darling Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 (edited) nova slasticarna u gradu, ko voli sirove, no rafinisani secer i veganske kolace. cao seceru Edited August 25, 2018 by darling
Graductor Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 U Kuli ima jako lepa poslastičarnica Homemade Dulcia, pa ako ste u prolazu obavezno posetite. Za jako male pare smo pojeli bas lepe domaće kolače, tako da toplo preporučujem svakome.
MayDay Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 On 10.9.2018. at 12:24, Graductor said: U Kuli ima jako lepa poslastičarnica Homemade Dulcia, pa ako ste u prolazu obavezno posetite. Za jako male pare smo pojeli bas lepe domaće kolače, tako da toplo preporučujem svakome. Ladno u Kuli ima Mochi!!! Aaaaaaaaaaa!!
beyoncé Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 ^ i meni je ovo zapalo za oko jel ima negde u beogradu moči? (a da nije ono plastično u kineskoj radnji) ......... nisam ljubitelj ovakvih slatkiša, ali treba mi za neku priliku jel vrede ove krofne ičemu? https://slatkoteka.rs/krofne/
MayDay Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Pa nema! Godinama moljakam u Sakuri da prave Mochi, ali kazu da ne mogu. A i ja nasla one bandite da molim. Ebisu sluzi evropske dezerte, uopste nemaju ekspertizu za japanske slatkise. Moram poslati nekog u Kulicu frulicu da mi donese.
beyoncé Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 ako probaš javi da li vredi da se provoza do kule zbog močija
cmrlj Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 pravila drugarici za rodjendan, ovu najvise voli, a i ja volim da je gledam.
beta Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 to je cijenim pavlova? nije baš zahvalan ugao za slikanje.
cmrlj Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 da, najdzelina pavlova sa malinama, nije standardna, ima malo kakaoa i crne cokolade u kori. divan je to kolac, a pravi se jednostavno, idealna kombinacija. ja (uspesno) smanjila secer u kori na 200 g i dodala nar, tako mi lepsa:))
aram Posted October 4, 2018 Posted October 4, 2018 3 minutes ago, Host said: I meni je rodjendan častiš?
Recommended Posts