Prospero Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 jbg, detroit je franšiza koja je prosto na pijedestalu po uspehu u zadnjih četvrt veka, samo su se devilsi nekako primakli. mislim da su u zadnjih 25 godina samo jednom imali top 10 picka, fantastično je kako su uspevali da igraju konstantno dobro čak i pod salary cap-om. PIT i CHI su jednostavno izgradili svoje timove oko 2-3 jaka drafta (crosby i geno, odnosno toews i kane) nakon što su godinama bili cellar dwellar timovi.ima tu svakako timova koji zadnjih 5-6 godina imaju konzistenciju ali niko ne prežvljava odlazak hall-of-famera kao red wingsi. Link to comment
malkin Posted May 27, 2013 Author Share Posted May 27, 2013 (edited) sad gledao statse, ako je serija ušla u 7. utakmicu a domaća ekipa je dobijala svaku prethodnu ispostavlja se da su šanse 50/50 (8:8 ukupno u takvim slučajevima). doduše kingsi cepaju kod kuće još od pre plejofa.moram večeras gledati. Sa druge strane, i LA i SJ su do sada igrali sedam puta sedmu utakmicu: LA 3-4; SJ 5-2, 2-0 od kako je Tornton kod njih.+1 za večeras. U to ime:http://www.youtube.com/watch?v=0lpI27zjPscedit: #3 Edited May 27, 2013 by malkin Link to comment
Miljenko Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 Ne mozes da ne postujes Red Wingse. Toliko su dugo pri ili na vrhu, da je to za svaki respect.Datsyuk uvek iznenadi nekim fenomenalnim potezom, mada smo vec naviknuti na to. Link to comment
Prospero Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 red wingsi su jednostavno najbolja franšiza u svim major league sportovima u zadnjih 1/4 veka. prismrdjuju samo devilsi i spursi, pomalo i yankeesi.datsyukian deke, nuff said. :0.6: Link to comment
malkin Posted May 27, 2013 Author Share Posted May 27, 2013 red wingsi su jednostavno najbolja franšiza u svim major league sportovima u zadnjih 1/4 veka. prismrdjuju samo devilsi i spursi, pomalo i yankeesi. eh sad, ne znam da li bih išao baš tako daleko... Nije baš da pratim NBA, ali i Bulsi i Lejkersi imaju više titula u tom periodu nego Detroit (Lejkersi bitno više ako proširiš na 30 godina umesto 25), a ovi drugi imaju naročito dobar kontinuitet relevantnosti u svojoj ligi. Miriše na novi topić... Link to comment
Prospero Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 mislim da vezanost učešća u playoffu igra veliku ulogu, plus nemanje top draft pickova itd, dakle konzistencija. Link to comment
malkin Posted May 28, 2013 Author Share Posted May 28, 2013 Auu šta je pustio Kroford... Ovo bi moglo da bude prelomno. Link to comment
malkin Posted May 28, 2013 Author Share Posted May 28, 2013 prelomno malo sutra. rastavi ih Čikago u deset minuta. Link to comment
Prospero Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Yup, 3 komada za 10 minuta.I onda pogledam i vidim da DET ima najgoru odbranu u 3/3, oko 60% svih golova su tada primili.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2 Link to comment
Jimmy Kowalski Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Meni se zelja uspunila, Chicago izborio sedmu, sto je i najpostenije. U sest utakmica obe ekipe po 14 golova, Chicago bolji u PP (4-20) od Detroita (1-22), a imao i vise suteva (183 - 172). Psiholoska prednost je sada na strani Hawksa, bice ludnica u Junajted centru... Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 kad je na programu sedma tekma, vreme Link to comment
Scouser Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Taman sam mislio da večeras uparim san jose sa nba kad ovi pederi na espn america ne prenose :(Sent from my sokoćalo using Tapatalk 2 Link to comment
malkin Posted May 29, 2013 Author Share Posted May 29, 2013 Kvik je ćaća. Realno, jedini golman koji me ozbiljno brine od ovih sa kojima Pitsburg još može da igra u ovom plejofu. Meni se zelja uspunila, Chicago izborio sedmu, sto je i najpostenije. Voleo bih da Detroit izbori opet sedmu utakmicu.Ispada da se i meni ispunila želja, mada sinoć dok sam gledao utakmicu nisam uopšte imao takvu reakciju na ishod :D Link to comment
Recommended Posts