Jump to content
IGNORED

Torte i kolači

Amelija

Recommended Posts

Posted
15 hours ago, Jeremija said:

Odlični, kao i ona Moskva Šnit gore.  :nobles:

koji proizvodjac? radnja?

Posted
12 minutes ago, Sara said:

koji proizvodjac? radnja?

Imaš PM...

Posted
6 minutes ago, Sara said:

hvala

jel te pozvao na kolace :fantom:¿

• 2 weeks later...
Posted

Jučer na 1 eventu ničim izazvan prihvatio parče torte. Parče je bilo by all means malo, ali druškanine moj, unutri je zipovana Santa šećera. Ja ne razumem zašto to ljudi rade. 

I ostalim vestima nastavljam da istrebljujem martzipan po kući. I našao sam galeb 80%. To ću posle. Ostalo neka konfekcija ferero, rafaelo, milke, I da ne nabrajam...

Posted
3 minutes ago, nisam ja said:

Jučer na 1 eventu ničim izazvan prihvatio parče torte. Parče je bilo by all means malo, ali druškanine moj, unutri je zipovana Santa šećera. Ja ne razumem zašto to ljudi rade. 

I ostalim vestima nastavljam da istrebljujem martzipan po kući. I našao sam galeb 80%. To ću posle. Ostalo neka konfekcija ferero, rafaelo, milke, I da ne nabrajam...

Jesi kupovao Lindin marcipan?

Posted

Nope. Ovo mi nešto gospoja donjela iz Budimpešte. Neka srcad pa u čokoladi a unutra opet neko iznenađenje. Ali blago, nenapadno. 

Što, kaki je taj lidlov? To onako u crevu, ko parizer? 

Posted

Taj, meni odličan, a cena nešto smešna, probaj

A i lidlova marcipan srca, isto super

Posted

već tradicionalna novembarska pumpkin pie 

AF0E2D57-FB10-476B-AC5C-ED7E9D238838.jpeg

Posted

Tvoja rerna i dalje blista. Kako je to moguće? Jesi li pekla nešto od prošlog novembra?

Posted
46 minutes ago, Ras said:

Tvoja rerna i dalje blista. Kako je to moguće? Jesi li pekla nešto od prošlog novembra?

šta ti je perspektiva, ja se sinoć namučila dok nisam našla ugao iz kog se fleke najmanje vide :facepalm: