June 18, 20186 yr On 17.6.2018. at 0:38, Ras said: Umesto gotovog bbq sosa možeš da koristiš kečap i sam napraviš (bbq) sos. Potrebno je malo ulja, soli, bibera, žutog šećera, kečapa, crnog luka i paradajza. Luk i paradajz se seckaju najsitnije moguće, kako bi na kraju imao teksturu sosa. Zagrej ulje na tiganju, dodaj crni luk, posoli i pobiberi i dodaj kašičicu žutog šećera. Vrlo brzo krene karamelizacija, pa dodaj paradjz i malo kečapa. Proprži još kratko na tihoj vatri da se sve sjedini. Ako koristiš Heinzov kečap imaćeš ukus identičan onom iz Meka. Za ilustraciju: Tek sad vidim post, sry. Ukratko, nekako mi deluje lakše da ga samo uzmem sa police Al u jednom napadu inspiracije, možda se okušam
June 19, 20186 yr Ne znam da li se uopšte isplati petljati se sa pripremom nečega ako je jedan od sastojaka kečap. U samom kečapu ima svega i svačega tako da namirnice ne možeš da kontrolišeš. Uzmeš lepo sa police gotov proizvod, a vreme koje si namenio za spremanje hrane iskoristiš za nešto što spremaš od nule.
June 19, 20186 yr 10 hours ago, peralozac said: Od mimoza pekmez, od fimoza čvarci neka hvala, aj em vedzeterijan.
June 19, 20186 yr 29 minutes ago, pacey defender said: Ne znam da li se uopšte isplati petljati se sa pripremom nečega ako je jedan od sastojaka kečap. U samom kečapu ima svega i svačega tako da namirnice ne možeš da kontrolišeš. Uzmeš lepo sa police gotov proizvod, a vreme koje si namenio za spremanje hrane iskoristiš za nešto što spremaš od nule. +1
June 21, 20186 yr http://www.dijamant.rs/product/biljni-mrs/ ili http://vital.rs/proizvodi/biljni-mrs/ jel video neko skoro u radnjama ?
June 21, 20186 yr Biljna mas', mnogo dobra stvar za po neke stvari, ista k'o svinjska, samo nije svinjska nego valjda od nekog zelenisa. A moze i na 'leba da se maze
June 21, 20186 yr ja obozavam pravo maslo a kad nema pravog moze i biljno. i ja navikao kao klinac, keva malo sta drugo koristila za kuvanje. a nema nista bolje od jaja na maslu. ja ih samo tako i jedem.
June 21, 20186 yr 1 hour ago, adam said: ja obozavam pravo maslo a kad nema pravog moze i biljno. i ja navikao kao klinac, keva malo sta drugo koristila za kuvanje. a nema nista bolje od jaja na maslu. ja ih samo tako i jedem.
June 21, 20186 yr 3 minutes ago, gospa buba said: to moze vegetarijanac da aplicira, jel tako? sent from bubamoto Naravno