Jump to content
IGNORED

"Insajder"

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted
strašno je šta sve rade ovi današnji "klinci". Pre nekoliko godina, na košarkaškom terenu, shvatio sam neke stvari. U moje vreme :lol: čak i kada smo završavalli gimnaziju, znalo se da moramo da se sklonimo sa terena kada su dolazili "stariji", eventualno je neko od nas mogao da igra sa njima da popuni broj ako njih nema dovoljno. A ovu današnju decu ne možeš da pomeriš sa terena, i ako lepo zamoliš - oni prete svim i svačim <_<
Posted (edited)
strašno je šta sve rade ovi današnji "klinci". Pre nekoliko godina, na košarkaškom terenu, shvatio sam neke stvari. U moje vreme :lol: čak i kada smo završavalli gimnaziju, znalo se da moramo da se sklonimo sa terena kada su dolazili "stariji", eventualno je neko od nas mogao da igra sa njima da popuni broj ako njih nema dovoljno. A ovu današnju decu ne možeš da pomeriš sa terena, i ako lepo zamoliš - oni prete svim i svačim <_<
:lol: Upravo tako. Mi igramo dok oni ne dođu. Onda mi čekamo sat ili dva da njima dosadi, pa onda opet igramo. Oni naravn o igraju našom loptom. Dobro jedan od njih je posle bio u Šešeljevom obezbeđenju na onom snimku gde je obezbeđenje pucalo posle 5. oktobra. Danas još samo što mi ove današnje klince ne pitamo da igramo. :lol: Edited by Eraserhead
Posted

Kakva glupost od emisije veceras. Nisam znao da je biznismenima i politicarima zabranjeno da budu na funkcijama u sportskim klubovima.

Posted
Kakva glupost od emisije veceras. Nisam znao da je biznismenima i politicarima zabranjeno da budu na funkcijama u sportskim klubovima.
Nije zabranjeno, ali zeli da pokaze povezanost sudskog sistema, politike i navijaca.
Posted (edited)

Snežana Samardžić Marković je ženska verzija Vuka Jeremića! Više razmišlja kako će nešto da kaže, nego šta će da kaže. Otud i neizmerna količina gluposti ali uz osmeh.

Edited by Lutador
Posted

Ma jasno je meni sta ona hoce, i to bi sve bilo ok kad bi uspjela to da uradi na pravi nacin a ne ovako.Za SSM se slazem, zena je zalutala.

Posted
Nije zabranjeno, ali zeli da pokaze povezanost sudskog sistema, politike i navijaca.
ali treba da dokaže ako iz toga nešto prpizilazi.Pitanje je naravno da li je neko nasilnik i ubica zato što je navijač, do čega će neumitno dovesti brzopleto zaključivanje. Ovakve emisije mogu biti dvosekli mač - žigosaće svakog ko nosi , recimo, :Hail: dres.
Posted

kakav je ljigavac ovaj portparol zvezde :puke:

Posted

Za 64 godine postojanja kluba vece djubre od ovog portparola nije preslo njegov prag.