Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

Jeste, samo pitanje da li ima. Neka poruči u svakom slučaju

• 2 weeks later...
Posted

treba mi pimm's do petka. ima l ko kakvu ideju?

Posted

Nikad Pimm's nisam video ni blizu Srbije...

Najbolje ako imaš nekoga ko dolazi iz UK. Pretpostavljam da nisam od pomoći...

Posted (edited)

treba mi pimm's do petka. ima l ko kakvu ideju?

ovi isporučuju u hrvatsku, madjarsku i crnu goru... u srbiju ne :(

edit: al ovi isporučuju i u srbiju :)

Edited by aram
Posted (edited)

isteklo vreme za edit - a jel baš baš mora pimm's ili nameravaš nešto sa njim da muljaš, neke summer cups?

pošto onda možeš i da napraviš neku kombinaciju sama, od sastojaka koje ćeš lakše da nadješ...

Edited by aram
Posted

mora bas pimm's i do petka, pa narucivanje ne radi. i mislila sam da je uzaludan pokusaj, ali nada umire poslednja, mozda james skrene s puta i dostavi, sta je to njemu;)

• 4 weeks later...
Posted

jedva cekam da prodje leto. ne secam se kad sam pojela sveze jaje, radnja, pijaca, svejedno je, sva su razlivena. 

• 4 weeks later...
Posted

U svim radnjama vezanim za Turke,Gruzine,Jermene ima vinov list u tegli,konzervi.Ima takodje i Afro nesto sto najvise lici na rashtan,al nisam probao.

Posted

Vinov list za sarmice?

Setio si se u septembru? E, moj ti, sad samo ukiseljeni. Dogodine u proleće i rano leto

Posted

seceni i vakumirani carnok u komadima od 100 do 300 grama u mlecnoj radnji dana na bajloniju 900 dinara kilo. kotur 1300. premijum 1500. inace, za carnok pet bambija. otkrice nedelje. posle pekarske radionice :D

Posted (edited)

dobro si se setila,odlican je...ja kupujem taj seceni i vakumirani jer nema drugi u ponudi :( a jela sam iz koluta i znam koliko je bolji...e sudbo..

Edited by ivy
Posted

U maxije stigla neka 'olandska teleteina, cena od 900 do 1200y zavisi od dela

Posted

Jeste primetili u nekom lancu supermarketa da prodaju flase? Videla sam da ima u Homemarketu na Sajmu, ali da vidim prvo da nema negde na ulici. 

Treba mi za paradajz. Btw, danas sam prvi put smlela u nutribulitu paradajz sa sve kozom i semenkama i nema nista da se vidi, kao tomato paste. 

Posted

Imam 3-4 flaše širokog grlića, ostalo od nekih sirupa, pm :D