decak Kejt Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 volim ovaj forum! hvala! Link to comment
banatjanin Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 volim ovog rennea! hvala! +1 Link to comment
boshoku Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 (edited) ... Edited December 30, 2016 by boshoku Link to comment
Dankan Ajdaho Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Gde ima da se kupi u Beogradu ukusnog Čeri paradajza? Ja sam na Dušanovcu, pa ako je neka preporuka koja mi gravitira još bolje. Link to comment
boshoku Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Gde ima da se kupi u Beogradu ukusnog Čeri paradajza? Ja sam na Dušanovcu, pa ako je neka preporuka koja mi gravitira još bolje. misliš rinfuza? to ne znam, no ovaj pakovani u idei, je skroz u redu Link to comment
Ras Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Gde ima da se kupi u Beogradu ukusnog Čeri paradajza? Ja sam na Dušanovcu, pa ako je neka preporuka koja mi gravitira još bolje. Paradajz koji sam za vikend kupio u Maksiju je izvanredno ukusan - nešto krupniji plodovi, plastično pakovanje od pola kilograma. Nije uvek takav. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Svejedno mi je rinfuza ili pakovani, bitno je da je ukusan, s obzirom da ga jedem skoro svaki dan. Kupovao sam u Maksiju ali nisam nešto bio prezadovoljan rezultatom. Kad sam u Hr, u Zagrebu u Konzumu kupujem redovno fenomenalan italijanski Čeri kojeg ovde nema, pa mi se kriterijum podigao. Ova dva koja pominjete, ako su vam pri ruci, koji je proizvođač? Link to comment
darling Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 ja kupila u aromi pre neki dan, odlcan, hrskav, svez i sladak. nije pakovan, ne kupujem pakovane, uvek volim da pipnem da je tvrd. (bata i toni stop ) iz mog iskustva, tesko je pratit po proizvodjacu, nego gledaj poreklo, ako je sa sicilije, onda je veca verovatnoca da je ukusan. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Imam jednu Aromu u blizini, probaću :) Link to comment
katamaran Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 (edited) Famozna prodavnica il nesto novo? Firma definitivno nije ista http://promenter.rs/kontakt.php edit: mislim da je ista. Verovatno su onu ugasili pa otvorili novu u novom lokalu sajt Sta valja od zacina? (5 zacina, 13 zacina, za piletinu...) edit: cini mi se da zacin za piletinu uopste nije zacin nego bujon u prahu http://promenter.rs/proizvodi/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4/pileci-zacin/ http://www.chowhound.com/post/chicken-powder-847225 Bilo bi to lepo bacenih 700 kinti btw jel ima ovo negde u Beogradu? Ovi iz Papasa ga valjda stavljaju na piletinu a ukus joj je odlican Edited January 18, 2017 by katamaran Link to comment
Frank Pembleton Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Cekaj jel to ona prodavnica u beloj kocki? Link to comment
katamaran Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Mislim da jeste. Samo sada sprat nize nego sto je bila. Promenili su ime i lokal al mislim da je ista radnja Link to comment
Frank Pembleton Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Mislim da jeste. Samo sada sprat nize nego sto je bila. Promenili su ime i lokal al mislim da je ista radnja A pa pisao sam o njima, znači ne ide se na one "vatrogasne" stepenice sa teškim vratima , nego sa pokretnih odmah desno... Link to comment
gospa buba Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 e. kupila sam tamo neku kesu tapioke u zrncima, ne snam zashto. shta cu sad shnjom? Link to comment
Recommended Posts