noskich Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 taman kako treba. i biberasta i ljuta i cokoladna (cokolada neocekivano meka i topljiva obzirom na 62%)Gde si nabavio zverasti?
Hippie Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 taman kako treba. i biberasta i ljuta i cokoladna (cokolada neocekivano meka i topljiva obzirom na 62%)uh sunce ti, na trenutak mi se ucinilo da su batovi
Zverilla Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 previse slatko. jedva da se primeti djumbir <_<
Cruella De Ville Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 leleeeeee vredi svaku paru, a platila bih i vise (1,4 evra 4 komada=40g). u potrazi sam za bombonjerom.
yolo Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 ima povremeno kod ovih na kalenicu sto prodaju madjarsku robu...
C žeton Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 (edited) Bambi, crna čokoladica sa mintom. Neka, kao ograničena serija. Manje se mint oseca nego After Eight, što mi je ok. Nisam rekao da je bolja. Meni je dosta dve kockice.edit: nisam baš mušterija na te mint varijante Edited November 3, 2009 by C žeton
vin Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 probala sam juce, tu bambiku sa mintom. ima mala da se kupi. lepse su mi after eight.setih se sad krofna bara, krofne sa mintom.
nisam ja Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Bambi, crna čokoladica sa mintom. Neka, kao ograničena serija. Manje se mint oseca nego After Eight, što mi je ok. Nisam rekao da je bolja. Meni je dosta dve kockice.edit: nisam baš mušterija na te mint varijantesmorio jednu jucher. meni fino.
C žeton Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 (edited) probala sam juce, tu bambiku sa mintom. ima mala da se kupi. lepse su mi after eight.setih se sad krofna bara, krofne sa mintom.daj neku preporuku za krofnu, ja još tamo nisam ništa kupio, a stalno prolazim pored. Edited November 3, 2009 by C žeton
vin Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 pa, ljudi su odusevljeni tim krofna barom, ja bas i nisam toliko (mada mi je ideja vise nego privlacna), ali kad sam u prolazu, smazem koju. moja preporuka su duple, spolja cokolada, unutra sve i svasta, menta, dzemovi, karameli, etc. te su mi super. one su 60 kinti. one druge, ala homer simpson, su 40 dinara, i okej su, nekima se i vise dopadaju. isto ima raznih vrsta. sokovi i kafe su nesto bas jeftini. i da ne bude potpuni off, preporucujem duplu choko (spolja cokolada, unutra cokolada, ta mi je najmnjam)!
Zverilla Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 daj neku preporuku za krofnu, ja još tamo nisam ništa kupio, a stalno prolazim pored.ne ta masna, preprzena testa u ovu svetu temu! trenutno je adore u tabli na tapetu. teska, ali dobra!
Nicol Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 novi model fererra- rondnoir je potpuno razočaranje. ima okus kao gorka, osušena napolitanka...
renne Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 leleeeeee vredi svaku paru, a platila bih i vise (1,4 evra 4 komada=40g). u potrazi sam za bombonjerom. novi model fererra- rondnoir je potpuno razočaranje. ima okus kao gorka, osušena napolitanka...hehe, koja razlika u mišljenju :D
Recommended Posts