July 31, 2025Jul 31 ubio ih nikita ko granompsiha ne u kanalu, nego u bunaru Edited July 31, 2025Jul 31 by pbg12345
July 31, 2025Jul 31 treba nam radoviceva trojka/prodor da podigne samopouzdanje, ne mozemo ovo dobiti bez njega, a deluje mi da je dostizna prednost italijana
July 31, 2025Jul 31 9 minutes ago, pbg12345 said:ubio ih nikita ko granompsiha ne u kanalu, nego u bunaruTrener totalno bez takta.
July 31, 2025Jul 31 iz nekog razloga mi se on nikako ne svidjane mislim cak ni da je los trener u onom osnovnom smislu, ali nesto u njegovoj pojavi mi je jako iritantnobas je neprijatno ovo ludiranje na srpskom youtube komentatora
July 31, 2025Jul 31 U drugim vestima, Nemci opet čoukovali. 79-74 1:10 do kraja i uspeli da izgube 80-79 od Letonije koja je bez pobede u grupi ali evo je u polufinalu.
August 1, 2025Aug 1 inace najbolji igrac letonije je valdis valters, otac i stric su mu kristaps i sandis valters, a deda po kom nosi ime je "onaj valters" iz zlatnog vremena sovjetske kosarke, mvp evropskog 1981, clan kuce slavnih i deo sssr ekipe sa onog cuvenog polufinala sp 1986a jedan od boljih igraca je treci, najmladji brat kurucsima li sporta (od ovih popularnih) gde je vise prisutna porodicna povezanost od kosarke?
August 1, 2025Aug 1 Ocekivano smo odrani od svetskog vice sampiona. I to bez dva vazna igraca Italijana na centarskim pozicijama. Jos jedna uzasno odradjena selekcija sa trenerom koji nikada nije imao nikakav uspeh u mladjim selekcijama. Edited August 1, 2025Aug 1 by Micko8
August 1, 2025Aug 1 tim što rangiraju decu od 12 godina, daju im zvezdice i 40-100 ratings, zviznuti po 1 šamarčinu svaki put
August 1, 2025Aug 1 Ja pratim kadetsku i juniorsku ligu i sam procenjuejm domet igraca. Takmicenja ispod kadetske lige retko pratim. Ovo je neka miki maus lista dok su mu Bikic i Danilovic u top 10 najtalentovanijih mladih igraca u Srbiji.
August 2, 2025Aug 2 Kad govorimo o 2008 godištu, Bikić nije ništa pokazao na ovom prvenstvu. Ne znam ni zašto su ga zvali. Danilović je dobijao toliko prostora u Megi i reprezentaciji da bi i drvoseča postao košarkaš. Pogledajte samo njegove procente šuta. Blagi užas, Sreća ovaj put ga izostaviše. Imali su prilike da pokažu svoj kvalitet Danilović i Zekavica na završnom turniru Juniorske lige Srbije pa ništa. Bikić nije ni igrao tu ligu. Mislim ok su momci, ali nisu ništa bolji od 2007
August 2, 2025Aug 2 On 1. 8. 2025. at 8:40, pbg12345 said:inace najbolji igrac letonije je valdis valters, otac i stric su mu kristaps i sandis valters, a deda po kom nosi ime je "onaj valters" iz zlatnog vremena sovjetske kosarke, mvp evropskog 1981, clan kuce slavnih i deo sssr ekipe sa onog cuvenog polufinala sp 1986a jedan od boljih igraca je treci, najmladji brat kurucsima li sporta (od ovih popularnih) gde je vise prisutna porodicna povezanost od kosarke?S obzirom da je košarka sport visokih ljudi, nije toliko čudno.
August 2, 2025Aug 2 Godiste 2008 je za klasu bolje od ovog 2007, njima je prosle godine izbeglo finale kadetskog evropskog prvenstva u tesnoj utakmici sa francuskom koja je osvojila na kraju to prvenstvo. Za ovo 2007 godiste se znalo da je mrsavo u spoljnoj liniji i da ge je trebalo popuniti sa nekim igracima iz 2008og, Karalic,Nedeljkovic,Zekavice,Maksic,Mirkovic itd su svi prespektivniji i vec sada bolji igraci od Popovica,Lucica,Sekularca itd. Problem je sto ovde nisu prosli rez ni igraci iz 2007 godista koji su mogli da pomognu ovde, Uros Danilovic je daleko korisniji igrac od jednodimenzionalnog Sekularca. Bosiljcic iz Beka je takodje zanimljiv igrac na cetvorci sa puter rukom, secam se kako je pre godinu i nesto dana trpao Marjanovica u direktnom duelu u kvalifikacijama za kadetsku ligu. Sve se kod nas gura preko veze, seljacka posla. Edited August 2, 2025Aug 2 by Micko8