November 7, 20186 yr 15 hours ago, Jeremija said: Odlični, kao i ona Moskva Šnit gore. koji proizvodjac? radnja?
November 17, 20186 yr Jučer na 1 eventu ničim izazvan prihvatio parče torte. Parče je bilo by all means malo, ali druškanine moj, unutri je zipovana Santa šećera. Ja ne razumem zašto to ljudi rade. I ostalim vestima nastavljam da istrebljujem martzipan po kući. I našao sam galeb 80%. To ću posle. Ostalo neka konfekcija ferero, rafaelo, milke, I da ne nabrajam...
November 17, 20186 yr 3 minutes ago, nisam ja said: Jučer na 1 eventu ničim izazvan prihvatio parče torte. Parče je bilo by all means malo, ali druškanine moj, unutri je zipovana Santa šećera. Ja ne razumem zašto to ljudi rade. I ostalim vestima nastavljam da istrebljujem martzipan po kući. I našao sam galeb 80%. To ću posle. Ostalo neka konfekcija ferero, rafaelo, milke, I da ne nabrajam... Jesi kupovao Lindin marcipan?
November 17, 20186 yr Nope. Ovo mi nešto gospoja donjela iz Budimpešte. Neka srcad pa u čokoladi a unutra opet neko iznenađenje. Ali blago, nenapadno. Što, kaki je taj lidlov? To onako u crevu, ko parizer?
November 17, 20186 yr Taj, meni odličan, a cena nešto smešna, probaj A i lidlova marcipan srca, isto super
November 22, 20186 yr Tvoja rerna i dalje blista. Kako je to moguće? Jesi li pekla nešto od prošlog novembra?
November 22, 20186 yr 46 minutes ago, Ras said: Tvoja rerna i dalje blista. Kako je to moguće? Jesi li pekla nešto od prošlog novembra? šta ti je perspektiva, ja se sinoć namučila dok nisam našla ugao iz kog se fleke najmanje vide :facepalm: