Tvrdica Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Јеремија, реци тј. признај да ли си покуповао све джемове од црне рибизле, да не запуцавамо на Видиковац безвезе.Признај нећемо ти ништа.
Jeremija Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Јеремија, реци тј. признај да ли си покуповао све джемове од црне рибизле, да не запуцавамо на Видиковац безвезе.Признај нећемо ти ништа. Ne, nisam se vraćao tamo, samo uzeo njega i od kajsija. Inače, džem je super, sve preporuke...
renne Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 Hrvatski mini paradajz papaleto, u Maxiju, fantazmagorija, paradajz sa ukusom paradajza
maheem Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 el imamo neke smernice za paradajz ovog vikenda? ima dobrog rozog kod jednog smešnog para na limanskoj pijaci. mene mrzelo ić danas jerbo me mamurluk prigrlio k sebi pa sam kupio neki u maxiju za 59 dinara čini mi se. metnuću ga u briam sjutra
Delija67 Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Ima na pijaci u Merkatoru na jednoj od onih zabacenijih tezgi odlican.
maheem Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 danas svratio do Univera da kupim sladoled djetetu posle vrtića i ajd da uzmem konzervu skuše da si napravim ladan ručak na ovu vrućinu. vidim na sniženju neku oveću konzervu, dođem doma, otvorim a unutra sardina... mada na konzervi je pisalo i losos (proizvođač). lutrija bato
gospa buba Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 pa sve ti pishe bre . mi uzmamo aringe u takvim konzervama. skushe su suvishe davljive ^_^
aram Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 (edited) Lazes Dje onaj vasa avramovic, sunce li mu... Edited June 6, 2017 by aram
Recommended Posts