Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mladje kategorije

Featured Replies

Jebačko

• Replies 6.7k
  • Views 531.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Milicic & Milicic

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Ovo je reprezentacija i nema nikakve veze sa klubastvom.Ovde se igra za svoju zemlju tako da razloga za nezadovoljstvo nema sve da si sedeo na kraju klupe i mahao peskirom.

Posted Images

2 minutes ago, Milošica said:

Jebačko

Denda znae

Dendi se i dalje pricinjava Jugoslavija

Edited by Lord Stef

2 minutes ago, Lord Stef said:

Dendi se i dalje pricinjava Jugoslavija

Stara škola, srce na mestu

jbt kakvi rezultati u prvom kolu, bas je ogromna razlika u kvalitetu ekipa

Italijanima fali centar Suigo ,sa njim bi bili apsolutni favoriti na ovom turniru ali i ovako su jedan od glavnih favorita za titulu. Mi smo napravili gresku sto nismo poveli igrace spoljene linije iz 2008 godista. Sto ce nam doci glave protiv neke jace ekipe u eliminacionoj fazi. Ovi iz 2007 godista su bezveznjaci.

2008 su idalje najbolji Bjelić i PSDov mali?

lupeta micko po obicaju

radovic i srzentic su sve samo ne bezveznjaci

druga je stvar sto nemamo dubinu na spoljnim pozicijama u toj generaciji i sa te strane je mozda imalo smisla zvati jos nekog osim bikica iz 2008, narocito sto nemaju takmicenje ove sezone

iz 2008 samo u/iz cacka ima gomila talenta

pored bjelica u realu, susic najmladji miajlov sin iz bajerna, krunic iz borca, braca zekavica, maksic iz cacka 94

pionirsko/kadetska generacija mladosti 2008 je bila izuzetna iz nje je susic otisao u bajern, cetvorica u cacak 94, cetvroica u borac

bogdan zekavica i maksic su igrali i kadetsku i juniuorsku i kls za cacak 94, obojica su clanovi najbolje petorke kadetske lige, zekavica i mvp

svi pomenuti su spoljnji igraci

radovic solidan fantom

ne gleda niko?

sto su ovako tvrdi obruci u areni? bas neprijatno zvone

Kao sto rekoh bezvezna generacija. Od visokih igraca mozda i bude nesto , pogotovo od Backa. Srzentic opasno stangira od proleca. Nisam ljubitelj nasih plejeva koji su ispod 195 cm ali of Radovica bi moglo ispasti nesto, mada dosta brlja i nemarno gubi lopte. Ima dobar ulaz, brz je i grebe u odbrani. Spoljna linija je trebala biti popunjena sa Karalicem,Nedeljkovicem,Zekavicom,Maksicem itd. Umesto Popovica, Pavlovic na petici i mogli bi necmu da se nadamao uz naravno nekog iole kompetentnog trenera. Kao i uvek KSS gresi u selekciji, slepci.

Stvarno ne znam što trošim vreme na ovo al mazohista ceo život. Druže, ne možeš reći igrač stagnira od proleća jeboteleb jul je mesec. Proleće se završilo pre mesec i po dana, ali ajde da ne ulazimo u semantiku nije mi jasno kako postoje ljudi koji toliko gledaju i prate košarku a evo recimo misle da je progresija u razvoju igrača prava linija na gore.

Ne znam sta nije jasno??? Od zavrsnog turnira JLS se raspada, posle je odigrao i zavrsni turnir ANGT gde je takodje bio ocajan. Kao da je neko preko noci isisao sav talenat iz njega, posto je u KLSu bio dosta dobar. Na dve odigrane utamice na ovom prvesntvu je samo nastavio gde je stao, a trebao je da bude igrac koji ce nositi igru ove selekcije.

U blokadi je nekoj trenutno, bas se vidi. Mozda mu jos nije prirodno da bude nosilac reprezentacije, agresivniji je bio kao 6i igrac repke nego sad kao jedan od prvih.

Meni je Srzentić najveći naš talenat kog sam gledao u poslednjih 5-6 godina. Baš sam neprijatno iznenađen nekim igračkim navikama u ove dve utakmice, naročito što se baš kilavo oslobađa lopte. Inače ga je milina gledati, ima dug korak, veoma elegantne poteze, sve to izgleda urođeno i prirodno. Nadam se da će dobar izbor koledža napraviti.