Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mladje kategorije

Featured Replies

Spojeno 2008-2009 godiste je dosta jako , poput 2005-2006. Ako tu ne izbacimo desetak seniorskih reprezentativaca treba da ugasimo kosarku kod nas.

• Replies 6.7k
  • Views 531.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Milicic & Milicic

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Ovo je reprezentacija i nema nikakve veze sa klubastvom.Ovde se igra za svoju zemlju tako da razloga za nezadovoljstvo nema sve da si sedeo na kraju klupe i mahao peskirom.

Posted Images

6 minutes ago, Micko8 said:

Spojeno 2008-2009 godiste je dosta jako , poput 2005-2006. Ako tu ne izbacimo desetak seniorskih reprezentativaca treba da ugasimo kosarku kod nas.

selektore, čestitam na tituli, ali nije to to, tvoj alter ego mićko kaže da to ništa ne valja

Svaka čast, ja kako vidim ove mladje reprezentacije uzimaju medalje samo tako?

Imao sam osećaj da nakon ove generacije ide potop.

pa i ne bas, ovo nam je prva ovog leta

najpre su avdalovicevi u19 na svetskom ispali jos u 1/8 finala

onda malinina u20 doduse bas oslabljena, ali na u20 svi idu oslabljeni,polufinale i cetvrto mesto

nikitoviceva u18 kuci pometena od italije u 1/4finalu

i evo sad u16 zlato

u17 nije imala takmicenje ove godine, svetsko je na dve godine i pada parnim godinama

prosle godine su bili treci na u16

ali, ok su nam mladje kategorije generalno, tesko je ocekivati da svake godine srbija imala gomilu talenta, ali i dalje izbacujemo mnogo igraca

• Popular Post

Ghzqy9vC?format=jpg&name=small

Milicic & Milicic

Našao sam mu i kevu na instagramu, taj dečko mora da uspe against all odds

10 minutes ago, Nikodije said:

pistonsi kad dobiju #1 pika na draftu gde se miličić jr iskristalisao kao najbolji prospekt:

hqdefault.jpg

Generalno je u19 bio podbačaj, platili smo danak sporom ulasku u takmičenje i kurcobolji najbitnijih igrača.. u18 je moglo bolje ali smo to više ishajpovali jer smo bili domaćini.. biće jako interesantno gledati ovu ekipu na u17 dogodine ako budemo kompletni

22 hours ago, Nikodije said:

Pre bih rekao da mu je iskustvo oca prednost. Npr.

Mnogo toga bih drugačije uradio. Tačno je da sam došao u šampionsku ekipu i skoro se nikada nije desilo da drugi pik završi u nekoj veteranskoj ekipi koja hvata zadnji voz da osvoji titulu, ja se slažem sa svim tim stvarima, ali opet svi mi tražimo u nekom trenutku alibi. Došao sam u šampionsku ekipu, nisam dobio šansu. Sada opet ide ta priča ti nisi dobio šansu, a Nikola hvala Bogu jeste. Nema to veze, to su samo alibiji. Dobio ili ne dobio šansu, na tebi je kao mladom igraču da se dokazuješ, treniraš i čekaš svoju priliku. Ne kao ja koji sam imao potpuno pogrešan pristup svemu, misleći da sam sa 18 godina došao kao drugi pik iz Evrope i da sam Bogom dan. Pa sam ispravljao krive drine, pa sam se svađao, pa dođi pijan na trening, teraj inat nekome, a na kraju teraš inat samom sebi"

Nasao ovaj tvit od pre tacno 2 godine kada je Barsa uzela Kusturicu. Tada je sa 1.89 igrao pleja, sada je 2.03. Bice zanimljivo videti na kojoj visini ce se zaustaviti..

https://x.com/PursalsFerran/status/1668245055356715011

23 hours ago, Nikodije said:

Ujaka su ubili pre desetak godina kad je izlazio iz hale posle partije malog fudbala.

Čović: Imamo preko deset igrača potencijalno visokog kvaliteta, da je nekima prioritet bila država više puta bismo bili prvi

Topic, Markovic, Nikolic,Kostic,Dimitrijevic,Dzepina,Bosnjakovic, Bosiljcic,Backo,Zekavica, Karalic,Nedeljkovic, Pavlovic,Bjelica,Kusturica,Simjanovski. Neka od imena koja dosta obecavaju a ima jos dosta klinaca koji bi mogli da izbiju iz drugog plana.

• Author

Covic direktno prozvao Jokica, svaka cast na mudima!

covic se ovih dana vise pojavljuje u medijima nego selektor i svi igraci zajedno

jebeni degenerik

ako nas nesto spreci u osvajanju zlata na ovom EP, to ce biti on, njegov uticaj i posledicna karma

Trofej Beograda za juniore. Partizan jedva dobio Vojvodinu. Partizan mi izgleda jako slabo ako je to ta ekipa. Otpustili su sve 2007 godište i igraju sa mlađima.
Mega očekivano ubedljivo pobedila Real Beograd