremila si kombo za puttanescu. Sitno seckani incuni i krupno seceni kapar i masline se proprze na mulju ugrejanom sa tucanom paprikom i blukom (*), doda se pelat i krcka desetak minuta. U to na minut al dente spagete, odozgo persun. Moze i neka druga vutra, ja stavljam persun da doda malo svezine.

(*) bluk presecen na pola u mulje, pa izvadjen pre dodavanja pelata. Moze i sitno seckan pa da ostane u sosu.

@ivy: jel moze da se nadje testenina tvoje sestre van Novog Sada?

e, aj mi stavi mrdalicu u avatar

zašto ja ovo nisam pravio do sada?! :piggy:

Cekaj mogu mrdalice u avatar?

ne mogu

@Host

nazalost ne jos..tek su krenuli,bukvalno pre mesec dana, pa se jos organizuju i pohvatavaju sta/kako..ali ima ambicija :)

@Host imaš ove http://www.pastai.rs/ po većim lancima a verovatno možeš i da ih kontaktiraš da ti pošalju kurirskom

Edited by maheem

Ja da prijavim senf iz lidla kao baš dobar. Piše pikant, al se komotno jede. Što me podseća da u fridžu imam kanticu senfa iz metroa. Al tog kad kušaš tačno dve igle probodu iz usta, kroz nos i oči u mozak. 

Odličan miks pečuraka u LIdlu

I raviole sa sirom i tartufima

i više nego solidan čedar sir

1 hour ago, renne said:

Odličan miks pečuraka u LIdlu

I raviole sa sirom i tartufima

i više nego solidan čedar sir

Tartufi ima se može se...

I u Maxiju imate u teglici (Delhaize) mariniran mix sumskih pecurki, odlicne su

On 20.3.2019. at 16:49, ivy said:

U Novom Sadu se otvorila radnjica sa testeninama sa paradajzom,spanatom,crnim susamom..imaju i od heljde,spelte i svasta nesto

preko puta Riblje pijace Trg Republike 19

https://www.facebook.com/fuzijatestenine/

Stvarno sam se radovao susretu sa tvojom sestrom, ali je zapalila u 5 ☹️

a jbga za sada radi ona sama a i pijaca je do 5 pa je tu dok je pijaca