Jump to content

Torte i kolači

Featured Replies

Ovo sa slika zaista deluje da ima par evra sastojaka po kolaču.

ako su sve sirovine u kolačima kvalitetne, onda je ta cena razumljiva

ne može se to računati prema ceni po kojoj nas vrhunski kolač košta kod kuće, jer oni imaju još gomilu troškova

mali biznis u srbiji je u totalnoij buli, makar ponekad izgleda da tu može lepo da se zaradi i da su im cene visoke

ed.

naročito mislm na te koji se trude da uvedu novine, da prave sve od vrhunskih sirovina itd

ovde ne mislim na prevarante koji od brašna i najjeftinijih masnoća prave ona lisnata i razna druga peciva i prodaju glupom narodu na tone

Edited by dùda

...

Edited by Matilda Ivancic

Edited by Matilda Ivancic

gospodja mirkov moze da ima  bugarski pasos...

To sam baš hteo da pitam - da nije u pitanju nekakav luksuzni restoran, pa kolači toliko koštaju? Ako je poslastičarnica ili nekakav kafe, cene su malo bezveze.

edit - kad malo bolje razmislim i Mali princ ima slične cene. Doduše, uvek mi je izgledalo kao  prevara.

Zgrada je "luksuzna". Svaki biznis koji se nalazi u njoj zasluzuje da propadne. Prvo je bio neki 'interior design studio', sada ova poslasticarnica.

Jel zna neko u kojoj poslasticarnici u Beogradu moze da se pojede dobra krempita?

dj, svetozara markovića

DJ ugao kod škole svetozara markovića i bozu imaju

Jadran na bulevaru dok jos radi.

Jel zna neko u kojoj poslasticarnici u Beogradu moze da se pojede dobra krempita?

Lion, imaju i odličnu bozu.

Zgrada je "luksuzna". Svaki biznis koji se nalazi u njoj zasluzuje da propadne. Prvo je bio neki 'interior design studio', sada ova poslasticarnica.

fini na urcolu, remek delo

Kad već pominjete, šta je dobro za slatkiše tipa baklavi i tulumbi?

Meni su one Homemade torte super

Doduše, nikad nisam platio, uvek na nekim dešavanjima jeo

dj, svetozara markovića

sad i necu vise

DJ kolaci su totalno sranje

jedino sto tamo valja je sladoled i vocne korpice (donekle) i zimi onaj trokut sa kestenom, eventualno onaj zimski kolac s kandiranim vocem (nemci zovu stollen, ne znam ovde).

kolaci su cisti margarin i losa cokolada, kao kada namcor tetka koju mrzi cela familija mora da spremi nesto slatko a nece da se otvori za pare, mrzi je da ode u nabavku i na kraju uradi levom rukom. sve preslatko do bola.

old school ali na los nacin - ako pricamo o kolacima

ambijent i tete su druga prica

Edited by yolo