Sara Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 15 hours ago, Jeremija said: Odlični, kao i ona Moskva Šnit gore. koji proizvodjac? radnja?
Jeremija Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 12 minutes ago, Sara said: koji proizvodjac? radnja? Imaš PM...
Lancia Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 6 minutes ago, Sara said: hvala jel te pozvao na kolace ¿
nisam ja Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Jučer na 1 eventu ničim izazvan prihvatio parče torte. Parče je bilo by all means malo, ali druškanine moj, unutri je zipovana Santa šećera. Ja ne razumem zašto to ljudi rade. I ostalim vestima nastavljam da istrebljujem martzipan po kući. I našao sam galeb 80%. To ću posle. Ostalo neka konfekcija ferero, rafaelo, milke, I da ne nabrajam...
renne Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 3 minutes ago, nisam ja said: Jučer na 1 eventu ničim izazvan prihvatio parče torte. Parče je bilo by all means malo, ali druškanine moj, unutri je zipovana Santa šećera. Ja ne razumem zašto to ljudi rade. I ostalim vestima nastavljam da istrebljujem martzipan po kući. I našao sam galeb 80%. To ću posle. Ostalo neka konfekcija ferero, rafaelo, milke, I da ne nabrajam... Jesi kupovao Lindin marcipan?
nisam ja Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Nope. Ovo mi nešto gospoja donjela iz Budimpešte. Neka srcad pa u čokoladi a unutra opet neko iznenađenje. Ali blago, nenapadno. Što, kaki je taj lidlov? To onako u crevu, ko parizer?
renne Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Taj, meni odličan, a cena nešto smešna, probaj A i lidlova marcipan srca, isto super
decak Kejt Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 već tradicionalna novembarska pumpkin pie
Ras Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 Tvoja rerna i dalje blista. Kako je to moguće? Jesi li pekla nešto od prošlog novembra?
decak Kejt Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 46 minutes ago, Ras said: Tvoja rerna i dalje blista. Kako je to moguće? Jesi li pekla nešto od prošlog novembra? šta ti je perspektiva, ja se sinoć namučila dok nisam našla ugao iz kog se fleke najmanje vide :facepalm:
Recommended Posts