January 12, 20205 yr 25 minutes ago, Mil@n said: Može li mustang da se banuje zbog iznošenja real life podataka?!? mustang moze zbog nepristojnosti da se banuje ... sto nemam nista protiv ako si se uvredio i nisi ovo shvatio kao salu. Ipak, nismo mi ni mililetar bliski da se zezam na tvoj racun. A izgleda da nisi. Izvini. za rl male sanse, nemam pojma ko si a i nisam zainteresovana da znam.
January 12, 20205 yr 2 minutes ago, mustang said: mustang moze zbog nepristojnosti da se banuje ... sto nemam nista protiv ako si se uvredio i nisi ovo shvatio kao salu. Ipak, nismo mi ni mililetar bliski da se zezam na tvoj racun. A izgleda da nisi. Izvini. za rl male sanse, nemam pojma ko si a i nisam zainteresovana da znam. Evo Ravaneli razumeo kako treba.. Svakako je šala u pitanju :P
January 12, 20205 yr 46 minutes ago, Mil@n said: Može li mustang da se banuje zbog iznošenja real life podataka?!?
January 12, 20205 yr Nisam ukljucila mozak dobar dobar (al da se opravdam, grizla me savest za vulgarnost, jer iako se tako sprdamo u mom rl, meni drustvo dupe pomera, pocev od muza...i takav recnik je odraz bliskosti i ljubavi izmedju nas, ipak ovako na forumu...ne znam...pri tom tek sto sam otvorila oci... i plus sto ne znam milana da bih ovako pricala sa njim..al da je legao ko kec na jedanaest jeste! )
January 12, 20205 yr a sto da je banuju kad svako iznosi ono sto zeli dok to ne krsi privatnost drugih clanova? :drveniadvokat:Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 14, 20205 yr On 12.1.2020. at 18:46, mustang said: Nisam ukljucila mozak dobar dobar (al da se opravdam, grizla me savest za vulgarnost, jer iako se tako sprdamo u mom rl, meni drustvo dupe pomera, pocev od muza...i takav recnik je odraz bliskosti i ljubavi izmedju nas, ipak ovako na forumu...ne znam...pri tom tek sto sam otvorila oci... i plus sto ne znam milana da bih ovako pricala sa njim..al da je legao ko kec na jedanaest jeste! ) Mil@n je zlopamtilo, zvace te u posetu kad dodjes
February 10, 20205 yr 20 hours ago, Mil@n said: Blast from the past: da li sam ja jedina koja je citala ovo kao FILS?
February 13, 20205 yr stigla mi danas...stoji mi fenomenalno. napokon da imam apa trapa jaknu uz trenerku i patike po danu i a moze i uvece. duze ce da traje nego ja.
February 13, 20205 yr i ja se ponovila... vec duuuuugoooo nisam nista bas novo kupila https://www.amazon.co.uk/Levis-Womens-Studs-Biker-Boots/dp/B07N89F7ZM
February 29, 20205 yr u kominatu rasprodaju stvari iz fundusa, uzeo farketm za 300 kinti aberdeen piše na njima