Аврам Гојић Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 sta ima da se razume, covek je glas srpske napredne mladezi koja se jako lozi na barake i bodljikavu zicu
Аврам Гојић Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Enivej, premijer i ministar policije je administrativno presudio: medicina bad, religija good. "Ja sam kao ministar unutrašnjih poslova inicirao to, shodne tome što u mnogim državama na svetu - od pravoslavne crkve u Rusiji do katoličke na Zapadu - najefikasniji način lečenja bolesti zavisnosti je lečenje voljom. U 90 odsto slučajeva, kada je reč o crkvi, postoji izlečenje, za razliku od drugih načina i centara za lečenje gde je taj procenat izuzetno nizak", rekao je Dačić.
Аврам Гојић Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 (edited) ne laze. napio se pa izmislja. ne mogu da zamislim svinju da actually cita podatke o stopama izlecenja. Edited August 14, 2012 by Marko M. Dabovic
MayDay Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Debil je. I moram da priznam da kad neko izjednaci zapad sa katolicanstvom da je to indikator slabasnog znanja. To mi na nivou nekog kafanskog coveka.Ali je barem rekao da to nije bilo lecenje, vec nasilje.
Аврам Гојић Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Ali je barem rekao da to nije bilo lecenje, vec nasilje.time je opljunuo vec zatvoreni centar i zatvorenog popa. drugi deo je mnogo bitniji, jer je to dodatan korak u pravcu potpunog podrivanja vere u nauku i medicinu.jos jedan simptom dolazeceg mracnog doba.
Turnbull Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 (edited) "Ja sam kao ministar unutrašnjih poslova inicirao to, shodne tome što u mnogim državama na svetu - od pravoslavne crkve u Rusiji do katoličke na Zapadu - najefikasniji način lečenja bolesti zavisnosti je lečenje voljom. U 90 odsto slučajeva, kada je reč o crkvi, postoji izlečenje, za razliku od drugih načina i centara za lečenje gde je taj procenat izuzetno nizak", rekao je Dačić. Edited August 14, 2012 by Syme
DarkAttraktor Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 dok se vi prepirete ja sam saznavao nove dogodovstine iz zitija father briana. vise sutra. tease sto bi rekao kauboj.and so you were saying... ? :)
kim_philby Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 ma pisem neki tekst pa lomim glavu oko ovoga (syme pocni da se smejes - doduse samo zelim da ukradem jedan termin ali eto da vidim)evo obecavam da veceras kada sednem da se odmorim nazvrljacu traceve.
Recommended Posts