July 6, 2025Jul 6 Falila nam je sirina na spoljnim pozicijama. Bio bi bolji rezultat ekipe da su Bosnjakovic i Srzentic bili sa ekipom, plus tu nije ni Radosic koji se penzionisao kada je u pitanju reprezentacija. Takodje Tatic koji je bio MVP nase U19 lige nije bio ni pozvan na pipreme ako se ne varam. Dimitrijevic je sjebao ledja na kampu u Trevizu , ne znam ni zasto ga je Avdalovic poveo na SP, plus je i poprilicno stangirao u poslednjih godinu dana. Ima ovde materijala za obradu bez obzira na los timski rezultata. Dzepina mi se mnogo dopada, mogla bi ispasti kvalitetna cetvorka od njega. Ocekujem lose reprezentativno leto nasih mladjih kategorija. Mislim da ce se juniorska reprezentacija obrukati na domacem terenu, vidim odlucili su se da im okosnicu ekipe cini 2007 godiste, ja bi iz tog 2007 godista samo zadrzao visoke igrace i Srzentica a ostalo popunio igracima rodjenim 2008 godine. Edited July 6, 2025Jul 6 by Micko8
July 6, 2025Jul 6 On 29. 6. 2025. at 12:49, pbg12345 said:meni zapalo za oko da je nasa reprezentacija sastavljena od iskljucivo igraca 2006koliko se secam po pravilu su se na u19 vodili i mladji talentovani igracia koliko vidim u drugim reprezentacijama itekako ima igraca 2007, pa i 2008Nema tu nikakvog pravila. Mi smo poznati po tome da mladjim igracima ne dajemo sansu da igraju sa starijim kolegama od seniora pa na nize. Mi smo imali dva,tri izostanka, plus neki igraci koji nisu prosli rez a imali su kvaliteta da budu deo ekipe ili neki igraci koji uopste nisu bili ni pozvani na pipreme. Mada su i druge reprezentacije imali igrace koji iz raznih razloga nisu igrali na ovom prvenstvu Edited July 6, 2025Jul 6 by Micko8
July 10, 2025Jul 10 Morava InfoU20 reprezentacija otišla na Evropsko prvenstvo, Malina p...ČAČAK – Reprezentacija Srbije do 20 godina danas je otputovala na grčko ostrvo Krit, gde se od 12. do 20. jula održava U20 Evropsko prvenstvo. Naš nacionalni tim igraće u D grupi sa selekcijama Isl...bas skroman sastav, ovde je pavle lagano najbolji igracocekivano je za u20, ali opet mi malo zao zbog maline, realno je da ova selekcija ne ostavri uspeh, a onda ce nasi "strucnjaci" raspaliti po njemune znam sta je sa filipom jovicem, igrao je one pripremne sa slovencima pre nekoliko dana, bio ponajbolji, a sad vidim da ga nemaon ide na koledz, tako da nije letnja liga u pitanju, jedino ako se nije povredio
July 12, 2025Jul 12 ocekivano, kako i dolikuje cacanskom treneru, malina kao selektor debitovao pobedompao je mocni islandpavle ocekivano najbolji, mikic najefikasniji
July 14, 2025Jul 14 Danas im je prvi pravi test na EP, utakmica protiv francuza. Prosle dve utakmice je bilo i ocekivano da ih dobiju.
July 14, 2025Jul 14 apsolutno nije bilo ocekivano da dobiju sloveniju 40+ razlikezatego ih malina samo takoako dobiojemo francuze u 1/8 idemo na ukrajinu, pa verovatno spanijuako izgubimo belgija u 1/8 pa u 1/4 grcka koja za sad deluje najubedljive na turniru
July 14, 2025Jul 14 dobismo francuze 20 razlikeristic i pavle najboljisad ukrajina, pa ako dobijemo verovatno spanija u 1/4
July 14, 2025Jul 14 Spanija je igrala veoma lose u grupnoj fazi, ako ovako budu igrali i u elimnacionoj fazi ispadaju odmah.
July 14, 2025Jul 14 Ima na Fibinom kanalu na youtube-u, sve prenose uzivo. A imaju i snimci utakmica. Edited July 14, 2025Jul 14 by Micko8
July 16, 2025Jul 16 vodimo 10 na poluvremenuigra ocekivano nije na nivou, dosta nervoze, ocekivano za 1/8 u ovakvom sistemu takmicenjane mozemo da pogodimo nista spolja, ristic je ubacio 1 trojku iz 10 ekipnih pokusajakvalitetniji smo ocigledno od ukrajinaca, dominiramo pod kosem, njihovi visoki su napunjeni faulovimanama dosta problema pravi neki njihov ogromni centar iz monaka sto do sad nije bio u prvom planuocekujem da ipak opustenije odigramo drugo poluvreme, pre svega pavle koji se nije upisao iz igreako dobijemo, ocekivano na spaniju u 1/4
July 16, 2025Jul 16 dobismo na kraju 14 razlikebas ruzna i losa utakmicaverujem da ce protiv spanaca biti dosta opustenije i bolje