Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mladje kategorije

Featured Replies

Falila nam je sirina na spoljnim pozicijama. Bio bi bolji rezultat ekipe da su Bosnjakovic i Srzentic bili sa ekipom, plus tu nije ni Radosic koji se penzionisao kada je u pitanju reprezentacija. Takodje Tatic koji je bio MVP nase U19 lige nije bio ni pozvan na pipreme ako se ne varam. Dimitrijevic je sjebao ledja na kampu u Trevizu , ne znam ni zasto ga je Avdalovic poveo na SP, plus je i poprilicno stangirao u poslednjih godinu dana. Ima ovde materijala za obradu bez obzira na los timski rezultata. Dzepina mi se mnogo dopada, mogla bi ispasti kvalitetna cetvorka od njega. Ocekujem lose reprezentativno leto nasih mladjih kategorija. Mislim da ce se juniorska reprezentacija obrukati na domacem terenu, vidim odlucili su se da im okosnicu ekipe cini 2007 godiste, ja bi iz tog 2007 godista samo zadrzao visoke igrace i Srzentica a ostalo popunio igracima rodjenim 2008 godine.

Edited by Micko8

• Replies 6.7k
  • Views 531.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Milicic & Milicic

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Ovo je reprezentacija i nema nikakve veze sa klubastvom.Ovde se igra za svoju zemlju tako da razloga za nezadovoljstvo nema sve da si sedeo na kraju klupe i mahao peskirom.

Posted Images

On 29. 6. 2025. at 12:49, pbg12345 said:

meni zapalo za oko da je nasa reprezentacija sastavljena od iskljucivo igraca 2006

koliko se secam po pravilu su se na u19 vodili i mladji talentovani igraci

a koliko vidim u drugim reprezentacijama itekako ima igraca 2007, pa i 2008

Nema tu nikakvog pravila. Mi smo poznati po tome da mladjim igracima ne dajemo sansu da igraju sa starijim kolegama od seniora pa na nize. Mi smo imali dva,tri izostanka, plus neki igraci koji nisu prosli rez a imali su kvaliteta da budu deo ekipe ili neki igraci koji uopste nisu bili ni pozvani na pipreme. Mada su i druge reprezentacije imali igrace koji iz raznih razloga nisu igrali na ovom prvenstvu

Edited by Micko8

Morava Info
No image preview

U20 reprezentacija otišla na Evropsko prvenstvo, Malina p...

ČAČAK – Reprezentacija Srbije do 20 godina danas je otputovala na grčko ostrvo Krit, gde se od 12. do 20. jula održava U20 Evropsko prvenstvo. Naš nacionalni tim igraće u D grupi sa selekcijama Isl...

bas skroman sastav, ovde je pavle lagano najbolji igrac

ocekivano je za u20, ali opet mi malo zao zbog maline, realno je da ova selekcija ne ostavri uspeh, a onda ce nasi "strucnjaci" raspaliti po njemu

ne znam sta je sa filipom jovicem, igrao je one pripremne sa slovencima pre nekoliko dana, bio ponajbolji, a sad vidim da ga nema

on ide na koledz, tako da nije letnja liga u pitanju, jedino ako se nije povredio

ocekivano, kako i dolikuje cacanskom treneru, malina kao selektor debitovao pobedom

pao je mocni island

pavle ocekivano najbolji, mikic najefikasniji

malina i ekipa se ne zajebavaju

pobeda od 44 razlike nad slovenijom haili

Danas im je prvi pravi test na EP, utakmica protiv francuza. Prosle dve utakmice je bilo i ocekivano da ih dobiju.

apsolutno nije bilo ocekivano da dobiju sloveniju 40+ razlike

zatego ih malina samo tako

ako dobiojemo francuze u 1/8 idemo na ukrajinu, pa verovatno spaniju

ako izgubimo belgija u 1/8 pa u 1/4 grcka koja za sad deluje najubedljive na turniru

dobismo francuze 20 razlike

ristic i pavle najbolji

sad ukrajina, pa ako dobijemo verovatno spanija u 1/4

Spanija je igrala veoma lose u grupnoj fazi, ako ovako budu igrali i u elimnacionoj fazi ispadaju odmah.

Ljudi ima li gde ovo da se gleda?

Ima na Fibinom kanalu na youtube-u, sve prenose uzivo. A imaju i snimci utakmica.

Edited by Micko8

vodimo 10 na poluvremenu

igra ocekivano nije na nivou, dosta nervoze, ocekivano za 1/8 u ovakvom sistemu takmicenja

ne mozemo da pogodimo nista spolja, ristic je ubacio 1 trojku iz 10 ekipnih pokusaja

kvalitetniji smo ocigledno od ukrajinaca, dominiramo pod kosem, njihovi visoki su napunjeni faulovima

nama dosta problema pravi neki njihov ogromni centar iz monaka sto do sad nije bio u prvom planu

ocekujem da ipak opustenije odigramo drugo poluvreme, pre svega pavle koji se nije upisao iz igre

ako dobijemo, ocekivano na spaniju u 1/4

dobismo na kraju 14 razlike

bas ruzna i losa utakmica

verujem da ce protiv spanaca biti dosta opustenije i bolje

Mrka kapa od opuštenosti i boljitka

-8 sredina treće q