August 2, 2025Aug 2 Meni je čudno da nije igrao Cimbaljević 2007 koji je bio najbolji poenter juniorske lige Srbije
August 8, 2025Aug 8 Author Gledao sam 80% utakmica na ovom u18 ep i sa sigurnoscu mogu da kazem da je ovo najgore u18 koje sam u zivotu gledao. Nivo talenta jako nizak, plus kvalitet utakmica uzasan. bukvalno je svaka utakmica sem par (bas te dve nisam gledao) bila 20 razlike do poluvremena pa sam vise vremena provodio u kaficu pored nego u samoj hali. Sa prethodog ep 6 igraca je draftovano u prvoj rundi, sa ovog sumnjam da ce jedan.
August 10, 2025Aug 10 Kadetsko EP. Mi i spanci za prvo mesto u grupi. Edited August 10, 2025Aug 10 by Micko8
August 12, 2025Aug 12 Author Bas mi se svidja ovaj plej, Simjanovski. Kusturica je potencijal za prvu rundu drafta, krakat je ko Janis.
August 12, 2025Aug 12 5 hours ago, Кристофер Лумумбо said:Bas mi se svidja ovaj plej, Simjanovski. Kusturica je potencijal za prvu rundu drafta, krakat je ko Janis.sad je simjanovski prešao u zvezdu iz spartaka
August 13, 2025Aug 13 Italija izbacila Francusku koja je izgledala bas dominantno. Evo i Litvanci su blizu prolaza u polufinalu protiv Spanije. Danasnji mec sa turcima nam je takodje za prolaz na U17 SP koji se odrzava sledece godine. Turci su nas dobili na eyofu pre nekoliko sedmica, bice tesko za nase da ih dobiju danas. Edited August 13, 2025Aug 13 by Micko8
August 14, 2025Aug 14 Gledao samo prvo poluvreme i mislim da mi je ovo prvi put da sam gledao Kusturicu, baš je lagan
August 14, 2025Aug 14 Super deluje ova generacija. Kusta je imao i par odlicnih dodavanja juce, bas mi se svidja. Simjanovski odlican, Bjelica super, Lukic obecava. Nisam znao da je tu i Milicicev mali, nisam ga nisam nesto primetio. Zato Kutlajev sinak oplodjava
August 14, 2025Aug 14 Darkovi i Sasini sinovi i su tu ali zato zbog njih nisu u ekipi mnogo talentovaniji igraci poput Dramicanina,Pajovica,Djurovica,Ivancevica itd.
August 15, 2025Aug 15 Author Kusturica je top 5 pik na draftu, taj nivo talenta, a u ovog pleja iz subotice sam zaljubljen. Mnogo talentovana generacija.
August 16, 2025Aug 16 Litvanci su nas dobili dva puta an Eyof-u pre nekoliko sedmica, sanse su nam male za trijumf u finalu. Edited August 16, 2025Aug 16 by Micko8