Midžeta Posted March 7 Posted March 7 Plot twist, to je @Sandradjer Dudo daj neki updajt, sta si videla, sta ti se nije svidelo itd 2
Sara Posted March 7 Posted March 7 On 27. 2. 2024. at 20:49, ljuttko said: Ona crna halina je san snova, da treba da se pojavim negde na nečem jako bitnom tačno bih se zadužila . Ja ove volim takodje i sve na preklop ili tip ovakvih košulja sasuknjama i pantalonama u 10 boja mislim da imam sačuvano 200 stranica i modela na pinterestu Pre neku godinu sam kupila u Vaikikiju za smesne pare crnu , pamucnu haljinu skoro istog kroja, samo je duzina malo ispod kolena. Zovem je 'haljina za sahrane' posto sam je iskljucivo tim prigodama nosila. Glavna mana joj je sto mora da se pegla al realno vrsi posao. 1
Patty Lee Posted March 8 Posted March 8 14 hours ago, Sandradjer said: Jel ovo isti model na slikama, kao da nema jednu ruku manekenka Haha, ima bre ruku! Nego, to je poza, kao “mnogo sam nonšalantna”, hoće da prodaju taj vajb: leto je, struji vetar, netradicionalno venčanje/parti na kom peva Lena Kovačević, lokacija Klub poslanika (jer im se može) i malobrojni gosti su stan u kom žive kupili za keš, niko nije u kreditu (fuj). Nemoj sad da kačim šta Zara stavlja na sajt, manekenke večiti u pozama kao da se nedelju dana ne trezne. 7
Sandradjer Posted March 8 Posted March 8 27 minutes ago, Patty Lee said: Haha, ima bre ruku! Nego, to je poza, kao “mnogo sam nonšalantna”, hoće da prodaju taj vajb: leto je, struji vetar, netradicionalno venčanje/parti na kom peva Lena Kovačević, lokacija Klub poslanika (jer im se može) i malobrojni gosti su stan u kom žive kupili za keš, niko nije u kreditu (fuj). Nemoj sad da kačim šta Zara stavlja na sajt, manekenke večiti u pozama kao da se nedelju dana ne trezne. Ne bilo ti tesko, okaci
Stela Posted March 8 Posted March 8 14 hours ago, Sara said: Pre neku godinu sam kupila u Vaikikiju za smesne pare crnu , pamucnu haljinu skoro istog kroja, samo je duzina malo ispod kolena. Zovem je 'haljina za sahrane' posto sam je iskljucivo tim prigodama nosila. Glavna mana joj je sto mora da se pegla al realno vrsi posao. Sve sto imam od letnjih haljina se pegla, takvi su materijali (lan, pamuk, viskoza..)
Valk Posted March 8 Posted March 8 Ove HM haljine su grozomorne, ja imam par takvih stolnjaka (sorry @Lancia ) i prednost im je što ne ostaju fleke na njima i ne peglaju se. Šta je Ambani, Armani za Indiju? P.S. samo da pozdravim povratak @Patty Lee u velikom stilu, nije nam bilo svejedno pratiti finale Beovizije s tobom u čabru. 1 1
Patty Lee Posted March 8 Posted March 8 (edited) 21 minutes ago, Valkyrie said: Šta je Ambani, Armani za Indiju? Ambani su kao Walton ili Koch familija u USA, umesto drva koriste pare za potpalu.* E onaj debeljuškasti daždevnjak na slici gore je najstariji (I think) sin patrijarha familije i oženio se skoro. Pevala im je Rijana na venčanju, ceo internet je imao field day jer platili su je 9 miliona dolara a na svim snimcima sa svadbe njače kao koza. Mislim, znam da je ovim ljudima 9 miliona dolara kao kad ja kupim Limited Edition stolnjak u H&M ali brate... Za te pare oću da se neko minimalno potrudi god dammit. *da, uviđam jadnost ove analogije jer u Indiji ne pale vatru ali nisam mogla da smislim ništa slikovitije u trenutku. Edited March 8 by Patty Lee 4
morgana Posted March 9 Posted March 9 (edited) i u reservedu kimono haljina ali od viskoze (naisla mi na fb, mozda ih ima jos u kolekciji) nije doduse dzak kroj kao h&m ali je prva do https://www.reserved.com/rs/sr/kimono-haljina-od-viskoze-9816o-mlc? ja bih u tome izgledala kao siroce Edited March 9 by morgana 1
Midžeta Posted March 9 Posted March 9 (edited) Videla sam ovu haljinu, uzivo izgleda kao krpa, mnogo lose Ja bi izgledala kao padobranac Edited March 9 by Midgeta 1 1
morgana Posted March 9 Posted March 9 (edited) 21 minutes ago, Midgeta said: Videla sam ovu haljinu, uzivo izgleda kao krpa, mnogo lose Ja bi izgledala kao padobranac znam samo umrtvo uvijek u ovim haljetcima modeli stoje ukrivo, koljenima ili laktovima udaraju zamisljenog protivnika i sl - uglavnom zbog toga sto u njima i same izgledaju kao padobranci. edit, nije samo do metraze, nju recimo imam i ja Edited March 9 by morgana
Midžeta Posted March 9 Posted March 9 2 hours ago, morgana said: znam samo umrtvo uvijek u ovim haljetcima modeli stoje ukrivo, koljenima ili laktovima udaraju zamisljenog protivnika i sl - uglavnom zbog toga sto u njima i same izgledaju kao padobranci. edit, nije samo do metraze, nju recimo imam i ja Inace gomila stvari koja na sajtovima deluje top kad vidis u radnji uzivo ogadis se kako je lose odradjeno Jao jeste, te haljine realno retko kome i stoje, mada metraza ipak malo pomaze tu da izgledas kao manji padobranac 2
Recommended Posts