August 25, 20186 yr nova slasticarna u gradu, ko voli sirove, no rafinisani secer i veganske kolace. cao seceru Edited August 25, 20186 yr by darling
September 10, 20186 yr U Kuli ima jako lepa poslastičarnica Homemade Dulcia, pa ako ste u prolazu obavezno posetite. Za jako male pare smo pojeli bas lepe domaće kolače, tako da toplo preporučujem svakome.
September 14, 20186 yr On 10.9.2018. at 12:24, Graductor said: U Kuli ima jako lepa poslastičarnica Homemade Dulcia, pa ako ste u prolazu obavezno posetite. Za jako male pare smo pojeli bas lepe domaće kolače, tako da toplo preporučujem svakome. Ladno u Kuli ima Mochi!!! Aaaaaaaaaaa!!
September 15, 20186 yr ^ i meni je ovo zapalo za oko jel ima negde u beogradu moči? (a da nije ono plastično u kineskoj radnji) ......... nisam ljubitelj ovakvih slatkiša, ali treba mi za neku priliku jel vrede ove krofne ičemu? https://slatkoteka.rs/krofne/
September 15, 20186 yr Pa nema! Godinama moljakam u Sakuri da prave Mochi, ali kazu da ne mogu. A i ja nasla one bandite da molim. Ebisu sluzi evropske dezerte, uopste nemaju ekspertizu za japanske slatkise. Moram poslati nekog u Kulicu frulicu da mi donese.
September 29, 20186 yr da, najdzelina pavlova sa malinama, nije standardna, ima malo kakaoa i crne cokolade u kori. divan je to kolac, a pravi se jednostavno, idealna kombinacija. ja (uspesno) smanjila secer u kori na 200 g i dodala nar, tako mi lepsa:))