May 26, 20177 yr Јеремија, реци тј. признај да ли си покуповао све джемове од црне рибизле, да не запуцавамо на Видиковац безвезе.Признај нећемо ти ништа.
May 26, 20177 yr Јеремија, реци тј. признај да ли си покуповао све джемове од црне рибизле, да не запуцавамо на Видиковац безвезе.Признај нећемо ти ништа. Ne, nisam se vraćao tamo, samo uzeo njega i od kajsija. Inače, džem je super, sve preporuke...
May 27, 20177 yr Hrvatski mini paradajz papaleto, u Maxiju, fantazmagorija, paradajz sa ukusom paradajza
June 3, 20177 yr el imamo neke smernice za paradajz ovog vikenda? ima dobrog rozog kod jednog smešnog para na limanskoj pijaci. mene mrzelo ić danas jerbo me mamurluk prigrlio k sebi pa sam kupio neki u maxiju za 59 dinara čini mi se. metnuću ga u briam sjutra
June 5, 20177 yr danas svratio do Univera da kupim sladoled djetetu posle vrtića i ajd da uzmem konzervu skuše da si napravim ladan ručak na ovu vrućinu. vidim na sniženju neku oveću konzervu, dođem doma, otvorim a unutra sardina... mada na konzervi je pisalo i losos (proizvođač). lutrija bato
June 5, 20177 yr pa sve ti pishe bre . mi uzmamo aringe u takvim konzervama. skushe su suvishe davljive ^_^