katamaran Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 i danas im stize ovcije kiselo mleko.. Meni kod Turkovica(Bg) prvo jedna radnica rece da samo sto nije a posle drugi radnik da ce tek u maju. Bice da je zena ipak bila u pravu po svemu sudeci.
I*m with the pilots Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 (edited) Jelte, jel' se nesto desilo sa subotickom mlekarom kada nema njihovog jogurta po BG radnjama? Nije da tugujem za jogurtom ali sam pozelela sad kada sam u zemlji da popijem koju solju, medjutim u ovim malim Maksijima, Idejama i noname prodavnicama samo Dukat (i to koja prevara, ne pise na etiketi nista, i tek posle videh u sastavu da je od 1,5%, uzasan je, da li je i pre bio takav?), Meggle i neki meni nepoznati.. Edited April 10, 2017 by I*m with the pilots
darling Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 (edited) mozda nisi bila tu kad se promenio dizajn pa ne prepoznajes? https://www.google.rs/search?q=mlekara+subotica+jogurt&rlz=1C1TEUA_enRS552RS552&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiijpqx-5nTAhVqBsAKHWB7Di4Q_AUIBigB&biw=1093&bih=507 dukat ima i 3,2, plava boca, moj omiljeni jogurt. e, maj protein kod nas ima onlajn prodaju. pa ko voli ciste nat putere po povoljim cenama uz promo kod, evo: https://www.myprotein.rs/plocice-napitci-hrana/puteri.list Edited April 10, 2017 by darling
Calavera Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 (edited) zna li neko sta bi s ovim keksom? ne proizvodi se vise? Edited April 11, 2017 by Calavera
Strucnjak Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Jelte, jel' se nesto desilo sa subotickom mlekarom kada nema njihovog jogurta po BG radnjama? Nije da tugujem za jogurtom ali sam pozelela sad kada sam u zemlji da popijem koju solju, medjutim u ovim malim Maksijima, Idejama i noname prodavnicama samo Dukat (i to koja prevara, ne pise na etiketi nista, i tek posle videh u sastavu da je od 1,5%, uzasan je, da li je i pre bio takav?), Meggle i neki meni nepoznati..Srpski jogurtje i dalje filovan aflatoksinima, potrazi rumunjski Sent from my SM-G350 using Tapatalk
ajgor Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Meni kod Turkovica(Bg) prvo jedna radnica rece da samo sto nije a posle drugi radnik da ce tek u maju. Bice da je zena ipak bila u pravu po svemu sudeci. Danas krenulo Biserovo u lancu Kruna u Beogradu, nepromenjena cena od lane.
darling Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 jel probo neko ulje od maka, kakvo je, cemu sluzi?
gospa buba Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 jel probo neko ulje od maka, kakvo je, cemu sluzi? meni se nije svidelo bash. chudnjikavo.
boshoku Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 darling je poznata po tome da je zaljubljenik u štrudlu s makom, pa ko veli, daj i sve drugo s tom drogom ja sam seljak koji nije ni čuo za, nekmoli gustirao, to ulje
darling Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 meni se nije svidelo bash. chudnjikavo. jel baca na makonju? jel moze da se nategne boca kad mi padne mak u organizmu? jel moze da sa zalije rezanac pa da bude rezanac s makom? jel crno? ;)
Recommended Posts