Mil@n Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 On 17.6.2018. at 0:38, Ras said: Umesto gotovog bbq sosa možeš da koristiš kečap i sam napraviš (bbq) sos. Potrebno je malo ulja, soli, bibera, žutog šećera, kečapa, crnog luka i paradajza. Luk i paradajz se seckaju najsitnije moguće, kako bi na kraju imao teksturu sosa. Zagrej ulje na tiganju, dodaj crni luk, posoli i pobiberi i dodaj kašičicu žutog šećera. Vrlo brzo krene karamelizacija, pa dodaj paradjz i malo kečapa. Proprži još kratko na tihoj vatri da se sve sjedini. Ako koristiš Heinzov kečap imaćeš ukus identičan onom iz Meka. Za ilustraciju: Tek sad vidim post, sry. Ukratko, nekako mi deluje lakše da ga samo uzmem sa police Al u jednom napadu inspiracije, možda se okušam
pacey defender Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Ne znam da li se uopšte isplati petljati se sa pripremom nečega ako je jedan od sastojaka kečap. U samom kečapu ima svega i svačega tako da namirnice ne možeš da kontrolišeš. Uzmeš lepo sa police gotov proizvod, a vreme koje si namenio za spremanje hrane iskoristiš za nešto što spremaš od nule.
darling Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 10 hours ago, peralozac said: Od mimoza pekmez, od fimoza čvarci neka hvala, aj em vedzeterijan.
renne Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 29 minutes ago, pacey defender said: Ne znam da li se uopšte isplati petljati se sa pripremom nečega ako je jedan od sastojaka kečap. U samom kečapu ima svega i svačega tako da namirnice ne možeš da kontrolišeš. Uzmeš lepo sa police gotov proizvod, a vreme koje si namenio za spremanje hrane iskoristiš za nešto što spremaš od nule. +1
ZeeGerman Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 http://www.dijamant.rs/product/biljni-mrs/ ili http://vital.rs/proizvodi/biljni-mrs/ jel video neko skoro u radnjama ?
renne Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 U bosni ima u svakoj prodavnici, ovde nigde nisam video
namenski Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Biljna mas', mnogo dobra stvar za po neke stvari, ista k'o svinjska, samo nije svinjska nego valjda od nekog zelenisa. A moze i na 'leba da se maze
James Marshall Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Ja nešto ne mogu taj miris da smislim, džabe što sam musliman.
adam Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 ja obozavam pravo maslo a kad nema pravog moze i biljno. i ja navikao kao klinac, keva malo sta drugo koristila za kuvanje. a nema nista bolje od jaja na maslu. ja ih samo tako i jedem.
gospa buba Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 to moze vegetarijanac da aplicira, jel tako?sent from bubamoto
jms_uk Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 1 hour ago, adam said: ja obozavam pravo maslo a kad nema pravog moze i biljno. i ja navikao kao klinac, keva malo sta drugo koristila za kuvanje. a nema nista bolje od jaja na maslu. ja ih samo tako i jedem.
renne Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 3 minutes ago, gospa buba said: to moze vegetarijanac da aplicira, jel tako? sent from bubamoto Naravno
Recommended Posts