porucnik vasic Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Napraviš novu, od poda do plafona :) I tako više puta. Да не мораш да се бориш са простором за књиге са претпостављеном командом око простора за књиге то би било решење. Ове њене су велике, тврдих корица, са пуно слика.... Заузет послом нисам још завршио Пердидо, али уживам. Шмекерски написано.
ToniAdams Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 sasvim ok, cak dosta kul, ko da nije rus pisao. tvist na kraju nije mi bas po volji, nadao sam se solarovstini koja se u jednom momentu jasno da primetiti, al nema veze, dosta lepo vozi. lepo bi bilo da neko ozbiljan ekranizuje, super materijal za super postaporoadmuvi.
ToniAdams Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 ne, naravno. postapokalipsa, jednini preziveli (za koje, jelte, znamo) a i dalje ljudi su oni koji su se zatekli u moskovskom metrou (posle knjige sam guglao i saznao da se u jednom momentu tamo moze smestiti pola miliona dusa, sunce ti jeben!) tokom nuklearnog napada. svet je razoren, radijacija kida, sunce przi, a mutanti svih velicina i boja vladaju kad padne noc. stalkeri povremeno izlaze na povrsinu, i rizikuju bulje kako bi dovlacili preostalo gorivo, lekove, municiju. sada su stanice pretvorene u mini drzave, razvijaju se medju njima odnosi, postoje frakcije, kaste, ideologije od krajnje levice do ekstremne desnice, trista cuda, svet u malom. pratimo artema, mladjeg punoletnika, o cijoj proslosti ne znamo mnogo, sem da je, kao dete, spasen od najezde pacova. sad je vojnik, kao i svi sposobni da hodaju i pucaju, i stiti svoju stanicu od kojecega, izmedju ostalog i mutanata koji na neki nacin nalaze put sa povrsine. u jednom momentu saznajemo za njegov greh iz mladosti, a zbog koga se odlucuje da prihvati kvest, i pokusa da spasi svoju stanicu, a potom i ceo metro, dakle covecanstvo, od istrebljenja. tu krece putovanje na kom kao svaki pravi cica draza bilbo bagins upoznaje razne likove i razvija odnose sa njima, prolazi kroz razne pizdarije, realne i unutrasnje, budzi skilove i priprema se da obavi zadatak. i tako, taj rad. vrlo jednostavan i sveden stil, lepo dizajnirano sve, fini ritam. jako se lako cita. kazem, u jednom momentu imamo nesto sto mi se ucinilo mnogo boljim putem, ali roman krece na drugu stranu, i zavrsava se kako se zavrsava. sve u svemu, ja zadovoljan. ako oces pdf, vici.
Aleksandar88 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 (edited) Mrzi te da napises o cemu se radi? Ima igrica Metro. Pogledaj gameplay :P. Edited October 5, 2014 by Aleksandar88
frit Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 dobar je metro nikako apokaliptiku da zavrsim zbog paralelnog citanja, no ima stvarno dobrih prica
kim_philby Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 citao neko ancillary justice? dok cekam da me banuju, cisto.
ToniAdams Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Aj bači meni pedef... eo svima drugari! https://www.dropbox.com/s/rp4hdn8rmncbkcf/Metro%202033%20-%20Dmitry%20Glukhovsky.pdf?dl=0
ToniAdams Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 ia i nastavak al ne znam jel da citam. nekako mi skroz zaokruzena prica. mada kazu da je vise spinof
Skyhighatrist Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 eo svima drugari! https://www.dropbox.com/s/rp4hdn8rmncbkcf/Metro%202033%20-%20Dmitry%20Glukhovsky.pdf?dl=0 'Fala bate!
Agni Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 ne, naravno. postapokalipsa, jednini preziveli (za koje, jelte, znamo) a i dalje ljudi su oni koji su se zatekli u moskovskom metrou (posle knjige sam guglao i saznao da se u jednom momentu tamo moze smestiti pola miliona dusa, sunce ti jeben!) tokom nuklearnog napada. svet je razoren, radijacija kida, sunce przi, a mutanti svih velicina i boja vladaju kad padne noc. stalkeri povremeno izlaze na povrsinu, i rizikuju bulje kako bi dovlacili preostalo gorivo, lekove, municiju. sada su stanice pretvorene u mini drzave, razvijaju se medju njima odnosi, postoje frakcije, kaste, ideologije od krajnje levice do ekstremne desnice, trista cuda, svet u malom. pratimo artema, mladjeg punoletnika, o cijoj proslosti ne znamo mnogo, sem da je, kao dete, spasen od najezde pacova. sad je vojnik, kao i svi sposobni da hodaju i pucaju, i stiti svoju stanicu od kojecega, izmedju ostalog i mutanata koji na neki nacin nalaze put sa povrsine. u jednom momentu saznajemo za njegov greh iz mladosti, a zbog koga se odlucuje da prihvati kvest, i pokusa da spasi svoju stanicu, a potom i ceo metro, dakle covecanstvo, od istrebljenja. tu krece putovanje na kom kao svaki pravi cica draza bilbo bagins upoznaje razne likove i razvija odnose sa njima, prolazi kroz razne pizdarije, realne i unutrasnje, budzi skilove i priprema se da obavi zadatak. i tako, taj rad. vrlo jednostavan i sveden stil, lepo dizajnirano sve, fini ritam. jako se lako cita. kazem, u jednom momentu imamo nesto sto mi se ucinilo mnogo boljim putem, ali roman krece na drugu stranu, i zavrsava se kako se zavrsava. sve u svemu, ja zadovoljan. ako oces pdf, vici. Deluje zanimljivo. Hvala na pdf-u.
Recommended Posts