mustang Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 25 minutes ago, Mil@n said: Može li mustang da se banuje zbog iznošenja real life podataka?!? mustang moze zbog nepristojnosti da se banuje ... sto nemam nista protiv ako si se uvredio i nisi ovo shvatio kao salu. Ipak, nismo mi ni mililetar bliski da se zezam na tvoj racun. A izgleda da nisi. Izvini. za rl male sanse, nemam pojma ko si a i nisam zainteresovana da znam.
Ravanelli Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Pa meni deluje da je sasvim dobra fora na sopstveni racun
Mil@n Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 2 minutes ago, mustang said: mustang moze zbog nepristojnosti da se banuje ... sto nemam nista protiv ako si se uvredio i nisi ovo shvatio kao salu. Ipak, nismo mi ni mililetar bliski da se zezam na tvoj racun. A izgleda da nisi. Izvini. za rl male sanse, nemam pojma ko si a i nisam zainteresovana da znam. Evo Ravaneli razumeo kako treba.. Svakako je šala u pitanju :P
Caligula Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 46 minutes ago, Mil@n said: Može li mustang da se banuje zbog iznošenja real life podataka?!?
mustang Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Nisam ukljucila mozak dobar dobar (al da se opravdam, grizla me savest za vulgarnost, jer iako se tako sprdamo u mom rl, meni drustvo dupe pomera, pocev od muza...i takav recnik je odraz bliskosti i ljubavi izmedju nas, ipak ovako na forumu...ne znam...pri tom tek sto sam otvorila oci... i plus sto ne znam milana da bih ovako pricala sa njim..al da je legao ko kec na jedanaest jeste! )
mlatko Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 a sto da je banuju kad svako iznosi ono sto zeli dok to ne krsi privatnost drugih clanova? :drveniadvokat:Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 ceka se ivickaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Haralampije Posted January 14, 2020 Posted January 14, 2020 On 12.1.2020. at 18:46, mustang said: Nisam ukljucila mozak dobar dobar (al da se opravdam, grizla me savest za vulgarnost, jer iako se tako sprdamo u mom rl, meni drustvo dupe pomera, pocev od muza...i takav recnik je odraz bliskosti i ljubavi izmedju nas, ipak ovako na forumu...ne znam...pri tom tek sto sam otvorila oci... i plus sto ne znam milana da bih ovako pricala sa njim..al da je legao ko kec na jedanaest jeste! ) Mil@n je zlopamtilo, zvace te u posetu kad dodjes
I*m with the pilots Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 20 hours ago, Mil@n said: Blast from the past: da li sam ja jedina koja je citala ovo kao FILS?
mustang Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 stigla mi danas...stoji mi fenomenalno. napokon da imam apa trapa jaknu uz trenerku i patike po danu i a moze i uvece. duze ce da traje nego ja.
nezvanova Posted February 13, 2020 Posted February 13, 2020 i ja se ponovila... vec duuuuugoooo nisam nista bas novo kupila https://www.amazon.co.uk/Levis-Womens-Studs-Biker-Boots/dp/B07N89F7ZM
kud u maglu Simoviću Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 u kominatu rasprodaju stvari iz fundusa, uzeo farketm za 300 kinti aberdeen piše na njima
Recommended Posts