Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mladje kategorije

Featured Replies

• Author

Povredio se. Srzentic je skandalozno los.

• Replies 6.7k
  • Views 531.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Milicic & Milicic

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Ovo je reprezentacija i nema nikakve veze sa klubastvom.Ovde se igra za svoju zemlju tako da razloga za nezadovoljstvo nema sve da si sedeo na kraju klupe i mahao peskirom.

Posted Images

ubio ih nikita ko granom

psiha ne u kanalu, nego u bunaru

Edited by pbg12345

treba nam radoviceva trojka/prodor da podigne samopouzdanje, ne mozemo ovo dobiti bez njega, a deluje mi da je dostizna prednost italijana

9 minutes ago, pbg12345 said:

ubio ih nikita ko granom

psiha ne u kanalu, nego u bunaru

Trener totalno bez takta.

iz nekog razloga mi se on nikako ne svidja

ne mislim cak ni da je los trener u onom osnovnom smislu, ali nesto u njegovoj pojavi mi je jako iritantno

bas je neprijatno ovo ludiranje na srpskom youtube komentatora

U drugim vestima, Nemci opet čoukovali. 79-74 1:10 do kraja i uspeli da izgube 80-79 od Letonije koja je bez pobede u grupi ali evo je u polufinalu.

inace najbolji igrac letonije je valdis valters, otac i stric su mu kristaps i sandis valters, a deda po kom nosi ime je "onaj valters" iz zlatnog vremena sovjetske kosarke, mvp evropskog 1981, clan kuce slavnih i deo sssr ekipe sa onog cuvenog polufinala sp 1986

a jedan od boljih igraca je treci, najmladji brat kurucs

ima li sporta (od ovih popularnih) gde je vise prisutna porodicna povezanost od kosarke?

Ocekivano smo odrani od svetskog vice sampiona. I to bez dva vazna igraca Italijana na centarskim pozicijama. Jos jedna uzasno odradjena selekcija sa trenerom koji nikada nije imao nikakav uspeh u mladjim selekcijama.

Edited by Micko8

tim što rangiraju decu od 12 godina, daju im zvezdice i 40-100 ratings, zviznuti po 1 šamarčinu svaki put

deluje da je ovo micko

ili se nas micko napaja sa ovog izvora

Ja pratim kadetsku i juniorsku ligu i sam procenjuejm domet igraca. Takmicenja ispod kadetske lige retko pratim. Ovo je neka miki maus lista dok su mu Bikic i Danilovic u top 10 najtalentovanijih mladih igraca u Srbiji.

Kad govorimo o 2008 godištu, Bikić nije ništa pokazao na ovom prvenstvu. Ne znam ni zašto su ga zvali. Danilović je dobijao toliko prostora u Megi i reprezentaciji da bi i drvoseča postao košarkaš. Pogledajte samo njegove procente šuta. Blagi užas, Sreća ovaj put ga izostaviše. Imali su prilike da pokažu svoj kvalitet Danilović i Zekavica na završnom turniru Juniorske lige Srbije pa ništa. Bikić nije ni igrao tu ligu. Mislim ok su momci, ali nisu ništa bolji od 2007

On 1. 8. 2025. at 8:40, pbg12345 said:

inace najbolji igrac letonije je valdis valters, otac i stric su mu kristaps i sandis valters, a deda po kom nosi ime je "onaj valters" iz zlatnog vremena sovjetske kosarke, mvp evropskog 1981, clan kuce slavnih i deo sssr ekipe sa onog cuvenog polufinala sp 1986

a jedan od boljih igraca je treci, najmladji brat kurucs

ima li sporta (od ovih popularnih) gde je vise prisutna porodicna povezanost od kosarke?

S obzirom da je košarka sport visokih ljudi, nije toliko čudno.

Godiste 2008 je za klasu bolje od ovog 2007, njima je prosle godine izbeglo finale kadetskog evropskog prvenstva u tesnoj utakmici sa francuskom koja je osvojila na kraju to prvenstvo. Za ovo 2007 godiste se znalo da je mrsavo u spoljnoj liniji i da ge je trebalo popuniti sa nekim igracima iz 2008og, Karalic,Nedeljkovic,Zekavice,Maksic,Mirkovic itd su svi prespektivniji i vec sada bolji igraci od Popovica,Lucica,Sekularca itd. Problem je sto ovde nisu prosli rez ni igraci iz 2007 godista koji su mogli da pomognu ovde, Uros Danilovic je daleko korisniji igrac od jednodimenzionalnog Sekularca. Bosiljcic iz Beka je takodje zanimljiv igrac na cetvorci sa puter rukom, secam se kako je pre godinu i nesto dana trpao Marjanovica u direktnom duelu u kvalifikacijama za kadetsku ligu. Sve se kod nas gura preko veze, seljacka posla.

Edited by Micko8