Dagmar Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Ovo sa slika zaista deluje da ima par evra sastojaka po kolaču.
duda Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 (edited) ako su sve sirovine u kolačima kvalitetne, onda je ta cena razumljiva ne može se to računati prema ceni po kojoj nas vrhunski kolač košta kod kuće, jer oni imaju još gomilu troškova mali biznis u srbiji je u totalnoij buli, makar ponekad izgleda da tu može lepo da se zaradi i da su im cene visoke ed. naročito mislm na te koji se trude da uvedu novine, da prave sve od vrhunskih sirovina itd ovde ne mislim na prevarante koji od brašna i najjeftinijih masnoća prave ona lisnata i razna druga peciva i prodaju glupom narodu na tone Edited May 14, 2015 by dùda
Matilda Ivancic Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 (edited) ... Edited May 14, 2015 by Matilda Ivancic
Matilda Ivancic Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 (edited) Edited May 14, 2015 by Matilda Ivancic
reg Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 To sam baš hteo da pitam - da nije u pitanju nekakav luksuzni restoran, pa kolači toliko koštaju? Ako je poslastičarnica ili nekakav kafe, cene su malo bezveze. edit - kad malo bolje razmislim i Mali princ ima slične cene. Doduše, uvek mi je izgledalo kao prevara. Zgrada je "luksuzna". Svaki biznis koji se nalazi u njoj zasluzuje da propadne. Prvo je bio neki 'interior design studio', sada ova poslasticarnica. Jel zna neko u kojoj poslasticarnici u Beogradu moze da se pojede dobra krempita?
Frank Pembleton Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 DJ ugao kod škole svetozara markovića i bozu imaju
ajgor Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Jel zna neko u kojoj poslasticarnici u Beogradu moze da se pojede dobra krempita? Lion, imaju i odličnu bozu.
yolo Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Zgrada je "luksuzna". Svaki biznis koji se nalazi u njoj zasluzuje da propadne. Prvo je bio neki 'interior design studio', sada ova poslasticarnica. Jel zna neko u kojoj poslasticarnici u Beogradu moze da se pojede dobra krempita? fini na urcolu, remek delo
Dagmar Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Kad već pominjete, šta je dobro za slatkiše tipa baklavi i tulumbi?
renne Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Meni su one Homemade torte super Doduše, nikad nisam platio, uvek na nekim dešavanjima jeo
yolo Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 (edited) sad i necu vise DJ kolaci su totalno sranje jedino sto tamo valja je sladoled i vocne korpice (donekle) i zimi onaj trokut sa kestenom, eventualno onaj zimski kolac s kandiranim vocem (nemci zovu stollen, ne znam ovde). kolaci su cisti margarin i losa cokolada, kao kada namcor tetka koju mrzi cela familija mora da spremi nesto slatko a nece da se otvori za pare, mrzi je da ode u nabavku i na kraju uradi levom rukom. sve preslatko do bola. old school ali na los nacin - ako pricamo o kolacima ambijent i tete su druga prica Edited May 14, 2015 by yolo
Recommended Posts