Jump to content
IGNORED

Torte i kolači

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ovo sa slika zaista deluje da ima par evra sastojaka po kolaču.

Posted (edited)

ako su sve sirovine u kolačima kvalitetne, onda je ta cena razumljiva

ne može se to računati prema ceni po kojoj nas vrhunski kolač košta kod kuće, jer oni imaju još gomilu troškova

mali biznis u srbiji je u totalnoij buli, makar ponekad izgleda da tu može lepo da se zaradi i da su im cene visoke

ed.

naročito mislm na te koji se trude da uvedu novine, da prave sve od vrhunskih sirovina itd

ovde ne mislim na prevarante koji od brašna i najjeftinijih masnoća prave ona lisnata i razna druga peciva i prodaju glupom narodu na tone

Edited by dùda
Posted (edited)

...

Edited by Matilda Ivancic
Posted (edited)

Edited by Matilda Ivancic
Posted

gospodja mirkov moze da ima  bugarski pasos...

Posted

To sam baš hteo da pitam - da nije u pitanju nekakav luksuzni restoran, pa kolači toliko koštaju? Ako je poslastičarnica ili nekakav kafe, cene su malo bezveze.

edit - kad malo bolje razmislim i Mali princ ima slične cene. Doduše, uvek mi je izgledalo kao  prevara.

Zgrada je "luksuzna". Svaki biznis koji se nalazi u njoj zasluzuje da propadne. Prvo je bio neki 'interior design studio', sada ova poslasticarnica.

Jel zna neko u kojoj poslasticarnici u Beogradu moze da se pojede dobra krempita?

Posted

DJ ugao kod škole svetozara markovića i bozu imaju

Posted

Jadran na bulevaru dok jos radi.

Posted

Jel zna neko u kojoj poslasticarnici u Beogradu moze da se pojede dobra krempita?

Lion, imaju i odličnu bozu.

Posted

Zgrada je "luksuzna". Svaki biznis koji se nalazi u njoj zasluzuje da propadne. Prvo je bio neki 'interior design studio', sada ova poslasticarnica.

fini na urcolu, remek delo

Posted

Kad već pominjete, šta je dobro za slatkiše tipa baklavi i tulumbi?

Posted

Meni su one Homemade torte super

Doduše, nikad nisam platio, uvek na nekim dešavanjima jeo

Posted (edited)

sad i necu vise

DJ kolaci su totalno sranje

jedino sto tamo valja je sladoled i vocne korpice (donekle) i zimi onaj trokut sa kestenom, eventualno onaj zimski kolac s kandiranim vocem (nemci zovu stollen, ne znam ovde).

kolaci su cisti margarin i losa cokolada, kao kada namcor tetka koju mrzi cela familija mora da spremi nesto slatko a nece da se otvori za pare, mrzi je da ode u nabavku i na kraju uradi levom rukom. sve preslatko do bola.

old school ali na los nacin - ako pricamo o kolacima

ambijent i tete su druga prica

Edited by yolo