Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

mladje kategorije

Featured Replies

avramovic nas unisti od kad je usao

• Replies 6.7k
  • Views 531.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Milicic & Milicic

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Ovo je reprezentacija i nema nikakve veze sa klubastvom.Ovde se igra za svoju zemlju tako da razloga za nezadovoljstvo nema sve da si sedeo na kraju klupe i mahao peskirom.

Posted Images

gacic je na pocetku turnira delovao kao ozbiljan talenat, iznenadio me

kako turnir odmice on se bukvalno raspada

Da su poveli Bosnjakovica i Radosica umesto Curcica i Milosevica osvojili bi turnir. Uvek pucamo sami sebi u noge. Marinovic je lose koristio neke igrace ili ih uopste nije koristio a neke je preforsirao. Ristic se raspao posle utakmice sa Ukrajinom a on je bio jedini igrac koji je mogao da nesto iskreira za sebe i saigrace. Nismo imali organizaciju igre, Musicki koliko dobro igra odbranu toliko je los u napadu. Nema visinu, nista ne vidi , nema prodor , nema sut itd. Ovde je najvaznije izvuci po nekog reprezentativca, barem za kvalifikacije za razna takmicenja. Mislim da ima nekih igraca koji bi mogli biti zanimljivii i za seniorsku reprezentaciju, naravno uz dosta individualnog rada.

Edited by Micko8

Sportklub
No image preview

Selektor Orlića: Igrači počeli da dobijaju uplate u poluf...

Mlada selekcija Srbije završila je Evropsko prvenstvo za uzrast do 20 godina na Kritu na četvrtoj poziciji, a izabranici Marka Marinovića beležili su odlične rezultate na putu do polufinala.

Hoćemo da pogađamo da su ova 4 igrača iz 3 kluba a da su to Borac, Vojvodina i vrv Dinamik mada za njih nisam siguran skroz.

klosari klosarski

4 hours ago, theanswer said:
Sportklub
No image preview

Selektor Orlića: Igrači počeli da dobijaju uplate u poluf...

Mlada selekcija Srbije završila je Evropsko prvenstvo za uzrast do 20 godina na Kritu na četvrtoj poziciji, a izabranici Marka Marinovića beležili su odlične rezultate na putu do polufinala.

Hoćemo da pogađamo da su ova 4 igrača iz 3 kluba a da su to Borac, Vojvodina i vrv Dinamik mada za njih nisam siguran skroz.

sad videh i htedoh da postavim link za tekst

borac sigurno, pretpostavio bih vojvodina pre dinamika, ali se onda ne uklapa broj igraca

nije ni bitno na kraju krajeva, izjava dosta toga govori o stanju u srpskoj kosarci

iz borca i dalje nikakvih informacija

dugogodisnji prvi covek kluba i jedan od finansijera pantovic je podneo ostavku

grad duguje ogromne pare, klubduguje nekoliko plata

ovo makar umirujuce zvuci u smislu pavla (i curcica)

stvarno cemo ispasti debili ako ne uspeju da ga zadrze ovu sezonu i ne daju mu apsolutnu slobodu i bitnu ulogu u ekipi

poslastica fiba u18, divizija C, susret dve poslednjeplasirane ekipe u grupi A

Monako - Gibraltar

jbt, nisam ni sanjao da ove dve drzave imaju U18 kosarkaske sekcije

vrhunski nivo kosarke

bio sam dovoljno zaludan da proverim koliki je uopste "bazen" iz kog ove drzave crpe igrace

dakle mocni gibraltar ima 400 dece rodjene 2007 (sto je izlazno godiste za u 18), ako racunamo da su pola decaci, pola devojcice, dolazimo do cifre od 200 ! decaka koji ulaze u konkurenciju da se iz njih probere 12 za kosarkaski u18 tim

kod monaka je vec znacajno bolja situacija, 927 dece rodjeno 2007, dakle otprilike 460+ decaka koji konkurisu

naravno, ove male drzave to resavaju tako sto zovu i 2,3 godine mladje klince da bi koliko toliko popunili ekipu

centri gibraltara su inace visoki 180, 183 i 186 cm D

poredjenja radi srbija ima 68102 dece rodjeno 2007

francuska 785985

a USA 4316234

nadam se da je bar moj drug milosica procitao ove besmislene, a opet dragocene podatke fantom

skidam kapu za entuzijazam i ljubav prema košarci ljudima iz košarkaških saveza monaka i gibraltara.

Gleda neko U18 Eurobasket?

Ovaj Petar Bačko vredi da se plati 5 miliona odmah.

Dobro djuskaju basket ova deca, pu pu pu, rekao bih dosta zrelije od u20 generacije

Sto nema Mijailovica iz Partizana? On mi se nekako najvise dojmio od svih nasih mladih na uzorku od obe utakmice gde sam ih gledao

Ludi Denda tokom celog poluvremena poredi Bačka sa Jokićem, a onda na kraju "to je Lazar Stojković, novi Nikola Jokić".

To li RTS prenosi? Ja gledam na YT Fiba kanalu

• Author

Dobar je bačko, srpski jokic.