August 16, 2025Aug 16 Spojeno 2008-2009 godiste je dosta jako , poput 2005-2006. Ako tu ne izbacimo desetak seniorskih reprezentativaca treba da ugasimo kosarku kod nas.
August 16, 2025Aug 16 6 minutes ago, Micko8 said:Spojeno 2008-2009 godiste je dosta jako , poput 2005-2006. Ako tu ne izbacimo desetak seniorskih reprezentativaca treba da ugasimo kosarku kod nas.selektore, čestitam na tituli, ali nije to to, tvoj alter ego mićko kaže da to ništa ne valja
August 17, 2025Aug 17 Svaka čast, ja kako vidim ove mladje reprezentacije uzimaju medalje samo tako? Imao sam osećaj da nakon ove generacije ide potop.
August 17, 2025Aug 17 pa i ne bas, ovo nam je prva ovog leta najpre su avdalovicevi u19 na svetskom ispali jos u 1/8 finalaonda malinina u20 doduse bas oslabljena, ali na u20 svi idu oslabljeni,polufinale i cetvrto mestonikitoviceva u18 kuci pometena od italije u 1/4finalui evo sad u16 zlatou17 nije imala takmicenje ove godine, svetsko je na dve godine i pada parnim godinamaprosle godine su bili treci na u16ali, ok su nam mladje kategorije generalno, tesko je ocekivati da svake godine srbija imala gomilu talenta, ali i dalje izbacujemo mnogo igraca
August 17, 2025Aug 17 10 minutes ago, Nikodije said:Našao sam mu i kevu na instagramu, taj dečko mora da uspe against all oddspistonsi kad dobiju #1 pika na draftu gde se miličić jr iskristalisao™ kao najbolji prospekt:
August 17, 2025Aug 17 Generalno je u19 bio podbačaj, platili smo danak sporom ulasku u takmičenje i kurcobolji najbitnijih igrača.. u18 je moglo bolje ali smo to više ishajpovali jer smo bili domaćini.. biće jako interesantno gledati ovu ekipu na u17 dogodine ako budemo kompletni
August 18, 2025Aug 18 22 hours ago, Nikodije said:Našao sam mu i kevu na instagramu, taj dečko mora da uspe against all oddsPre bih rekao da mu je iskustvo oca prednost. Npr.Mnogo toga bih drugačije uradio. Tačno je da sam došao u šampionsku ekipu i skoro se nikada nije desilo da drugi pik završi u nekoj veteranskoj ekipi koja hvata zadnji voz da osvoji titulu, ja se slažem sa svim tim stvarima, ali opet svi mi tražimo u nekom trenutku alibi. Došao sam u šampionsku ekipu, nisam dobio šansu. Sada opet ide ta priča ti nisi dobio šansu, a Nikola hvala Bogu jeste. Nema to veze, to su samo alibiji. Dobio ili ne dobio šansu, na tebi je kao mladom igraču da se dokazuješ, treniraš i čekaš svoju priliku. Ne kao ja koji sam imao potpuno pogrešan pristup svemu, misleći da sam sa 18 godina došao kao drugi pik iz Evrope i da sam Bogom dan. Pa sam ispravljao krive drine, pa sam se svađao, pa dođi pijan na trening, teraj inat nekome, a na kraju teraš inat samom sebi"
August 18, 2025Aug 18 Nasao ovaj tvit od pre tacno 2 godine kada je Barsa uzela Kusturicu. Tada je sa 1.89 igrao pleja, sada je 2.03. Bice zanimljivo videti na kojoj visini ce se zaustaviti..https://x.com/PursalsFerran/status/1668245055356715011
August 18, 2025Aug 18 23 hours ago, Nikodije said:Našao sam mu i kevu na instagramu, taj dečko mora da uspe against all oddsUjaka su ubili pre desetak godina kad je izlazio iz hale posle partije malog fudbala.
August 18, 2025Aug 18 Čović: Imamo preko deset igrača potencijalno visokog kvaliteta, da je nekima prioritet bila država više puta bismo bili prviTopic, Markovic, Nikolic,Kostic,Dimitrijevic,Dzepina,Bosnjakovic, Bosiljcic,Backo,Zekavica, Karalic,Nedeljkovic, Pavlovic,Bjelica,Kusturica,Simjanovski. Neka od imena koja dosta obecavaju a ima jos dosta klinaca koji bi mogli da izbiju iz drugog plana.
August 22, 2025Aug 22 covic se ovih dana vise pojavljuje u medijima nego selektor i svi igraci zajednojebeni degenerikako nas nesto spreci u osvajanju zlata na ovom EP, to ce biti on, njegov uticaj i posledicna karma
August 29, 2025Aug 29 Trofej Beograda za juniore. Partizan jedva dobio Vojvodinu. Partizan mi izgleda jako slabo ako je to ta ekipa. Otpustili su sve 2007 godište i igraju sa mlađima.Mega očekivano ubedljivo pobedila Real Beograd