October 24, 200915 yr taman kako treba. i biberasta i ljuta i cokoladna (cokolada neocekivano meka i topljiva obzirom na 62%)Gde si nabavio zverasti?
October 24, 200915 yr taman kako treba. i biberasta i ljuta i cokoladna (cokolada neocekivano meka i topljiva obzirom na 62%)uh sunce ti, na trenutak mi se ucinilo da su batovi
October 29, 200915 yr leleeeeee vredi svaku paru, a platila bih i vise (1,4 evra 4 komada=40g). u potrazi sam za bombonjerom.
November 3, 200915 yr Bambi, crna čokoladica sa mintom. Neka, kao ograničena serija. Manje se mint oseca nego After Eight, što mi je ok. Nisam rekao da je bolja. Meni je dosta dve kockice.edit: nisam baš mušterija na te mint varijante Edited November 3, 200915 yr by C žeton
November 3, 200915 yr probala sam juce, tu bambiku sa mintom. ima mala da se kupi. lepse su mi after eight.setih se sad krofna bara, krofne sa mintom.
November 3, 200915 yr Bambi, crna čokoladica sa mintom. Neka, kao ograničena serija. Manje se mint oseca nego After Eight, što mi je ok. Nisam rekao da je bolja. Meni je dosta dve kockice.edit: nisam baš mušterija na te mint varijantesmorio jednu jucher. meni fino.
November 3, 200915 yr probala sam juce, tu bambiku sa mintom. ima mala da se kupi. lepse su mi after eight.setih se sad krofna bara, krofne sa mintom.daj neku preporuku za krofnu, ja još tamo nisam ništa kupio, a stalno prolazim pored. Edited November 3, 200915 yr by C žeton
November 3, 200915 yr pa, ljudi su odusevljeni tim krofna barom, ja bas i nisam toliko (mada mi je ideja vise nego privlacna), ali kad sam u prolazu, smazem koju. moja preporuka su duple, spolja cokolada, unutra sve i svasta, menta, dzemovi, karameli, etc. te su mi super. one su 60 kinti. one druge, ala homer simpson, su 40 dinara, i okej su, nekima se i vise dopadaju. isto ima raznih vrsta. sokovi i kafe su nesto bas jeftini. i da ne bude potpuni off, preporucujem duplu choko (spolja cokolada, unutra cokolada, ta mi je najmnjam)!
November 3, 200915 yr daj neku preporuku za krofnu, ja još tamo nisam ništa kupio, a stalno prolazim pored.ne ta masna, preprzena testa u ovu svetu temu! trenutno je adore u tabli na tapetu. teska, ali dobra!
November 11, 200915 yr novi model fererra- rondnoir je potpuno razočaranje. ima okus kao gorka, osušena napolitanka...
November 11, 200915 yr leleeeeee vredi svaku paru, a platila bih i vise (1,4 evra 4 komada=40g). u potrazi sam za bombonjerom. novi model fererra- rondnoir je potpuno razočaranje. ima okus kao gorka, osušena napolitanka...hehe, koja razlika u mišljenju :D