radisa Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Lepa je... Vozaj je sa srećom, a i da nešto provozaš na zadnjem sedištu, ne bi bilo loše...
Indy Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ovakav film su nasli da prodaju za vrednost 2 kile jabuka... a pazi sto je disk, hehe
Chivo D'Arbo Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Au, nisam ni slutila koliko je dizajn vaga za merenje telesne tezine uznapredovao! Vidju ovo sto lici na vinil drevni (skoro kao onaj odozgo) ili pak na neko antigravitaciono-levitaciono sokocalo. Nazalost, brojka na displeju protivureci lepoj ideji...Inace, dvoumila se izmedju: koja je takoreci klon mojih kupatilskih plocica (i svidza mi se njen optimizam .)i ove skromne (medicinske) varijante:.Pobedila spartanska svedenost (koja mi se, interesantno, ne ispoljava i u ishrani). A i lakse cu da psujem ruznu stvar......Sto bi rekao moj sestric (prvak): "Moj ti je savet da vise trcis za leptirovima i da UOPSTE ne jedes!"
Nicol Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 (edited) chivo Pobedila spartanska svedenost (koja mi se, interesantno, ne ispoljava i u ishrani). A i lakse cu da psujem ruznu stvar......Sto bi rekao moj sestric (prvak): "Moj ti je savet da vise trcis za leptirovima i da UOPSTE ne jedes!" da, samo sto ti ovaj "zastarjeli" model ne moze izracunat optimalnu tezinu s obzirom na visinu, dob i spol, udio mascobe i vode, očekivano trajanje života, prognozu trajanja braka, šanse za dobitak na lottu... Edited June 1, 2009 by Nicol
Zli Gli Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ^^^^ & ^^^^^Hvala. Osnovni motiv kupovine je bio upravo savatavanje na zadnjem sedistu.
bus Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 chivo da, samo sto ti ovaj "zastarjeli" model ne moze izracunat optimalnu tezinu s obzirom na visinu, dob i spol, udio mascobe i vode, očekivano trajanje života, prognozu trajanja braka, šanse za dobitak na lottu...ljubavni horoskop. ljubavni horoskop
The Ghost Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 (edited) Identicna, samo levi volan... ^_^ Edited June 2, 2009 by The Ghost
Merlak Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 auuu, al se neki dali u trošak zligli, sa srećom se navozao.ostali nek troše kilažu, ne mari.
Zli Gli Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Kakva crna sreca, sad me Ghost izbedacio... njegove felne vrede k'o cela moja Astrica <_<
The Ghost Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Eh, da je meni neko posle polozenog vozackog dao takvu Astru, ceo svet bi bio moj...Plus, znas kakva je Alfa. Dobra riba, ali i zahtevna.
čekmeže Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Poklon od kuma, St George Hardcore. Još mi fali Ramons majica iz Zare by Marija šerifović.
henrik larsson Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 (edited) Ček, iznajmio si obojicu za veče ili si ih otkupio? :o Edited June 7, 2009 by henrik larsson
sherman Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 znaci nas drug Hartman, ova dvojica, Kum, Ramon, St Geroge, Zara, Marija Serifovic svaka cast majstore!!!
Indy Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Stogod zimske gaNderobe... Jag cotton knit (ispod), Mossimo jeans da ne kazem denim (u boji "thunder grey", ispod) i jos svasta nesto, ukljucujuci i "vijetnamku" firme Kenji (neprisutno na webu)... Uglavnom, sve nesto na temu sto smo nosili 70-tih.
Nicol Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Stogod zimske gaNderobe... Jag cotton knit (ispod), Mossimo jeans da ne kazem denim (u boji "thunder grey", ispod) i jos svasta nesto, ukljucujuci i "vijetnamku" firme Kenji (neprisutno na webu)... Uglavnom, sve nesto na temu sto smo nosili 70-tih.super mi je sve ovo. (naravno, na tren sam pomislila šta ga je u ovo doba spopalo kupovanje pletenine)
Recommended Posts