June 29, 20251 yr 59 minutes ago, Heaviside said:Ko je tatin sin? Drezgić?Jesi cuo nekada za igraca koji placa da bi igrao.Eto i taj nivo smo dostigli.
June 29, 20251 yr 1 minute ago, Блок_64 said:Pogledaj kada igramo odbranu ko mora da igra ko ne mora da igra.Video sam ovo. Deluje mi i da su unutar ekipe odnosi nikakvi.
June 29, 20251 yr 5 minutes ago, Блок_64 said:Jesi cuo nekada za igraca koji placa da bi igrao.Eto i taj nivo smo dostigli.Čuj čuo, jebo tj. bio jeban nije meni lično niko uništio karijeru ali jeste bilo toga i krajem 90ih/početkom 2000ih. uzimala su se zlata redovno ali obično je 10 igrača išlo po zasluzi i dvojica koja direktno ili indirektno plate. nisam znao da se to radi i danas i to u u19 repki.
June 29, 20251 yr meni zapalo za oko da je nasa reprezentacija sastavljena od iskljucivo igraca 2006koliko se secam po pravilu su se na u19 vodili i mladji talentovani igracia koliko vidim u drugim reprezentacijama itekako ima igraca 2007, pa i 2008
June 29, 20251 yr u onoj marinovicevoj 2005 generaciji meni bode oci tomasevicev sindoduse to je i dalje siri spisaki iskreno, nemam pojma kakav je igrac, ali mi cinjenica da ne moze da se izbori za minute u okk beogradu u miskovoj podruznici kod avdalovica dosta govorie: 203 visoki centar bez suta Edited June 29, 20251 yr by pbg12345
July 2, 20251 yr Razbija Drezgić@pbg12345Ne znam jesi li video ovo što je u20 igrala krajem meseca, tvoj i moj Pavle Nikolić najbolji u porazu od Slovenije(21 poen) i pobedi nad Filipinima(24 poena). Ništa ne mora da znači naravno, ali uvek je lepo videti da Pavle dobro odigra. Edited July 2, 20251 yr by Milošica
July 2, 20251 yr Zapravo je stagnirao, posto skoro uopste nije igrao na koledzu. To se videlo na pocetku turnira da mu fale utakmice, ali je na poslednje dve pronasao svoj ritam i bio sasvim dobar. Za Savu je odlicno sto se vratio i sto ce igrati ABA..
July 2, 20251 yr 2 minutes ago, hooyadahoo said:Drezgić stvarno puno napredovao, koja šteta što nema 5cm višePrestani više
July 2, 20251 yr fino se izblamirase vuletovi puleni@Milošica pajo i jovic su u toj selekciji daleko najbolji igraci
July 5, 20251 yr iz svega 12 pokusajajbt na turniru sutira 8,8 trojki po utakmici, pogadja 2,8ozbiljno izivljavanje, sramotno sta doyvoljavaju selektori mladjih kategorijauzgred u odlucujucoj utakmici je sutirao 1/8 trojke