July 26, 2025Jul 26 2 minutes ago, Lord Stef said:Dendi se i dalje pricinjava JugoslavijaStara škola, srce na mestu
July 26, 2025Jul 26 Italijanima fali centar Suigo ,sa njim bi bili apsolutni favoriti na ovom turniru ali i ovako su jedan od glavnih favorita za titulu. Mi smo napravili gresku sto nismo poveli igrace spoljene linije iz 2008 godista. Sto ce nam doci glave protiv neke jace ekipe u eliminacionoj fazi. Ovi iz 2007 godista su bezveznjaci.
July 27, 2025Jul 27 lupeta micko po obicajuradovic i srzentic su sve samo ne bezveznjacidruga je stvar sto nemamo dubinu na spoljnim pozicijama u toj generaciji i sa te strane je mozda imalo smisla zvati jos nekog osim bikica iz 2008, narocito sto nemaju takmicenje ove sezoneiz 2008 samo u/iz cacka ima gomila talentapored bjelica u realu, susic najmladji miajlov sin iz bajerna, krunic iz borca, braca zekavica, maksic iz cacka 94pionirsko/kadetska generacija mladosti 2008 je bila izuzetna iz nje je susic otisao u bajern, cetvorica u cacak 94, cetvroica u boracbogdan zekavica i maksic su igrali i kadetsku i juniuorsku i kls za cacak 94, obojica su clanovi najbolje petorke kadetske lige, zekavica i mvpsvi pomenuti su spoljnji igraci
July 27, 2025Jul 27 Kao sto rekoh bezvezna generacija. Od visokih igraca mozda i bude nesto , pogotovo od Backa. Srzentic opasno stangira od proleca. Nisam ljubitelj nasih plejeva koji su ispod 195 cm ali of Radovica bi moglo ispasti nesto, mada dosta brlja i nemarno gubi lopte. Ima dobar ulaz, brz je i grebe u odbrani. Spoljna linija je trebala biti popunjena sa Karalicem,Nedeljkovicem,Zekavicom,Maksicem itd. Umesto Popovica, Pavlovic na petici i mogli bi necmu da se nadamao uz naravno nekog iole kompetentnog trenera. Kao i uvek KSS gresi u selekciji, slepci.
July 27, 2025Jul 27 Stvarno ne znam što trošim vreme na ovo al mazohista ceo život. Druže, ne možeš reći igrač stagnira od proleća jeboteleb jul je mesec. Proleće se završilo pre mesec i po dana, ali ajde da ne ulazimo u semantiku nije mi jasno kako postoje ljudi koji toliko gledaju i prate košarku a evo recimo misle da je progresija u razvoju igrača prava linija na gore.
July 27, 2025Jul 27 Ne znam sta nije jasno??? Od zavrsnog turnira JLS se raspada, posle je odigrao i zavrsni turnir ANGT gde je takodje bio ocajan. Kao da je neko preko noci isisao sav talenat iz njega, posto je u KLSu bio dosta dobar. Na dve odigrane utamice na ovom prvesntvu je samo nastavio gde je stao, a trebao je da bude igrac koji ce nositi igru ove selekcije.
July 27, 2025Jul 27 U blokadi je nekoj trenutno, bas se vidi. Mozda mu jos nije prirodno da bude nosilac reprezentacije, agresivniji je bio kao 6i igrac repke nego sad kao jedan od prvih.
July 28, 2025Jul 28 Meni je Srzentić najveći naš talenat kog sam gledao u poslednjih 5-6 godina. Baš sam neprijatno iznenađen nekim igračkim navikama u ove dve utakmice, naročito što se baš kilavo oslobađa lopte. Inače ga je milina gledati, ima dug korak, veoma elegantne poteze, sve to izgleda urođeno i prirodno. Nadam se da će dobar izbor koledža napraviti.