July 20, 2025Jul 20 gacic je na pocetku turnira delovao kao ozbiljan talenat, iznenadio mekako turnir odmice on se bukvalno raspada
July 20, 2025Jul 20 Da su poveli Bosnjakovica i Radosica umesto Curcica i Milosevica osvojili bi turnir. Uvek pucamo sami sebi u noge. Marinovic je lose koristio neke igrace ili ih uopste nije koristio a neke je preforsirao. Ristic se raspao posle utakmice sa Ukrajinom a on je bio jedini igrac koji je mogao da nesto iskreira za sebe i saigrace. Nismo imali organizaciju igre, Musicki koliko dobro igra odbranu toliko je los u napadu. Nema visinu, nista ne vidi , nema prodor , nema sut itd. Ovde je najvaznije izvuci po nekog reprezentativca, barem za kvalifikacije za razna takmicenja. Mislim da ima nekih igraca koji bi mogli biti zanimljivii i za seniorsku reprezentaciju, naravno uz dosta individualnog rada. Edited July 20, 2025Jul 20 by Micko8
July 22, 2025Jul 22 SportklubSelektor Orlića: Igrači počeli da dobijaju uplate u poluf...Mlada selekcija Srbije završila je Evropsko prvenstvo za uzrast do 20 godina na Kritu na četvrtoj poziciji, a izabranici Marka Marinovića beležili su odlične rezultate na putu do polufinala.Hoćemo da pogađamo da su ova 4 igrača iz 3 kluba a da su to Borac, Vojvodina i vrv Dinamik mada za njih nisam siguran skroz.
July 22, 2025Jul 22 https://eoctv.org/live/v/CojAaaUKkypwOBmN/Ako nekog zanima kadetska reprezentacija, ucestvuje na Eyofu. Sada ce jos malo utakmica sa Slovenijom.
July 22, 2025Jul 22 4 hours ago, theanswer said:SportklubSelektor Orlića: Igrači počeli da dobijaju uplate u poluf...Mlada selekcija Srbije završila je Evropsko prvenstvo za uzrast do 20 godina na Kritu na četvrtoj poziciji, a izabranici Marka Marinovića beležili su odlične rezultate na putu do polufinala.Hoćemo da pogađamo da su ova 4 igrača iz 3 kluba a da su to Borac, Vojvodina i vrv Dinamik mada za njih nisam siguran skroz.sad videh i htedoh da postavim link za tekstborac sigurno, pretpostavio bih vojvodina pre dinamika, ali se onda ne uklapa broj igracanije ni bitno na kraju krajeva, izjava dosta toga govori o stanju u srpskoj kosarciiz borca i dalje nikakvih informacijadugogodisnji prvi covek kluba i jedan od finansijera pantovic je podneo ostavkugrad duguje ogromne pare, klubduguje nekoliko plataovo makar umirujuce zvuci u smislu pavla (i curcica)stvarno cemo ispasti debili ako ne uspeju da ga zadrze ovu sezonu i ne daju mu apsolutnu slobodu i bitnu ulogu u ekipi
July 23, 2025Jul 23 poslastica fiba u18, divizija C, susret dve poslednjeplasirane ekipe u grupi AMonako - Gibraltar jbt, nisam ni sanjao da ove dve drzave imaju U18 kosarkaske sekcijevrhunski nivo kosarke
July 23, 2025Jul 23 bio sam dovoljno zaludan da proverim koliki je uopste "bazen" iz kog ove drzave crpe igracedakle mocni gibraltar ima 400 dece rodjene 2007 (sto je izlazno godiste za u 18), ako racunamo da su pola decaci, pola devojcice, dolazimo do cifre od 200 ! decaka koji ulaze u konkurenciju da se iz njih probere 12 za kosarkaski u18 timkod monaka je vec znacajno bolja situacija, 927 dece rodjeno 2007, dakle otprilike 460+ decaka koji konkurisunaravno, ove male drzave to resavaju tako sto zovu i 2,3 godine mladje klince da bi koliko toliko popunili ekipucentri gibraltara su inace visoki 180, 183 i 186 cm poredjenja radi srbija ima 68102 dece rodjeno 2007francuska 785985 a USA 4316234nadam se da je bar moj drug milosica procitao ove besmislene, a opet dragocene podatke
July 23, 2025Jul 23 skidam kapu za entuzijazam i ljubav prema košarci ljudima iz košarkaških saveza monaka i gibraltara.
July 26, 2025Jul 26 Dobro djuskaju basket ova deca, pu pu pu, rekao bih dosta zrelije od u20 generacijeSto nema Mijailovica iz Partizana? On mi se nekako najvise dojmio od svih nasih mladih na uzorku od obe utakmice gde sam ih gledao
July 26, 2025Jul 26 Ludi Denda tokom celog poluvremena poredi Bačka sa Jokićem, a onda na kraju "to je Lazar Stojković, novi Nikola Jokić".