Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

Jeste, samo pitanje da li ima. Neka poruči u svakom slučaju

• 2 weeks later...

treba mi pimm's do petka. ima l ko kakvu ideju?

Nikad Pimm's nisam video ni blizu Srbije...

Najbolje ako imaš nekoga ko dolazi iz UK. Pretpostavljam da nisam od pomoći...

treba mi pimm's do petka. ima l ko kakvu ideju?

ovi isporučuju u hrvatsku, madjarsku i crnu goru... u srbiju ne :(

edit: al ovi isporučuju i u srbiju :)

Edited by aram

isteklo vreme za edit - a jel baš baš mora pimm's ili nameravaš nešto sa njim da muljaš, neke summer cups?

pošto onda možeš i da napraviš neku kombinaciju sama, od sastojaka koje ćeš lakše da nadješ...

Edited by aram

mora bas pimm's i do petka, pa narucivanje ne radi. i mislila sam da je uzaludan pokusaj, ali nada umire poslednja, mozda james skrene s puta i dostavi, sta je to njemu;)

• 4 weeks later...

jedva cekam da prodje leto. ne secam se kad sam pojela sveze jaje, radnja, pijaca, svejedno je, sva su razlivena. 

• 4 weeks later...

U svim radnjama vezanim za Turke,Gruzine,Jermene ima vinov list u tegli,konzervi.Ima takodje i Afro nesto sto najvise lici na rashtan,al nisam probao.

Vinov list za sarmice?

Setio si se u septembru? E, moj ti, sad samo ukiseljeni. Dogodine u proleće i rano leto

seceni i vakumirani carnok u komadima od 100 do 300 grama u mlecnoj radnji dana na bajloniju 900 dinara kilo. kotur 1300. premijum 1500. inace, za carnok pet bambija. otkrice nedelje. posle pekarske radionice :D

dobro si se setila,odlican je...ja kupujem taj seceni i vakumirani jer nema drugi u ponudi :( a jela sam iz koluta i znam koliko je bolji...e sudbo..

Edited by ivy

U maxije stigla neka 'olandska teleteina, cena od 900 do 1200y zavisi od dela

do jaja (olandskih)

Jeste primetili u nekom lancu supermarketa da prodaju flase? Videla sam da ima u Homemarketu na Sajmu, ali da vidim prvo da nema negde na ulici. 

Treba mi za paradajz. Btw, danas sam prvi put smlela u nutribulitu paradajz sa sve kozom i semenkama i nema nista da se vidi, kao tomato paste. 

Imam 3-4 flaše širokog grlića, ostalo od nekih sirupa, pm :D