zema Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 ia i nastavak al ne znam jel da citam. ne, dosta je slabiji od prvog dela
ToniAdams Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 plus mi deluje posve nepotrebno. zato nikad i necu odgledati matrikse 2 i 3
Аврам Гојић Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Igra jebe kevu, uhvatili su atmosferu knjige.
Dankan Ajdaho Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 dobar je metro nikako apokaliptiku da zavrsim zbog paralelnog citanja, no ima stvarno dobrih prica ?
I*m with the pilots Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ja sam greskom citala prvo Metro 2034 pa onda 2033 i slazem se da je prvi deo bolji, ali sveukupno je to jedna okej voznja, na momente dosta zanimljiva i pitka. No mislim da je necu predugo pamtiti. Sve vreme sam imala deja-vu osecaj, citav taj podzemni svet sa stanicama-drzavama kao da mi je poznat od nekud. Imala sam mapu (valjda iz igrice?) koju sam pratila tokom citanja, nisu se sve stanice podudarale sa pricom ali je posluzilo. Cini mi se da mi je covek koji je preporucio knjige rekao da je Gluhovski stavljao delove romana na svoj sajt i citao komentare posetilaca pa mozda malo oblikovao roman po predlozima. Nisam uzela da proverim da li je to tako, ali znam da se roman mogao skinuti sa njegovog sajta sasvim besplatno. Inace jos jedan hejtic za nase prevodioce, posto se glavni lik ne zove Artem nego Artjom, mislim da je bilo jos nekih losih prevoda - kao da se knjigom nije bavio neko ko zna ruski?!
Sestre Bronte Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 e sad mi je potpuno zaribao mozak, bio je domaći sf roman čija je radnja smeštena ispod površine al' da me ubiješ ako se setim ko je bio, predavno sam to čitao na slovo na slovo k mada kad sam ubeđen da je recimo kostić ispade posle, pa da petrović
Sestre Bronte Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 iznenadio sam sebe zvonimir kostić - donji svetovi
Аврам Гојић Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 tako počinje demencija, prisećaš se davnih knjiga, a da li si obukao gaće - to već ne možeš da se setiš!
Sestre Bronte Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 hvala hvala, još da mogu da kažem da ću pamtiti pa vratiti ovako, to bi bilo to
porucnik vasic Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Како ми се Кина распао у другом делу Станице. После свега сам зачуђен да је књига толико добро примљена. Недовршена и недорађена са ликовима који ускачу и искачу без икаквог смисла. Sent from my iPhone using Tapatalk
porucnik vasic Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Заврших. Има ли ко неку оперу да препоручи да продувам неуроне.
Recommended Posts