djeneralche Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Jeo neko one Tajna princes krofne i sampite sto ima po maxiju. Ozbiljan industrijski proizvod.
Frank Pembleton Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 uskoro, negde izmedju 2. i 9. decembra. javim kad krene. ;) Oooo pa gde si ;-)Stigla mi pošiljka iz gasiksa, gusani tiganji i baš vrljam i nađem tvoje uputstvo za breniranje ;-)
maheem Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 xexexe... i ja bas danima mislim na isto :-) planiram da je obidjem jer mi istice dva meseca kako nisam nigde putovala, a kad negde odem, dam sebi oduska i pojedem sladoled/kolac na najboljem mestu tamo gde se nadjem, pa mi tako sad dosao na red zemun i gospodja mirkov. a i radim logo nekoj drugarici za radionicu za izradu torti, pa sam ovih dana ''u temi''. nego, kako vam se cini naziv Alisa - slatko carstvo? /mislim, dala mi je i da im ''krstim'' firmicu, a to nije bagzna kako ambiciozan poduhvat i ne dobacuje dalje od banatskog atara, ali ako neko ima predlog koji je pamtljiviji, zvucniji i sarmantniji /naravno, da ne bude preterano ''dubokih i dalekih asocijacija'', namenjeno je najprosecnijim potrosacima koji pre svega kupuju torte za rodjendane i slavlja i najbitniji im je izgled torti... dakle, one su predlozlie da se zove JD radionica za izradu torti, ja dosla do Alise - slatkog carstva, a ako neko ima neki predlog slobodno neka da (besplatan) predlog ;-) Kad je već Alisa, možda onda Čudesa od slatkog ili još lepšde Slatka čudesa :)
čekmeže Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Kod nas ima neki Kovačević što pravi torte i kolače, a ladno je mogao firmu da nazove Kolačević.
darling Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 (edited) :) da, slazem se. i ovaj mahimov predlog mi se svidja. i cekamo gdju mirkov da se otvori... vidim na netu da su se fini pretvorili u poslasticarnicu. no nema slika vitrine sa kolacima. a mene to najvise zanima. ja se ulenjila, slabo pravim. imam na cekanju tri recepta: onaj za japansku tortu s belom cokoladom i krem sirom, posto imam belu cokoladu kojoj je rok prosao pre 6 meseci, mokru tortu s minimumom secera i jednu s jabukama i amaretom. kad covek to sve da stigne... a nisam realizovala ni eksperiment s lemon krdom i amaretijima jos. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. frence pembltone, pliz, baci i meni lik kad se jednom nakanim da otvorim svoje tiganje. Edited November 26, 2016 by darling
Frank Pembleton Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Oću al sad sam zarobljen sa "procesom"... ....shit has hit the fan...
nezvanova Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Kad je već Alisa, možda onda Čudesa od slatkog ili još lepšde Slatka čudesa :) odlicno! Slatka čudesa je to sto mi je bilo potrebno ( da spoji alisinu zemlju cuda i slatka carstva) Hvaaaaalaaaaa!
Nico Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 vidim na netu da su se fini pretvorili u poslasticarnicu. no nema slika vitrine sa kolacima. a mene to najvise zanima. imas ovde na linku, jedna od fotki. sve isto kao i pre, nema novih kolaca. http://www.beforeafter.rs/grad/poslasticarnica-fini/ super im je ova retro sprava za kafu :)
darling Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 (edited) ruzno ovo crno :( i tesno, nema intime. ma i ova zelena mi je bolnicka.. mozda je uzivo bolje?! i dalje se nadam da ce biti novih kolaca... Edited November 26, 2016 by darling
Matilda Ivancic Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 odlicno! Slatka čudesa je to sto mi je bilo potrebno ( da spoji alisinu zemlju cuda i slatka carstva) Hvaaaaalaaaaa! Kakva cudesa su neambiciozni koncept za najprosecnijeg potraca kome je kid torte najvazniji izgled?
Frank Pembleton Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 ruzno ovo crno :( i tesno, nema intime. ma i ova zelena mi je bolnicka.. mozda je uzivo bolje?! i dalje se nadam da ce biti novih kolaca... Ma ovo ko čekaonica u DZ
darling Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 pravila sam ove kuglice od suvih sljiva, cokolade, oraha i ruma. ja sam svoje uvaljala u kakao, posto sam lenja poslasticarka. odlican recept.
darling Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 pravila sam i ove kakao kocke. koliko je ni od cega, dobar je. 200 grama secera smanjila sam na 4 kasike, ulje maslinovo, celu kesu pecilnog i ostro brasno. ovo testo nije lose za druge poslasticarske eksperimente, u smeru svarcvalda, na primer.
Kanzas siti zez Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Ha! Ubedio sam devojku da mi spremi maklavu po receptu odavde, samo u vecoj kolicini,bez javorovog sirupa i stavili smo malo kokosovog ulja u sirup. Sad sledi najtezi deo: cekati da se ohladi. :)
Frank Pembleton Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Ha! Ubedio sam devojku da mi spremi maklavu po receptu odavde, samo u vecoj kolicini,bez javorovog sirupa i stavili smo malo kokosovog ulja u sirup. Sad sledi najtezi deo: cekati da se ohladi. :)Bravo za devojku!
Recommended Posts